Κωδικός υποταγή

03 Μαϊ, 2017

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί κάθε μέσο, για να πετύχει


την παρακολούθηση όλων των ανθρώπων και τον έλεγχο της ανθρώπινης συνείδησης.

Ένας τρόπος είναι με τα υποσυνείδητα μηνύματα, δηλαδή εκείνα, που στέλνουν τις εντολές και τις πληροφορίες κατ'ευθείαν στο υποσυνείδητό μας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε και εννοείται χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Τα μηνύματα αυτά, το συνειδητό δεν προλαβαίνει να τα επεξεργαστεί και έτσι τα απωθεί στο υποσυνείδητο. Σήμερα τα υποσυνείδητα μηνύματα χρησιμοποιούνται εν αγνοία πολλών ανθρώπων, που δε γνωρίζουν ότι στην καθημερινή ζωή τους δέχονται μηνύματα από διάφορα μέσα (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Μουσική, Κινηματογράφος, Ηλεκτρονικός Υπολογιστής).

Χρησιμοποιούν πολλούς τρόπους για να υποβάλλουν τα μηνύματά τους στον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου και να πετύχουν τον έλεγχο του νου και τη διαμόρφωση της συμπεριφοράς και των πράξεών του, που έχουν ως σκοπό το κέρδος, την εξουσία και την παγκόσμια κυριαρχία.

Παράδειγμα, μια διαφήμιση χρησιμοποιεί μια όμορφη καλλίγραμμη κοπέλα για να διαφημίσει ένα αυτοκίνητο. Σίγουρα, δεν έχει σχέση η κοπέλα με το αυτοκίνητο, αλλά αυτός που βλέπει τη διαφήμιση συνδέει το αυτοκίνητο κατευθείαν με την κοπέλα, που θα τον πλησιάσει, αν αποκτήσει αυτό το αυτοκίνητο.

Πώς μπορούμε να αντισταθούμε στις υποβολές αυτών των μηνυμάτων ;

Για να μπορέσει ο άνθρωπος να αντιμετωπίσει την προσπάθεια κάποιων να του υποβάλλουν χωρίς τη θέλησή του ορισμένες ιδέες και εντολές, θα πρέπει να διαθέτει μια σοβαρή, ισορροπημένη, δυναμική προσωπικότητα με δυνατές βάσεις, που θα τη διακρίνει η αποφασιστικότητα, η σταθερότητα και η πνευματική καλλιέργεια. Ο άνθρωπος που ξέρει που βαδίζει και ξέρει τον εαυτό του, δεν επηρεάζεται ούτε εκτρέπεται εύκολα από το δρόμο του.

Αν θέλουμε να λέμε ότι ζούμε σε μία κοινωνία όπου εμείς επιλέγουμε τη ζωή και τις σκέψεις μας, δε θα πρέπει να ανεχόμαστε καμία προσπάθεια παρέμβασης στην ελεύθερη βούλησή μας, ακόμη και αν αυτό αποσκοπεί σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην κοινωνία. Η αφύπνιση και η εναντίωση σε κάθε προσπάθεια ελέγχου της συνείδησής μας, είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της πνευματικής μας ελευθερίας και την εξασφάλιση του απαραβίαστου της ιδιωτικής μας ζωής.

Πηγή : Δημοσθένης Λιακόπουλος (Αποσπασματικά στοιχεία από το βιβλίο Βιομηχανία Υποταγής Συνειδήσεων)

Φωτεινή 888

loading...
loading...