Διδάσκει η Ορθοδοξία την αλήθεια του Χριστού; (Μέρος 3ο)

19 Σεπ, 2017

Έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλιαράκι, από αυτά που μοιράζουν στις εκκλησίες κάθε Κυριακή δωρεάν, με θέμα τη διδασκαλία της ορθόδοξης πίστεως και την σημασία των μυστηρίων, και ειδικά αυτό της θείας κοινωνίας για την σωτηρία μας. Το πήρα στα χέρια μου, και άρχισα να το διαβάζω. Ελάτε να το διαβάσουμε μαζί και να δούμε τι λέει, αλλά και κατά πόσο τα όσα γράφει συνάδουν με την απλή διδασκαλία του Χριστού.


Σχόλιο : Εδώ είμαστε. Ξεκινάει με απειλές και φοβίες, που δίνουν στους ανθρώπους ένα υποσυνείδητο βάρος απέναντι στο Θεό, αφού σύμφωνα με την εκκλησία, "Όποιος πηγαίνει ενάντια στην εκκλησία, πάει ενάντια στο Θεό."
Προσέξτε απειλές : 
-"Είναι αδιανόητο να απουσιάζει κανείς απ τη σύναξη της εκκλησίας και να μην μετέχει στην θεία κοινωνία"
-"Είναι σαν να αρνείται την οικογένειά του"
-"Είναι σαν να ακρωτηριάζει το ...ιερό Σώμα του Χριστού(!!!)".

Επομένως, αυτό που μένει στο μυαλό των ανθρώπων, είναι πως αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να πηγαίνει εκκλησία, να κοινωνά, και να κάνει και καμιά καλή πράξη, αν μπορεί, και είναι εντάξει. Επίσης όταν δεν πηγαίνει Εκκλησία, νομίζει ότι κάνει κάτι ενάντια στο Θεό, γιατί αυτό διδάσκει η Ορθοδοξία. Πως θα αποκοπούμε, λέει το κείμενο, από την κοινωνία και την ενότητα με τον Χριστό και θα αρνηθούμε το αίμα που μας δίνει Εκείνος; Τονίζει και πάλι, πως ενότητα και επικοινωνία με τον Χριστό υπάρχει ΜΟΝΟ μέσω της Εκκλησίας και όσα εκείνη δίνει. Το βάρος δηλαδή, δίνεται στο ότι όλα γίνονται ΜΟΝΟ μέσω της Εκκλησίας, μόνο μέσω δια του μαγαζιού που έστησε η Μαύρη Μασονία, καπηλευόμενη το όνομα του Χριστού, για να καθοδηγεί τους ανθρώπους μακριά από την αλήθεια.

Γι΄αυτό λέει, οι κανόνες της εκκλησίας ήταν αυστηροί (σε αντίθεση με τα απλά λόγια του Χριστού που είναι μόνο αγάπη και στα οποία δεν υπάρχουν απειλές και αυστηρότητα). Όποιος λοιπόν δεν κοινωνούσε για μερικές βδομάδες, αφοριζόταν από τους μεγάλους "αγίους" μασόνους ιεράρχες του Βυζαντίου, και απεκόπτετο από το σώμα της εκκλησίας.
Αφού λοιπόν είχαν και έχουν ταυτίσει τον Θεό με την Εκκλησία, όποιος έμενε εκτός Εκκλησίας, έμενε υποτίθεται και εκτός της ευλογίας του Θεού. Αυτά δεν έχουν όμως σχέση με τον Χριστό και την απλή αλήθεια που ήρθε να μας πει, και όχι απλά δεν έχουν, αλλά είναι αντίθετα της απλότητας και της λογικής που διέπουν τα λόγια Του.Σχόλιο: Ερμηνεία κατά το δοκούν και πάλι. Στο απόσπασμα αυτό της Αποκαλύψεως, πουθενά δεν αναφέρει κάτι που να παραπέμπει στη θεία κοινωνία της Εκκλησίας. Μιλάει πολύ ξεκάθαρα για τον Χριστό, που περιμένει τον καθένα μας να θελήσει να Τον γνωρίσει και να μάθει την αλήθεια. Όλα τα άλλα αποτελούν χριστιανική φαντασία.

 
Σχόλιο : Χριστιανικής φαντασίας συνέχεια. Από το απόσπασμα της Aποκάλυψης που ερμήνευσαν κατά το δοκούν, το γυρνάει στο πόσο συχνά ΠΡΕΠΕΙ να κοινωνάμε. Παραθέτει τα λόγια του ανθέλληνα πρωτεργάτη ιδρυτή του Εβραιοχριστιανισμού, Χρυσόστομου, τσιράκι της Μαύρης Μασονίας.

