Παράδεισος των παρακρατικών η Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

19 Ιουν, 2017

Του Άρη Δημόπουλου

Μαζί με την προκλητική ανοχή του κράτους δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα.

Γεμάτη Αλβανούς παρακρατικούς και όχι μόνο είναι η χώρα μας, βρίσκοντας πάτημα από την χαλαρή νομοθεσία και την χλιαρή αντιμετώπισή τους από το κράτος.

Το περιστατικό με τους Αλβανούς εθνικιστές που συγκεντρώθηκαν σε προεκλογική συγκέντρωση του Έντι Ράμα στην Αθήνα, ήταν μόνο η αρχή. Δεκάδες άλλοι πυρήνες παρακρατικών δρουν ή ετοιμάζουν δράσεις αυτήν τη στιγμή, υποδαυλίζοντας τα εθνικά συμφέροντα.

Η χώρα δέχεται επίθεση εκ των έσω.

Εκτός λοιπόν από το πρωτοφανές περιστατικό με τους Αλβανούς εθνικιστές (Δείτε ΕΔΩ), δεν θα πρέπει να ξεχαστεί και η ανενόχλητη δράση των καταδρομικών ομάδων των τζιχαντιστών και μάλιστα σε ευαίσθητες περιοχές όπως είναι η Θράκη.

Η υπόθεση με τους τζιχαντιστές της Αλεξανδρούπολης μπορεί να μην έχει τύχει της απαραίτητης δημοσιότητας από τα μεγάλα ΜΜΕ, εντούτοις ο κίνδυνος ελλοχεύει και παρόλα αυτά η κερκόπορτα ανοίγεται σε όσους θέλουν να ονειρεύονται μία ανεξάρτητη Θράκη.

                 

Εξάλλου δεν είναι μόνο οι τζιχαντιστές, αλλά και οι Τούρκοι:

                     

Ο κλοιός σφίγγει και οι παρακρατικές ομάδες δίνουν και παίρνουν σε μία Ελλάδα που καθημερινά συνεχίζει και δέχεται εκατοντάδες νέους μετανάστες, χωρίς ούτε καν τους στοιχειώδεις ελέγχους. 

Τα εσωτερικά μέτωπα είναι πολλά, ωστόσο η εθνική στρατηγική απουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια. 

loading...
loading...