Η Mεγάλη Aπάτη

14 Νοε, 2016

Οι περισσότεροι άνθρωποι καθώς ζούν στον κόσμο αυτό, έχουν σχηματίσει -μέσα στα πολλά- και τις παρακάτω απόψεις όσον αφορά τον Δημιουργό.


 

α) Ότι δεν υπάρχει Δημιουργός : Η άποψη αυτή δημιουργείται σε πολλούς -και κυρίως στους νέους- βλέποντας την μεγάλη αδικία που επικρατεί σε έναν κόσμο όπου ΟΛΕΣ οι θρησκείες λένε ότι τον έκανε ένας τέλειος Δημιουργός.

Σκεφτείτε: Ζούμε σε έναν κόσμο που βασιλεύει το κακό. Η αδικία, ο πόνος, ο φόβος, το άγχος. Παιδιά γεννιούνται με διάφορες αναπηρίες, υπάρχουν γεννετικές ανωμαλίες. Υπάρχουν δηλητηριώδη και επικίνδυνα ζώα, ενοχλητικά έντομα που μόνο φιλικό μέρος δεν μας θυμίζουν. Καιρικά φαινόμενα που καταστρέφουν και απειλούν την ίδια μας την ζωή. Υπάρχει τόσος χώρος χωρίς ζωή. Ζούμε επάνω σε ένα πλανήτη εγκλωβισμένοι, πρακτικά φυλακισμένοι σε αυτόν. Αντιλαμβανόμαστε ένα σύμπαν με περίεργες ιδιότητες. Βαρύτητα, αδράνεια, αρνητική εντροπία κτλ. Όλες εναντίον της ελευθερίας του ανθρώπου. Ποιός λογικός άνθρωπος θα μπορούσε να δεχτεί, οτι ο κόσμος αυτός είναι δημιούργημα ενός πάνσοφου υπερόντος, πέρα απο κάθε διάνοια, που πολύ απλά ονομάζουμε "Θεό" ; Εγώ προσωπικά δεν θα το πίστευα πάντως.

β) Υπάρχουν όμως και εκείνοι που λένε οτι υπάρχει υπέρτατος Δημιουργός, που όμως δίνει και το καλό και το κακό. Αποτελείται δηλαδή και απο φώς και απο σκοτάδι. Είναι αγάπη, είναι όμως και τιμωρός. Έτσι λένε εξηγείται, οτι ναι μεν δημιούργησε τον κόσμο αυτό, αλλά δίνει και τις δοκιμασίες στους ανθρώπους για να τους κάνει καλύτερους. Τα προβλήματα επομένως είναι απο Εκείνον σύμφωνα με αυτούς τους ανθρώπους. Σε εκείνον δηλαδή ρίχνουν το φταίξιμο για τα παιδάκια που γεννιούνται με γεννητικές ανωμαλίες, για τις αρρώστιες και γενικά σε εκείνον ρίχνουν το φταίξιμο για όλα τα στραβά και τα ανάποδα προσπαθώντας έτσι, μέσα στην άγνοιά τους, να δώσουν μια εξήγηση για τα όσα βλέπουν να συμβαίνουν γύρω τους, όντας απόλυτα μπερδεμένοι.

Ο Υπέρτατος Δημιουργός Νούς, αυτό το εκπληκτικό ασύλληπτο υπερόν, υπάρχει. Ωστόσο δεν δημιούργησε Αυτός τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε, ούτε ευθύνεται για οτιδήποτε άσχημο και κακό.

Περισσότερα, μετά την ανάγνωση του άρθρου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Και οι δύο παραπάνω απόψεις είναι εσφαλμένες και εκπορεύονται απο την άγνοια, αλλά και την βλακεία πολλές φορές, των ανθρώπων. Η δεύτερη μάλιστα άποψη, θα αποτελέσει σύντομα την βάση της επερχόμενης παγκόσμιας θρησκείας.