Το μόνο που μας έδωσε ο Χριστός είναι γνώση. ''Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς''. Ήρθε ο Χρυσόστομος και διαστρέβλωσε όλα τα νοήματα! Ήρθε να διαστρεβλώσει και να χαλάσει. Δυστυχώς, θέσπισε συνήθειες εβραϊκής τυπολατρίας μέσα στον ελληνικό χριστιανισμό, έβαλε να υμνούμε τον Σαβαώθ, έγινε αιτία να σκοτωθούν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, να καούν όλες οι αρχαίες βιβλιοθήκες. 
Τέλος, κλείνει με τα λόγια του ανθέλληνα δολοφόνου της φιλοσόφου Υπατίας, Κύριλλου Αλεξανδρείας, ο οποίος λέει, ότι όποιος δεν κοινωνά γίνεται εχθρός του Θεού και φίλος των δαιμόνων. Επομένως δεν γίνεσαι φίλος των δαιμόνων όταν δένεσαι υπέρμετρα με τον υλικό αυτό κόσμο του Γιαχβέ Σατανά όπως μας είπε ο Χριστός, αλλά όταν δεν κοινωνάς. Επίσης γίνεσαι και..εχθρός του Θεού, αφού όποιος πάει ενάντια στην Εκκλησία και σε όσα αυτή έχει ορίσει, πάει δήθεν ενάντια στο Θεό.
 


Σχόλιο : Εδώ αναφέρεται στο ποιος είναι άξιος να κοινωνήσει. Παρατίθενται κάποια εμβόλιμα λόγια, δήθεν του Απ.Παύλου, που πρόσθεσαν οι ίδιοι οι ιεράρχες της Μαύρης Μασονίας, τα οποία εμπεριέχουν φόβο και απειλή, αφού μιλάνε για καταδίκη όποιου πάει μη προετοιμασμένος να κοινωνήσει. Παρακάτω παραθέτει επίσης, εμβόλιμα λόγια που δήθεν είπε ο Χριστός, και λένε πως αν κάποιος δεν φάει τη σάρκα του Υιού του ανθρώπου και δεν πιει το αίμα του, δεν έχει μετοχή στη ζωή. Θα αναρωτηθεί κανείς " Πώς ξέρουμε ότι τα λόγια αυτά δεν είναι πράγματι λόγια του Χριστού αλλά αποτελούν εμβόλιμες προσθήκες κάποιων άλλων" ; Αφήστε με να σας απαντήσω με ένα γεγονός άγνωστο στους περισσότερους.

Σύμφωνα με όσα έχουν βρεί αρχαιολόγοι και ερευνητές, μέρος τελετουργίας της Μιθραϊκής λατρείας, περιελάμβανε τα λόγια: "Αυτός που δεν θα φάει το σώμα μου και δεν θα πιει από το αίμα μου, έτσι ώστε να γίνει ένας μαζί μου και εγώ μαζί του, αυτός δεν θα γνωρίσει τη σωτηρία". Αυτή η επιγραφή βρέθηκε σε ανασκαφή ενός αυτοσχέδιου αρχαίου ναού λατρείας του Μίθρα, ο οποίος -εννοείται- είχε χτιστεί πολύ πριν έρθει ο Χριστός στη Γη. Αν κάποιος ερευνήσει θα δεί πως παρόμοιες τελετές υπήρχαν και σε άλλες παγανιστικές λατρείες και δοξασίες. Επομένως είπε ο Χριστός τα ίδια λόγια με τον υποτιθέμενο Μίθρα ή κάποιοι που είναι ειδικοί στο να στήνουν θρησκείες, πρόσθεσαν τα λόγια αυτά, δήθεν στο στόμα του Χριστού, για να φτιάξουν  ένα ολόκληρο τυπικό γύρω από αυτά, και να ξεχαστεί-θαφτεί, η αλήθεια που ήρθε να μας πει ο Χριστός ; 

Τα συμπεράσματα δικά σας. 


Σχόλιο: Αυτός που περιγράφεται στο σημείο αυτό ως άξιος για να κοινωνήσει, είναι ο τέλειος αψεγάδιαστος άνθρωπος, ο οποίος δεν υπάρχει. Όταν κάποιος το διαβάζει αυτό, νιώθει άχρηστος και απελπίζεται που δεν μπορεί να είναι έτσι, τέλειος! Προσέξτε τι λέει ο ξύλινος λόγος που διώχνει τον κόσμο από τον Χριστό: Με συντριβή, με ευλάβεια, έχοντας συμφιλιωθεί με όλους. Υπ' αυτή την έννοια δεν θα έπρεπε κανείς να κοινωνά. Να συμφιλιωθούμε δηλαδή με όσους αδικήσαμε για να κοινωνήσουμε, και όχι επειδή αυτό οφείλουμε να κάνουμε ως άνθρωποι. Όπως έλεγε πιο πάνω και ο "σεβάσμιος ιερέας", να ζούμε σαν να πρόκειται να κοινωνήσουμε αύριο.
Πουθενά ο Χριστός.


