Ξέρετε τι σημαίνει το Αλληλούϊα που ψάλλουμε στους ναούς;

13 Σεπ, 2017

Όλοι το έχουμε ακούσει σε κάποιο ναό, πόσοι όμως γνωρίζουν τι σημαίνει;


Η λέξη "Αλληλούϊα" έχει συνδεθεί εδώ και αιώνες μέσα στην (εβραίο)χριστιανική θρησκεία, με την λατρεία και την δοξολογία προς τον Θεό.

Κάποιοι λένε, πως προέρχεται από τη ελληνική λέξη "αλληλουχία". 
Αυτό όμως δεν ευσταθεί, διότι η λέξη "αλληλουχία" δεν χρησιμοποιείται για να εκφράσει δοξολογία. Αλληλουχία σημαίνει: Σειρά και ακολουθία όμοιων πραγμάτων, ο σύνδεσμος ανάμεσα σε ό,τι προηγείται με ό,τι έπεται, ο ειρμός και η λογική σύνδεση νοημάτων και σκέψεων.

Επομένως δεν πρόκειται περί ελληνικής λέξεως. Πρόκειται περί μιας εξελληνισμένης εβραϊκής εκφράσεως.

Προέρχεται από το εβραϊκό הַלְּלוּיָהּ‎, (Χαλελου-Γιάχ) και αποτελεί προτροπή προς μια ομάδα ανθρώπων να αινέσουν-δοξάσουν τον "Γιαχ". Το "Γιάχ" είναι συντομογραφία του ονόματος "Γιαχβέ", ο οποίος δεν είναι άλλος από τον αιμοδιψή καταστροφέα ψευτο-θεό Γιαχβέ. των Εβραίων.

Ο Γιαχβέ είναι ο Σατανάς.

Αν το ιερατικό σώμα, οι ψάλτες και οι πιστοί, γνώριζαν τι σημαίνει "Αλληλούϊα" και ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Γιαχβέ, δεν θα το ξεστόμιζαν ποτέ ξανά.

Η φράση αυτή είναι μία από τις εκατοντάδες, εμβόλιμες εβραϊκές προσθήκες, που εγκληματικά μπήκαν δίπλα στον Χριστό. Η συγκεκριμένη μάλιστα, εκτός από τις λειτουργίες, μπήκε μέχρι και στην Αποκάλυψη του Ιωάννου. Όλες αυτές οι εμβόλιμες εβραϊκές προσθήκες, βρίσκονται εκεί, σαν τους 4 μιναρέδες γύρω απ' την Αγία Σοφία, να υποδηλώνουν την νίκη, των αντίχριστων εκείνων μασόνων ιερέων του 4ου αιώνα, που σκότωσαν όλους τους πραγματικούς Χριστιανόυς, έκαψαν όλο τον πλούτο της αρχαίας Γνώσης και διαστρέβλωσαν την απλή αλήθεια του Χριστού.

Ενδεδυμένοι με την προβιά του Χριστιανού, ένωσαν εγκληματικά τα λόγια και τη νοοτροπία του θεού των Εβραίων, Γιαχβέ, που είναι ο Σατανάς, με αυτή του Λυτρωτή Ιησού Χριστού, στην ανίερη παν-αίρεση που ονομάστηκε θρησκεία του Εβραιοχριστιανισμού.

Αυτοί οι μασόνοι αντίχριστοι μισέλληνες ιεράρχες, όπως ο Χρυσόστομος, ο Επιφάνιος και άλλοι, μέσα στις "θείες λειτουργίες" που έγραψαν, έβαλαν να ακούγεται αφενός μεν το "Αλληλούϊα", αφετέρου δε, η δοξολογία προς τον Σαβαώθ, μεγάλο αρχάγγελο του σκότους, που θυμίζουμε ότι στα σανσκριτικά θα πει "το σκότος του χάους".

Με λίγα λόγια, στις εκκλησίες σε κάθε θεία λειτουργία, δοξάζεται και ο Γιαχβέ Σατανάς με το "Αλληλούϊα" και ο Σαβαώθ όταν λέμε "Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ· πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης σου."

Και ο Χριστός; Ο Χριστός με την Αλήθεια Του, βρίσκεται δυστυχώς παραμερισμένος και "κρυμμένος", πίσω από αγίους, εικόνες, λείψανα, τυπικά κ.ο.κ.

Το σίγουρο είναι ότι, όπως μας έχει πει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, άσχετα με τα όσα οι μεγαλοθεολόγοι της Μασονίας, έβαλαν μέσα στο τυπικό της εκκλησίας, ο Χριστός εισακούει όσους από εμάς Τον εμπιστευόμαστε και Τον επικαλούμαστε, ακόμη και μέσα σε ένα απόλυτα νοθευμένο ιδεολογικό περιβάλλον.
Έτσι όταν συγκεντρωνόμαστε στο όνομά Του, μας δίνει αυτό που Του ζητάμε, ακόμη και αν αναφερόμαστε στο όνομα του Σαβαώθ που δεν ξέρουμε καν τι σημαίνει, ή υμνούμε τον Γιαχβέ κράζοντας "Αλληλούϊα". 

Να ξέρουν όμως οι δούλοι του σκότους, ότι η νίκη τους αυτή, μπορεί να κράτησε για εκατοντάδες χρόνια, όμως είναι προσωρινή.

Ο χρόνος τους τελειώνει, η ώρα των τέκνων του φωτός πλησιάζει.

Ιησούς Χριστός Νικά

ΕΛ Ηunter 888

loading...
loading...