Ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον πόλεμο των πόλεων

10 Ιουλ, 2017

Τίποτα και κανείς δεν θα ξεφεύγει. Ενημερωθείτε και μάθετε τι έρχεται.

Urban War ή αλλιώς πόλεμος των πόλεων. Αποτελεί την νέα μορφή πολέμων, που θα ακολουθήσουν την κατάρρευση των ανθρωπίνων κοινωνιών, με κρούσματα που ήδη λαμβάνουν χώρα μεμονωμένα σε διάφορες χώρες του πλανήτη.

Το παγκόσμιο κράτος ωστόσο ήδη ετοιμάζει τα δικά του όπλα.

Σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό στην αγορά των αστικών πολέμων, οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις (IDF) αγοράζουν φορητά πτερύγια πολλαπλών λεπίδων ειδικά κατασκευασμένα για να μεταφέρουν όπλα, συμπεριλαμβανομένων των πολυβόλων και των εκτοξευτών βομβών.

Ο κατασκευαστής των πυροβόλων όπλων Duke Robotics, που εδρεύει στη βόρεια Φλόριντα, ιδρύθηκε το 2014 από έναν ισραηλινό στρατιωτικό βετεράνο που παραμένει στις Ισραηλινές Ειδικές Δυνάμεις και εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η εταιρεία θα προσπαθήσει να παρακινήσει το Πεντάγωνο να αγοράσει το προϊόν.

Η εταιρεία που κατασκευάζει ως επί το πλείστον drones λέει ότι θέλει να είναι σε θέση να σκοτώσει τους κακούς χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τυχόν αθώους πολίτες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της. Το πρώτο προϊόν της εταιρείας θα λειτουργήσει εξ αποστάσεως, πράγμα που σημαίνει ότι ένας άνθρωπος θα το πετάξει, θα το στοχεύσει και θα τραβήξει τη σκανδάλη από μία απόσταση ασφαλείας.

Τα ρομποτικά αυτά συστήματα θα αντικαταστήσουν την ανάγκη διαπραγμάτευσης, επίλυσης ή ειρηνικής απόσχισης των εχθροπραξιών και βεβαίως εξαλείφοντας τον κίνδυνο των παράπλευρων απωλειών. 

loading...
loading...