Ολοι σχεδόν έχουν ακούσει, οτι για να μην υπάρχουν θρησκευτικές έριδες στό επερχόμενο παγκόσμιο κράτος, θα επιβάλουν και μία παγκόσμια θρησκεία. Αυτή η παγκόσμια θρησκεία είναι αυτή που θα δώσει την "πνευματική" τροφή στον πεινασμένο παγκόσμιο λαό. Θα δοθεί μια θρησκεία, με ένα εικονικά πολύπλοκο και αληθοφανές υπόβαθρο, βασισμένο στην ύπαρξη των αρχαίων θεών και των φιλοσοφιών της νέας αλλά και παλαιάς εποχής. Αυτή είναι εκείνη που θα δώσει την νέα ηθική και τον νέο τρόπο σκέψης. Το δόγμα της πανθρησκείας που θέλουν να φέρουν ωστόσο, είναι απόλυτα σατανικό και διαστροφικό και εννοείται μακρία απο την Αλήθεια.

Σύμφωνα λοιπόν με τις θεωρίες τους ο Ανώτατος Θεός έχει έναν αντίστροφο θεό, απο την άλλη πλευρά ή στην απέναντι πλευρά του εαυτού του. Καθρεπτίζεται κάτω, στις κάτω περιοχές ή κόσμους που ονομάζουμε "κόλαση". Ο Θεός τους λοιπόν είναι ΔΙΠΛΟΣ, αποτελείται απο το καλό και το κακό, το φώς και το σκοτάδι. Αυτο που θα διδάσκεται θα είναι, οτι για να φτάσει κανείς στο φώς πρέπει να περάσει πρώτα απο τα κατώτερα επίπεδα του σκότους και αφου αμαρτήσει και κάνει όλα τα στραβά θα ...φωτιστεί.
Μόνο που όπως είναι λογικό, στο φώς δεν θα φτάνει ποτέ.

Η κεντρική εξαπάτηση θα είναι η παραδοχή, του οτι ο Θεός είναι διπολικός. Με καλή και κακή πλευρά, και επομένως ο Γιαχβέ Σαμαέλ Σατανάς είναι μέρος του Θεού και όχι ένα κατασκευασμά Του (Αρχάγγελος εκ του γένους Οφανίμ ) που αποστάτησε. Αυτό ακριβώς δέχονται οι Εβραίοι για τον Γιαχβέ, οτι είναι ο θεός του καλού και του κακού.

Θα γίνει επίσης αποδεκτό και θα διδάσκεται και στα παιδιά στα ιδρύματα δια βίου μάθησης (σχολεία), όπως προείπαμε, οτι για να φθάσει κανείς στον "φωτισμό" θα πρέπει να περάσει απο τα πολύ χαμηλά επίπεδα αμαρτίας. Όσο πιο χαμηλά , όσο πιο μεγάλη η αμαρτία τόσο μεγαλύτερη η "φώτιση". Η αμαρτία, η προσκόλληση με τον κόσμο αυτό και κάθε τι που ονομάζουμε στραβό, επομένως θα λένε οτι είναι απαραίτητα. Η κεντρική ιδέα δηλαδή της πανθρησκείας, θα είναι αμάρτησε για να σωθείς και να γίνεις ισχυρός. Η Πανθρησκεία θα δέχεται τον ερμαφρόδιτο "μέγα" θεό του καλού και του κακού, τον Γιαχβέ και πλήθος θεοτήτων, που δεν θα είναι άλλοι, απο τους αρχαίους θεούς των Νεφελίμ.

Αυτός λοιπόν ο δημιουργός που θα δέχεται η πανθρησκεία, θα λένε οτι έχει δημιουργήσει τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε για να τον απολαμβάνουμε εμείς. Ο κόσμος αυτός όμως που μας καλούν να απολαύσουμε, δήθεν ενωμένοι και όλοι αγαπημένοι , είναι ο ψεύτικος κόσμος του Γιαχβέ, του Διαβόλου, του εχθρού των ανθρώπων. Μια απάτη, μόνο και μόνο για να μας κάνουν να απαρνηθούμε τον Τριαδικό Δημιουργό Θεό μας για ακόμη μία φορά επιλέγοντας και πάλι το ψέμα. Δείτε πώς καταντήσαμε ακολουθώντας τον Διάβολο και φεύγοντας απο τον πραγματικό κόσμο. Σκεφτείτε τι ήμασταν που ζούσαμε και που ζούμε. Ζούσαμε μέσα στην ανείπωτη πανδαισία ζωής και Ελευθερίας και χαράς και ευτυχίας και φωτός, μέσα στον Θεό Δημιουργό μας. Και τώρα ;;; Τώρα ζούμε μέσα στο σκοτάδι και την νέκρα, αφού όλα γύρω μας αποτελούνται απο νεκρή ύλη.

