Θα γίνουν όλα στάχτη: Τι στέλνει μέσω Γερμανίας στον Πούτιν η Νέα Τάξη

31 Μαρ, 2017

Στην βόρεια Γερμανία άρχισαν να καταφθάνουν την Παρασκευή


τα πρώτα αμερικανικά τεθωρακισμένα και θωρακισμένα οχήματα που θα εξοπλίσουν την νέα μηχανοκίνητη δύναμη της Νέας Τάξης στην ανατολική Ευρώπη, η οποία θα βρεθεί απέναντι από την ρωσική υπερδύναμη.

Όπως μεταδίδεται, συνολικά 87 τανκ πρώτης γραμμής τύπου Abrams και περισσότερα από 130 οχήματα μεταφοράς προσωπικού τύπου Bradley είναι προγραμματισμένο να αποβιβαστούν στη Γερμανία εντός των επόμενων ημερών, σε μία από τις μεγαλύτερες αποστολές βαρέως αμερικανικού οπλισμού στην ανατολική Ευρώπη μετά την πτώση της πάλαι πότε Σοβιετικής Ένωσης.

Το γεγονός αυτό δείχνει πως δεν απέχουμε πολύ από έναν μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο, τον τρίτο της σύγχρονης ιστορίας.

Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν από περίπου 4.000 αμερικανούς στρατιώτες που αναμένονται στην ανατολική Ευρώπη μέσα στον Ιανουάριο.

Θα λάβει αρχικά μέρος σε μεγάλη στρατιωτική άσκηση στην Πολωνία και στη συνέχεια θα διαμοιραστεί σε επτά ανατολικοευρωπαϊκές και νοτιοευρωπαϊκές χώρες. Το αρχηγείο της θα βρίσκεται στην Γερμανία, η οποία μπαίνει στην πρώτη γραμμή πυρός, ειδικά σε περίπτωση που ο Τραμπ εφαρμόσει στον Λευκό Οίκο πολιτική Παλαιάς Τάξης, άρα φιλικής προς την Ρωσία.

Επιπλέον, θα σταλούν ακόμα τρεις NATOϊκές μονάδες, έως 1.000 ανδρών η κάθε μία, θα στις τρεις βαλτικές χώρες από την Γερμανία, την Βρετανία και τον Καναδά, σε μία προσπάθεια να φανεί εμπράκτως η απόφαση της Νέας Τάξης, η οποία ελέγχει το ΝΑΤΟ, να φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Η Μόσχα αντιλαμβάνεται την κίνηση ως πρόκληση κοντά στα σύνορά της και φυσικά θα γεμίσει, σε περίπτωση που χρειαστεί, τις ανατολικοευρωπαϊκές στέπες με τα δικά της τεθωρακισμένα-υπερόπλα.

(el)

loading...
loading...