Εγκληματική αδράνεια μπροστά στην απειλή μας με αφανισμό ΒΙΝΤΕΟ

15 Απρ, 2018

Όλο και περισσότεροι επιστήμονες προειδοποιούν

ότι η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης απειλεί την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους.

Καθώς φαίνεται όμως, κανείς δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψη αυτές τις προειδοποιήσεις.

 Πόσοι γνωρίζουν, ότι, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν είδη νοημοσύνης με απίστευτη εξέλιξη και συσκευές οι οποίες μπορούν να κάνουν πράγματα υπεράνθρωπα, αφού πρώτα εκπαιδευτούν και μάθουν διαβάζοντας!

Σίγουρα ελάχιστοι γνωρίζουν ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο στην εποχή μας.

 Το γεγονός αυτό αναφέρει ο Έλον Μασκ, ιδιοκτήτης της εταιρίας Tesla, καθώς και μια από τις συσκευές που μπορούν να το κάνουν αυτό. Μάλιστα σημειώνει πως κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι η πρόοδος με την οποία θα εξελισσόταν σε τέτοιο βαθμό, αυτού του είδους η νοημοσύνη, θα ήταν τόσο μεγάλη. Η ικανότητα αυτών των κατασκευασμάτων δεν είναι δυνατόν να συνειδητοποιηθεί από τους ανθρώπους οι οποίοι είναι πεπεισμένοι πως τίποτα δεν είναι πιο έξυπνο από τους ίδιους και δεν δέχονται ότι κάτι τεχνητό μπορεί να τους ξεπεράσει κατά πολύ.

 Ο Μασκ προειδοποιεί ότι αυτού του είδους ο εθελοτυφλισμός θα μας οδηγήσει στην καταστροφή. Οι ικανότητες αυτών των επιτευγμάτων της τεχνητής νοημοσύνης ξεπερνούν κατά πολύ τις δικές μας ικανότητες, με αποτέλεσμα να πρέπει από τώρα να τεθεί το ελεγκτικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο και το όριο μέχρι το οποίο, αυτές θα πρέπει να αναπτύσσονται.

Ξεπερνούν σε κίνδυνο ακόμα και τις πυρηνικές κεφαλές, αφού με ευκολία θα μπορούσαν να ελέγξουν οτιδήποτε θα μπορούσε να μας αφανίσει και να το χρησιμοποιήσουν εναντίον μας. Από τη στιγμή λοιπόν που ελέγχουμε με επιτροπές και κανονισμούς το ποιοί αναπτύσσουν πυρηνικά όπλα και μέχρι ποιο όριο δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε ανεξέλεγκτα να αναπτυχθεί κάτι που είναι πολύ πιο επικίνδυνο κι από τα πυρηνικά.

 Δείτε το πραγματικά ανησυχητικό βίντεο, που πρέπει πραγματικά να αφυπνίσει τους ανθρώπους.

loading...
loading...