Αυτό που μας είπαν οι αρχαίοι Έλληνες και επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ενσαρκωμένος Δημιουργός μας, ο Ιησούς Χριστός, είναι οτι μέσα στον Θεό δεν υπάρχει σκοτάδι. Ο Θεός μας , ο Τριαδικός Δημιουργός , δεν αποτελείται απο φώς και σκοτάδι , αλλά μόνο απο ΦΩΣ και απέραντη αγάπη. Δεν υπάρχει κακό ούτε σκότος μέσα Του. Προσοχή, μήν δεχτείτε οποιαδήποτε άποψη που έχει να κάνει με το ότι ο Υπερτατος Δημιουργός Πατέρας Θεός μας έχει σκοτεινή πλευρά. Η γραφή λέει οτι θα πλανηθούν ακόμη και οι εκλεκτοί.

Β Κορινθιους. 6,14 τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος;

Β Κορινθιους. 6,14 ποία συνάφεια μπορεί να υπάρχη μεταξύ της δικαιοσύνης και της παρανομίας; Ποία επικοινωνία μεταξύ φωτός και σκότους;

Β Κορινθιους. 6,15 τίς δὲ συμφώνησις Χριστῷ πρὸς Βελίαλ; ἢ τίς μερὶς πιστῷ μετὰ ἀπίστου;

Β Κορινθιους. 6,15 Ποία συννενόησις και συμφωνία μεταξύ Χριστού και Βελιάλ ; Τι κοινόν ημπορεί να έχη ένας πιστός με έναν άπιστον;

Α Ιωαννου. 1,5 Καὶ αὕτη ἐστὶν ἡ ἐπαγγελία ἣν ἀκηκόαμεν ἀπ᾿ αὐτοῦ καὶ ἀναγγέλλομεν ὑμῖν, ὅτι ὁ Θεὸς φῶς ἐστι καὶ σκοτία ἐν αὐτῷ οὐκ ἔστιν οὐδεμία.

Α Ιωαννου. 1,5 Και αυτο έχουμε ακούσει απ Αυτόν(τον Χριστό) και σας αναγγέλλομεν, ότι ο Θεός είναι φως, και δεν υπάρχει εις αυτόν σκότος καθόλου.

Κατα Ιωαννην. 8,12 Πάλιν οὖν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς ἐλάλησε λέγων· ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ᾿ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς.

Κατα Ιωαννην 8,12 Παλιν, λοιπόν, ωμίλησε προς αυτούς ο Ιησούς λέγων· “εγώ είμαι το φως του κόσμου, εκείνος που με ακολουθεί δεν θα περπατήσει στο σκότος αλλά θα έχει το φώς της ζωής.

Ο Χριστός είναι η μόνη αλήθεια, είναι ο μόνος που θέλει το καλό μας και το καλό μας είναι να γυρίσουμε κοντά Του, εκεί που ανήκουμε, εκεί που κάποτε ζούσαμε, και να φύγουμε απο τον ψεύτικο κοσμο του Γιαχβέ Σατανά.

Κατα Ιωαννην. 14,6 λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι᾿ ἐμοῦ.

Κατα Ιωαννην. 14,6 Του λέγει ο Ιησούς· "Εγώ ειμαι η Οδός , και η Αλήθεια , και η Ζωή, κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνον δια μέσου εμού.

Διαδώστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε, είτε πιστεύουν στον Χριστό είτε όχι. Αργά ή γρήγορα θα τα δούν μπροστά τους και πρέπει τουλάχιστον όλοι να ξέρουν ποια είναι η μεγάλη σατανική απάτη που ετοιμάζεται εις βάρος των ανθρώπων, για την οποία ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει προειδοποιήσει εδώ και χρόνια.

Ιησούς Χριστός Νικά.

Περιείχε απόσπασμα απο τον τόμο 27 του Γιατί και Πώς ζουν Ανάμεσα μας Μητρική Εταιρεία (Mother Company) (Δημοσθένης Λιακόπουλος)

Δείτε και αυτό :

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 23:02
loading...
loading...