«Μοναδικό» ΒΙΝΤΕΟ! Ο λαός του παγκόσμιου ηγέτη… και το δώρο των Ελλήνων

02 Αυγ, 2017

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ο σταθμός του μετρό Shinagawa βρίσκεται στο Τόκιο της Ιαπωνίας και είναι από τους πιο πολυσύχναστους της πόλης. Ένας χρήστης του Twitter μαγνητοσκόπησε για μισή ώρα την έξοδο των επιβατών.

Αυτό που αυθόρμητα μας ήρθε στο μυαλό είναι πως κάπως έτσι θα κινούνται τα μιλιούνια των ανθρώπων-ζόμπι ή αλλιώς δούλων του παγκόσμιου ηγέτη!

Σε έναν «όμορφο κόσμο ηθικό», «σοβιετικά» πλασμένο οι ανθρώπινες μάζες θα γεμίζουν την καθημερινότητα των πόλεων-γκέτο με μοναδικό σκοπό το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και τα «όποια» αγαθά θα προσφέρονται από το σύστημα με αντάλλαγμα την ελευθερία τους.

Αυτό το δώρο, για το οποίο δίδαξαν οι Έλληνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, καθώς το έλαβαν από τους προγόνους τους.

Ο σημερινός σκοταδισμός όμως ονόμασε την ρουτίνα «ελευθερία» μέχρι εκεί που ορίζουν οι άδικοι νόμοι, οι οποίοι μετά την παρουσία του παγκόσμιου ηγέτη θα είναι και άκαμπτοι.

Δείτε λοιπόν ένα δείγμα από την ρουτίνα του λαού του παγκόσμιου ηγέτη, δυστυχώς, από την χώρα στην οποία γεννήθηκε ο δρόμος του πολεμιστή, Bushido!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 11:27
loading...
loading...