Σκληρή κυβέρνηση ετοιμάζει στις ΗΠΑ η Παλαιά Τάξη – Tea Party και Ένωση Όπλων ετοιμάζονται

22 Νοε, 2016

Η Παλαιά Τάξη ετοιμάζει σκληρή δεξιά κυβέρνηση, προκειμένου να αναλάβει τον Γενάρη


την εξουσία στον Λευκό Οίκο εφαρμόζοντας τις δικές της πολιτικές σε αντίθεση με αυτές της αριστερόστροφης Νέας Τάξης.

Μέσα θα είναι ισχυροί του γνωστού σκληρού δεξιού κόμματος Tea Party και της National Riffle Association (Εθνικής Ένωσης Όπλων) καθώς και ένας πρώην στρατηγός των πεζοναυτών («Mad Dog»).

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ δήλωσε ότι σκέφτεται να προτείνει το υπουργείο Άμυνας στον στρατηγό εν αποστρατεία Τζέιμς Ματίς, πρώην στρατηγό των Πεζοναυτών, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής αποστολών στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.

Είναι γνωστός ως "Mad Dog" ("Τρελό Σκυλί") και ηγήθηκε της Μάχης της Φαλούτζα, το 2004 στο Ιράκ, που υπήρξε μία από τις πιο αιματηρές στον ιρακινό πόλεμο.

Όσον αφορά την θέση του υπουργού Εξωτερικών, όπως δήλωσε στην εκπομπή "Fox News Sunday" ο νεοεκλεγείς αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, ο Τραμπ ενδέχεται να επιλέξει τον πρώην προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ, ωστόσο έχει υπόψη του και άλλους υποψήφιους.

Η συντηρητική δημοσιογράφος, Laura Ingraham, ισχυρίζεται πως ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξετάζει την πιθανότητα να της προσφέρει τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου.

Ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας προωθείται ο Μάικλ Φλιν, που συναντήθηκε με πράκτορες του Ερντογάν, ενώ ως Διευθυντής της CIA o Μάικ Πομπέο, που εναντιώνεται σε κάθε προσπάθεια να ελεγχθεί η οπλοκατοχή στις HΠΑ. Ανήκει στο Tea Party της Παλαιάς Τάξης και είναι ισόβιο μέλος της National Riffle Association, δηλαδή της Εθνικής Ένωσης Όπλων.

Ως υπουργός Δικαιοσύνης προτείνεται ο Τζεφ Σέσσιονς, που στηρίζει φανατικά την κατασκευή τείχους στα σύνορα με το Μεξικό

Γενικά για όλες τις θέσεις ακούγονται άτομα, άκρως αντίθετα με τις θεωρίες της Νέας Τάξης.

loading...
loading...