Η Εκκλησία στηρίζει Αριστερά και αθεΐα; Λίγοι ΠΡΟΣΕΞΑΝ τι δήλωσε ο πρωθυπουργός

15 Δεκ, 2017

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σε όλον τον πλανήτη το σχέδιο της αριστερόστροφης Νέας Τάξης προβλέπει την εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης με την Πανθρησκεία, την συγχώνευση δηλαδή όλων των θρησκειών στο όνομα μιας «ειρήνης», ως ιδεολογικοθρησκευτική πλατφόρμα.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με πρωθυπουργικές δηλώσεις, που λίγοι πρόσεξαν, η Αριστερά και η επίσημη Εκκλησία τα βρίσκουν.

Ωστόσο, προς ποια κατεύθυνση;

Εκείνη του Χριστού ή εκείνη του Κομμουνισμού;

Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την προσέγγιση με την Εκκλησία κατά τα εγκαίνια της πρώτης, πανελλαδικά, Τοπικής Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς τα, σοσιαλιστικού τύπου, ιατρεία της γειτονιάς μπαίνουν για τα καλά στις ζωές μας.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και να ευχαριστήσω και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.Βαρνάβα. Ακούει κανείς τον Σεβασμιώτατο να μιλά περί ταξικότητας και πριν λίγες μέρες εμένα να μιλώ για την Οικουμενικότητα της Ορθοδοξίας και την Αγιά Σοφιά. Όχι δεν μπερδέψαμε τους ρόλους μας, απλά ενώνουμε τις δυνάμεις μας», ανέφερε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας.

Σίγουρα η συνεννόηση Πολιτείας και Εκκλησίας είναι κάτι το ενδιαφέρον και το πρέπον, αρκεί αν γίνεται προς όφελος των πολιτών.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «ενώνουν τις δυνάμεις τους»!

Για ποιον σκοπό όμως;

Για την εφαρμογή της Ατζέντας 2030, η οποία θα τερματίσει την λεγόμενη «ταξική πάλη», όπως την ονομάζουν οι μαρξιστές και θα επιβάλλει την δημιουργία μίας και μοναδικής φτωχοποιημένης τάξης με μια ολιγαρχική ελίτ να την ελέγχει;

Εγκρίνει η επίσημη Εκκλησία τα νέα Θρησκευτικά με την προσευχή στον Αλλάχ;

Εγκρίνει την υπέρογκη φορολογία και τα επιδόματα φτώχειας;

Εγκρίνει την προώθηση της ιδέας ενός «ουδετερόθρησκου κράτους», όπως έχει ειπωθεί πως επιδιώκεται να ανακηρυχθεί επίσημα η Ελλάδα;

Ελπίζουμε πως όχι! Ωστόσο, παραθέτουμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κρίση σας:

 

 

loading...
loading...