Τώρα μας πιστεύετε; Διαβάστε τι αποφάσισαν στην Ευρώπη για τα αυτοκίνητα

28 Ιουλ, 2017

Πόσες φορές σας έχουμε γράψει πως στόχος της Ατζέντας 2030

είναι μεταξύ άλλων η αντικατάσταση των αυτοκινήτων που κινούνται με βενζίνη με ηλεκτρικά μέσα μεταφοράς και ποδήλατα.

Ελπίζουμε η παρακάτω είδηση να σας πείσει επιτέλους!

Η Βρετανία, από τις «πιστές» χώρες της Νέας Τάξης, βάζει «στοπ» στα αυτοκίνητα που κινούνται με βενζίνη και πετρέλαιο από το 2040.

Η βρετανική κυβέρνηση αναμένεται να ψηφίσει σύντομα το εν λόγω νομοσχέδιο, προκειμένου να μειώσει δήθεν τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, κάνοντας τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα μοναδικά που θα κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας.

Είχε προηγηθεί η απόφαση του Εμανουέλ Μακρόν να κάνει το ίδιο στη Γαλλία, η ανακοίνωση της BMW για ηλεκτρικό Mini το 2019, καθώς και της Volvo, τα μοντέλα της οποίας θα έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες από το ίδιο έτος.

Οι υπέρμαχοι της Ατζέντας 2030 εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το βρετανικό νομοσχέδιο, αναμένουν, όμως, να μάθουν περισσότερα για τα άρθρα που θα εμπεριέχει και το τι αυτά θα προβλέπουν.

Πληροφορίες καταγράφουν ότι θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που θα λειτουργούν τα μέσα μεταφοράς, στην δομή του οδικού δικτύου και στον έλεγχο της κυκλοφορίας, ώστε να γίνει πιο ομαλή αλλά και πιο ελεγχόμενη.

Πόσο μακριά θα μπορεί να φτάσει κανείς με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς συνεχώς θα πρέπει να φορτίζει το όχημά του σε ηλεκτρικούς ή ηλιακούς σταθμούς φόρτισης;

 

loading...
loading...