ΔΕΙΤΕ! Το σύμβολο της Αριστεράς και της αθεΐας στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

15 Δεκ, 2017

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Όσο κι αν επιμένουν μερικοί δημοσιογράφοι και διανοούμενοι, η αλήθεια δεν κρύβεται.

Την Ελλάδα κυβερνά η πραγματική Αριστερά, που… «μεγαλούργησε» στις χώρες του Συμφώνου της Βαρσοβίας.

Το Σύμφωνο της Βαρσοβίας (επίσημα Συνθήκη της Φιλίας, Συνεργασίας και Αμοιβαίας Βοήθειας), ήταν μια στρατιωτική συμμαχία των κομμουνιστικών κρατών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, υπό την αίγίδα της Σοβιετικής Ένωσης.

Την αριστεροσύνη της κυβέρνησης, την οποία ουδέποτε αρνήθηκε, την επιβεβαιώνει και η ιταλική εφημερίδα Il Foglio.

O διευθυντής της εφημερίδας, Κλάουντιο Τσεράζα, προσθέτει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένας άνθρωπος-σύμβολο της Αριστεράς που μάχεται!

Στο ίδιο κείμενο, δε, υπογραμμίζεται ότι η Αριστερά που «μετατρέπει την αγορά σε μια ευκαιρία και όχι σε πρόβλημα, είναι μια Αριστερά αποτελεσματική, η οποία είναι ικανή να κυβερνήσει».

Άραγε για ποια ευκαιρία μιλά ο Τσεράζα; Την ευκαιρία να αρπαχτεί ο πλούτος των πολιτών ανά την Ευρώπη μέσω της υπέρογκης φορολογίας αριστερού τύπου που εφαρμόζεται;

Θέλετε και άλλη απόδειξη αριστεροσύνης;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία από την απονομή του βραβείου Ζαχάρωφ για το 2017 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην αντιπολίτευση της Βενεζουέλας.

Σε ένδειξη στήριξης στο αριστερό καθεστώς Μαδούρο, το οποίο έχει οδηγήσει την Βενεζουέλα στην φτώχεια και την κρατική τρομοκρατία, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, δεν χειροκροτεί κατά την βράβευση,παραμένοντας καθισμένος στην θέση του.  

Ήταν ίσως ο μοναδικός πhttp://www.el.gr/images/papadim.jpgολιτικός που όταν η φιλελεύθερη αντιπολίτευση της Βενεζουέλας βραβεύτηκε για την δράση της, όχι μόνο δεν σηκώθηκε όρθιος όπως οι συνάδελφοί του, αλλά παρέμεινε καθιστός και δεν χειροκρότησε.

 

Και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με μία είδηση που προφανώς διαβάσατε!

Στα Καλάβρυτα, στο τέλος του μνημοσύνου για τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, την 13η Δεκεμβρίου 1943 ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος πήρε στα χέρια του το Ιερό Ευαγγέλιο, που την ημέρα εκείνη βγήκε αλώβητο από την καιόμενη Εκκλησία των Καλαβρύτων, καλώντας τον υπουργό Εσωτερικών της Αριστεράς, Πάνο Σκουρλέτη, να έρθει κοντά και να το δει.

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αφού το έδειξε και εξιστόρησε το γεγονός, προέτρεψε τον υπουργό να το ασπαστεί. Ο υπουργός χαμογέλασε, έκανε μια μικρή υπόκλιση αλλά δεν το ασπάστηκε σπρώχνοντας το μακριά.

Δεν το κρύβουν! Είναι αριστεροί και άθεοι. Προς Θεού δεν το κρίνουμε! Απλά να ξέρουμε που βρισκόμαστε! Να γνωρίζουμε ποιο είναι το σύμβολο της Αριστεράς και της αθεΐας στην Ελλάδα.

 

 

loading...
loading...