Το ταξίδι μου μέσα στην γνώση

13 Φεβ, 2018

Όλα ξεκίνησαν από ένα όνειρο που είδα, το οποίο επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Δημοσθένη Λιακόπουλου.

 Το πως ένα όνειρο επιβεβαίωσε αυτά τα λεγόμενα είναι μια άλλη ιστορία, την οποία δεν γνωρίζω πως μπορώ να την εξηγήσω. Το θέμα είναι ότι μετά απο βάσανα πνευματικά και κόπους είπα να αγοράσω τα πρώτα μου βιβλία από την σειρά ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ. Αλήθεια δεν περίμενα ποτέ των ποτών ότι αυτά που φανταζόμουνα, είναι αληθινά και ότι δεν είμαι τρελός. όλα αυτά που ήξερα από μικρός μέσα μου, λόγω της φαντασίας μου πρίν καν μάθω ότι υπάρχει η λέξη φαντασία.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο έτος 2016 μ.χ και ήδη έχουμε μπεί στο πρώτο κεφάλαιο της γνώσης και ο κόσμος για εμένα τουλάχιστον είναι διαφορετικός τώρα πιά. Όχι ότι βλέπω πίσω από την κουρτίνα η κάτι τέτοιο, αλλά πλέον βρίσκω άλλο ενδιαφέρον στην παρατήρηση της ψυχολογίας του κόσμου τον οποίο βλέπω και τολμώ να πώ ότι υπάρχουν φορές που δεν με επηρεάζει όσο με επηρέαζε μικρότερο. Πολλά θα μπορούσα να γράψω ακόμα για όλα αυτά που μου έδωσε και συνεχίζει να μου δίνει η γνώση, αλλά αυτό θα χρειαζόταν πολύ μεγάλο κέιμενο για να περιγραφεί.

Ένα είναι το σίγουρο, δεν είμαστε στην τύχη ακροατές και αναγνώστες. Κάτι μας τράβηξε εδώ, κάτι που ίσως μας τράβηξε και άλλες φορές, αλλά το ξεχάσαμε ξανά και ξανά. Όπως και να έχει, μια αλλαγή όλοι όσοι διαβάζουμε την αισθανθήκαμε, σε κάποιο βαθμό. Ειδικά οι ιστορίες με τις περιπέτειες του μεγάλου γουναρά/ μεγάλου ταξιδευτή, σίγουρα έχουν αφήσει εικόνες σε όλους. Ένα από τα αγαπημένα μου ''σπόρ'' είναι να βγαίνω βόλτες κάτω από τον συννεφιασμένο ουρανό και να σκέφτομαι όλα αυτά που μαθαίνουμε. Μου αρέσει αυτό το ταξίδι όπως αρέσει σίγουρα και σε όλους εσάς.

Δόξα σοι ο Θεός η μόνη ελπίς ημών δόξα σοι! Καλό ταξίδι.

Alex Ri

loading...
loading...