Προκαλούν μέσα στην Ελλάδα - «Ξέφραγο» αμπέλι η χώρα (ΦΩΤΟ)

27 Μαρ, 2018

Προκαλούν ανοιχτά πλέον και οι τουρκικές διπλωματικές αρχές!

Μάλιστα μέσα στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζει πλέον επίσημα ως «ομοεθνείς», δηλαδή Τούρκους, τα μέλη της Μουσουλμανικής Μειονότητας Θράκης!

Ειδικότερα, την περασμένη Παρασκευή 23 Μαρτίου, το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Νέων Φοιτητών Λάρισας επισκέφτηκε τον Τούρκο Γενικό Πρόξενο Orhan Yalman Okan στη Θεσσαλονίκη. Ο Ομιλος Νέων Φοιτητών(ΟΝΦ) είναι ένας φοιτητικός φορέας, που δραστηριοποιείται στα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΣΕΜΔΘ).

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας την αναμνηστική φωτογραφία των φοιτητών, που ανήκουν στη μουσουλμανική μειονότητα, μαζί με τον Τούρκο Γενικό Πρόξενο, μπροστά στην φωτογραφία του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας Κεμάλ Ατατούρκ με φόντο την τουρκική σημαία συνοδεύει το ακόλουθο κείμενο:

«O Πρόεδρος του Ομίλου Νέων Φοιτητών Λάρισας, ο οποίος ανήκει στους ομοεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν στην Λάρισα, Ünal Molla Şakir, ο Αντιπρόεδρος Birol Mümin και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Necdet Necdetoğlu και Ali Hüseyin επισκέφτηκαν τον Γενικό Πρόξενο μας».

loading...
loading...