Η εφορία θα μπορεί να κάνει «ντού» στις θυρίδες των πολιτών

23 Φεβ, 2018

Του Γιώργου Φαρμάκη

Οι Έλληνες δεν είναι ελεύθεροι αλλά είναι φυλακισμένοι στην ουσία αφού το κράτος όποια στιγμή θέλει μπορεί να τους πάρει τα πάντα. Οι Έλληνες πλέον με ένα κλικ χάνουν τα σπίτια τους αφού «ξεκλείδωσαν» οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Δυστυχώς για τους πολίτες μετά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τώρα έρχεται και ένα δεύτερο χτύπημα, εξίσου ισχυρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μέχρι το τέλος του 2018 θα προσπαθήσει να προωθήσει ένα νέο πλαίσιο βάσει του οποίου, η εφορία θα έχει το δικαίωμα να προχωράει σε κατασχέσεις τραπεζικών θυρίδων με σκοπό να εξοφληθούν τα χρέη. Οι Έλληνες αφού είδαν την εφορία να προχωράει σε κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, τώρα θα δουν και τις θυρίδες τους άδειες.

Βλέπουμε την συστηματική οικονομική εξάντληση του Έλληνα, ο οποίος δέχεται παθητικά όλη αυτή την κατάσταση διότι πλέον δεν έχει δύναμη να αντισταθεί αφού τα μνημόνια τον έχουν εξαθλιώσει.

Οι Έλληνες τελειώνουν και σύντομα η Ελλάδα θα γίνει μια χώρα στην οποία θα ζουν μόνο ηλικιωμένοι και μετανάστες, αφού οι νέοι είναι σίγουρο ότι θα φύγουν από την χώρα. Ήδη 700.000 Έλληνες έχουν φύγει από την χώρα μήπως και βρούνε κάτι καλύτερο στο εξωτερικό.

Διώχνουν τους Έλληνες και «τελειώνουν» την Ελλάδα!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 23:12
loading...
loading...