Ανατριχιαστικές προφητείες για τις παγκόσμιες εξελίξεις

05 Ιαν, 2017

Πρώτο θέμα σε ξένα ΜΜΕ


 

H τυφλή γερόντισσα Baba Vanga η οποία έχει το παρωνύμιο  «o Νοστράδαμος των Βαλκανίων», και ως γνωστόν έχει πεθάνει  εδώ και  20 χρόνια, αλλά παρόλα αυτά έχει κάνει  πολλές προβλέψεις οι οποίες επιβεβαιώθηκαν κατά ένα ποσοστό και έγιναν πραγματικότητα, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα .

 Η Baba Vanga είχε μια  κανονική ζωή ενός κοριτσιού μέχρι την ηλικία των 12 ετών, όταν είχε μυστηριωδώς έχασε την όραση της  κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης  καταιγίδας από την οποία κτυπήθηκε .

 Οι ανατριχιαστικές προβλέψεις της Baba Vanga και οι προφητείες των Αγίων μας – Η άνοδος του ISIS, η εκλογή Τραμπ και η εισβολή των μουσουλμάνων στην Ευρώπη - Εικόνα0

 Η ίδια είχε προβλέψει  με ακρίβεια την άνοδο του  ISIS, και είπε ότι θα γίνει μεγάλος μουσουλμανικός πόλεμος που θα καταστρέψει τελικά την ευρωπαϊκή ήπειρο. Πάνω από το 85% από των προβλέψεων της  υλοποιήθηκαν.

 Πιστεύεται ότι η Baba Vanga είχε προέβλεψε την καταστροφή των δίδυμων πύργων (9/11), το καταστροφικό τσουνάμι που συνέβη σε 2004 στο Πουκέ, και τη βύθιση του ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου Κουρσκ, μεταξύ άλλων.

 «Φρίκη, φρίκη! Οι Αμερικανοί αδελφοί θα πέσουν μετά την επίθεση από τα πουλιά από χάλυβα» . «Οι λύκοι θα ουρλιάζουν σε ένα θάμνο που θα αναβλύζει  αθώο αίμα», είχε προφητέψει και εκτιμάται ότι πρόκειται για  αναφορά στην καταστροφή των Δίδυμων Πύργων.

 Εδώ είναι 3 προβλέψεις που έγιναν από την  Baba Vanga και αφορούν το νέος έτος 2017.

 Τον Ιανουάριο στις 20 Ιανουαρίου 2017, ο εκλεγμένος πρόεδρος Ν.Τραμπ θα γίνει ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ωστόσο,  σύμφωνα με την γερόντισσα , ο  44ος πρόεδρος των ΗΠΑ θα ήταν  Αφρικανός στην καταγωγή , αλλά και ο τελευταίος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Σύμφωνα με τις προβλέψεις Baba Vanga, ο Ομπάμα θα αφήσει το οβάλ  γραφείο σε μια εποχή που οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι σε οικονομική περιδίνηση , ενώ θα υπάρξει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ των βορείων και νοτίων πολιτειών όπως συνέβη κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου.

 Η Κίνα θα γίνει η νέα υπερδύναμη. Όπως προέβλεψε η Baba Vanga, η χώρα αυτή έχει οριστεί να γίνει η νέα υπερδύναμη το 2018, δίνοντας τέλος στην ηγεμονία των  Ηνωμένων Πολιτειών  και την οικονομία της.

 Σύμφωνα με τυφλή γερόντισσα , τις προβλέψεις της οποίας πολλοί ενδεχομένως να μην τις αποδέχονται , η Κίνα θα είναι το μεγάλο «βασίλειο της Ανατολής». Είναι ενδιαφέρον ότι το 2011, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προέβλεψε ότι η οικονομία της Κίνας θα ξεπεράσει αυτής των ΗΠΑ από το 2016 έως 2017,  ως η νέα υπερδύναμη.

Η εισβολή των μουσουλμάνων στην  Ευρώπη, επίσης προβλέφθηκε από την Baba Vanga, και μάλιστα η ίδια προέβλεψε ότι  αυτοί θα «εισβάλλουν» στην ευρωπαϊκή ήπειρο,  και ότι θα υπάρξει εκτεταμένη καταστροφή από εξτρεμιστές.

Αυτή η καταστροφή θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια έως ότου η Ευρωπαϊκή ήπειρο πάψει  τελικά να υπάρχει. Είναι ενδιαφέρον, ότι η Baba Vanga προέβλεψε επίσης ότι θα γίνει «Μεγάλος  μουσουλμανικός Πόλεμος»  στη Συρία.

Οι προβλέψεις της γερόντισσας όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ έχουν επιτυχία 85% σε σχέση με αυτά που πραγματοποιήθηκαν.

(Pentapostagma)

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 00:32
loading...
loading...