Σχόλιο: Με την θεία κοινωνία διατηρούμε μέσα μας τον Χριστό; Αν δηλαδή για παράδειγμα, δεν κοινωνά ποτέ κάποιος, δεν έχει τον Χριστό μέσα του; Σύμφωνα με την Εκκλησία, και άγιος της διπλανής πόρτας να είσαι και να χεις απαρνηθεί τον υλικό αυτό κόσμο, και να κάνεις αυτοθυσίες κτλ, αν δεν κάνεις τα όσα ορίζει εκείνη, αν δεν κοινωνάς και δεν εξομολογείσαι είσαι εναντίον του Θεού και φίλος των δαιμόνων. Μα λέει, μιλάω στο Χριστό, φέρομαι όπως έδειξε, έχω αγάπη. Όχι,! Είσαι μακριά από την ευλογία του Θεού, γιατί δεν κάνεις τα όσα λέμε ΕΜΕΙΣ λέει η Εκκλησία. Αυτό το "ΕΜΕΙΣ", δεν είναι οι τοπικοί παπάδες, ούτε καν οι μητροπολίτες με ολόκληρο το ιερατικό σώμα. Είναι εκείνα τα λαμόγια της Μαύρης Μασονίας που στο Βυζάντιο διαστρέβλωσαν την αλήθεια του Χριστού και σκότωσαν όσους είχαν κείμενα των πραγματικών διδασκαλιών Του. Αυτοί όρισαν ένα σκοταδιστικό δόγμα, καπηλευόμενοι το όνομα του Ιησού Χριστού, που λέει, " Είτε είσαι με εμάς, με το δικό μας μαγαζί και κάνεις ότι εμείς λέμε ή είσαι τελειωμένος και η οργή του...Θεού θα πέσει πάνω σου".

Ο Απόστολος Παύλος στον ύμνο της αγάπης έγραψε πως, ακόμη κι αν έχω όλη τη γνώση και την πίστη και αν ακόμη σκοτωθώ για τον Χριστό, αν δεν έχω αγάπη είμαι ένα τίποτα.

Η Εκκλησία της μασονίας όταν δημιουργήθηκε είπε στην ουσία πως ακόμη κι αν έχεις όλη τη γνώση και την πίστη και έχεις αγάπη και κάνεις ότι είπε ο Χριστός, αν δεν ακολουθείς την Εκκλησία είσαι ένα τίποτα.
 
Αναρωτιέστε ακόμη, γιατί έχει φύγει ο κόσμος, και κυρίως οι νέοι από τον Χριστό ;
Αφού η εκκλησία δεν διδάσκει την αλήθεια του Χριστού. Διδάσκει τα όσα η Μαύρη Μασονία όρισε ως ιερά τον 4ο μ.Χ. αιώνα, αφού πρώτα κατέλαβε και διέλυσε εκ των έσω την πρωτοχριστιανική ελληνοκεντρική Εκκλησία που είχε ως βάση της την αλήθεια του Χριστού.

10 σελίδες κατεβατό και μία..-ευλογημένη- φορά να γράφει "μιλήστε στον Χριστό" δεν υπάρχει. Αν αυτό δεν είναι Αντί-Χριστο τότε τι είναι;

Απαγκιστρωθείτε από την πλάνη των ιερατείων και ανοίξτε τα μάτια σας στην Αλήθεια του Χριστού.

Βρείτε και διαβάστε τα δύο προηγούμενα μέρη παρακάτω:

Μέρος 1ο : http://www.el.gr/thriskia/orthodox/138-orthodox/84101-didaskei-h-orthodoxia-thn-alhtheia-toy-christoy-meros-1o

Μέρος 2ο : http://www.prisonplanet.gr/apopsi/item/5787-didaskei-i-orthodoksia-tin-alitheia-tou-xristoy-meros-2o
 
Όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο και αναρωτιέστε για το τι τελικά ισχύει, για να ξεκαθαρίσετε τα πάντα μέσα σας, πάρτε το MATRIX DOMINION του Δημοσθένη Λιακόπουλου. Έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

EΛ Ηunter 888

loading...
loading...