Ποιος είναι ο προδότης στην κυβέρνηση των ΗΠΑ;

19 Μαϊ, 2017

Μεγάλες αποκαλύψεις

Μία είδηση που πέρασε στα "ψιλά" των αμερικανικών μέσων είναι ένα άρθρο στους χθεσινούς New York Times, το οποίο αποκαλύπτει το "άγνωστο" πρόσωπο της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, αυτό του γαμπρού του Τραμπ Τζάρεντ Κούσνερ. Γενικά, ο Κούσνερ είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι δεν δήλωσε δάνεια ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων (!) από περισσότερους των 20 χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, τα οποία δόθηκαν σε εταιρίες του. 

Ωστόσο, αυτό που δεν είναι γνωστό και αποκαλύπτει η αμερικανική εφημερίδα είναι ότι η πηγή των δανείων ήταν η περιβόητη Goldman Sachs και ορισμένες χρηματοδοτικές εταιρείες-θυγατρικές της. Επιπλέον και ίσως πιο σοβαρό, οι εγγυήσεις του Κούσνερ για τα τεράστια δάνεια που πήρε ήταν η real estate, ονόματι Cadre, στην οποία συμμετέχει κατά πλειοψηφία, ο...φιλάνθρωπος George Soros! Με άλλα λόγια, ο γαμπρός του Τραμπ πήρε δάνεια με την..άδεια του Σόρος και των φίλων του, καθώς είναι γνωστή η σχέση του μεγαλοεπενδυτή με την Goldman.

   

Να τονιστεί ότι ο Τραμπ έχει δείξει πολλές φορές την αντίθεσή του στο καθεστώς των τραπεζών και ο ίδιος ο Σόρος θεωρείται εχθρός του Αμερικανού προέδρου.

   

(el)

loading...
loading...