Οι αληθινοί ήρωες

08 Ιουλ, 2018

Ίσως ο καθένας κληθεί, σε κάποια στιγμή της ζωής του, να αποφασίσει αν θα αρνηθεί τα πάντα από αυτόν τον κόσμο. 

Όπως πολλοί άνθρωποι κάθε μέρα μαρτυρούν για τον Χριστό σε πολλές χώρες, ίσως να το δούμε κι εδώ, ποιος ξέρει...

  Τα παραδείγματα ηρώων γνωστών και άγνωστων είναι εκατομμύρια  σε αυτή τη χώρα, όπου πάντα είχε προδότες και πάντα είχε ήρωες.  Πραγματικούς ήρωες που δεν σκέφτηκαν ούτε μία στιγμή αυτά που θα έχαναν σε αυτό τον προσωρινό κόσμο. Ακόμα και αν τους εκβίαζαν με τα παιδιά τους!
Αυτό το παιδομάζωμα που έζησαν  τόσες οικογένειες από κατακτητές, σίγουρα δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί αυτή η τεράστια φρίκη. Χωρίς να το έχουμε ζήσει, μπορούμε μόνο να το φανταστούμε να συμβαίνει, όπως συμβαίνει σε πόλεις που κατακτούν σήμερα οι τζιχαντιστές.

 Σε ένα πιθανό σενάριο της παγκόσμιας πείνας που είναι πιθανό σε ζήσουμε, βλέποντας τις εξελίξεις, μπορεί να  βάλουν τον  κόσμο να  διαλέξει  ένα πιάτο φαί για  να αρνηθεί  τον Χριστό. Για να δώσουν το χάραγμα, στην παγκόσμια κυβέρνηση του Αντίχριστου. Μεγάλη δοκιμασία. Σίγουρα  θα βάλουν μπροστά τα παιδιά, να δείξουν ότι τα παιδιά πεινάνε και να λένε ότι ο μόνος τρόπος για να ζήσουν θα είναι το χάραγμα.

Σε μία σκηνή από την ταινία ‘Ελένη’ στο παραπάνω βίντεο στο 1’30’’, μέσα στην εκκλησία ο αρχηγός των κομμουνιστών έχει μαζέψει τις γυναίκες και τα παιδιά και ζητάει από τις μητέρες να του δώσουν τα παιδιά να τα πάρει στην Αλβανία για να μην πεθάνουν από την πείνα, αφού πρώτα τους πήρε τις τροφές! Πραγματικό γεγονός, από άνθρωπο που το έζησε…  Είναι συγκλονιστική σκηνή και φέρνει στο νου, πως θα χρησιμοποιήσουν και πάλι  την πείνα και τα παιδιά για να εκβιάσουν οικογένειες.  Με τέτοια παραδείγματα ανθρώπων που δεν φοβήθηκαν τίποτα, από τους πρώτους Χριστιανούς που μαρτύρησαν από τους Ρωμαίους, έως την τουρκοκρατία, όλοι μπορούμε να πάρουμε δύναμη και να είμαστε σίγουρο,ι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Χριστού.

Λ-Νίκος

 

loading...
loading...