Απίστευτο-Ετοιμαζόταν πραξικόπημα εάν εκλεγόταν η Λεπέν!

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 15:46

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη για το ποιος πραγματικά κινεί τα νήματα στην Γαλλία προχώρησε γαλλικό περιοδικό μετά από πληροφορία κορυφαίου αξιωματούχου των μυστικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με το σχέδιο σε ενδεχόμενη νίκη της Λεπέν, ενεργοποιούταν ένα μυστικό σχέδιο για την "προάσπιση της δημοκρατίας" που θα περιελάμβανε την άμεση ανάπτυξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στα κέντρα των γαλλικών πόλεων και σε μεγάλη αναταραχή, θα ενισχύονταν με δυνάμεις του στρατού.

https://www.youtube.com/watch?v=lcG4pKXbn74        

https://www.youtube.com/watch?v=t0kXivblgBU     

Το περιοδικό L'Obs αναφέρει ότι οι αρχές περίμεναν μεγάλες και βίαιες διαδηλώσεις μετά την νίκη της Λεπέν, καθώς η ίδια "είχε υποκινήσει μεγάλη μερίδα του κόσμου στην ανατροπή των παλιών πολιτικών" δήλωσε η πηγή. Από ότι φαίνεται, για το σχέδιο ήταν ενήμερος τόσο ο πρώην πρόεδρος Ολάντ, όσο και ο πρωθυπουργός του, οι οποίοι στο πιθανό ξέσπασμα ταραχών θα κήρυτταν την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και θα ήταν "αναγκασμένοι" να παραμείνουν στην εξουσία μέχρι να κατασιγάσει η κρίση.

Ο προβληματισμός των μυστικών υπηρεσιών στο πρόσωπο της Λεπέν είχε ξεκινήσει ήδη από τις 23 Απριλίου όταν η Le Parisien είχε διαρρεύσει απόρρητο έγγραφο που ανέφερε ότι πράκτορες παρακολουθούσαν από κοντά τις δημοσκοπήσεις και την γενικότερη τάση των πολιτών προς τους υποψηφίους. Αμέσως μετά την εκλογή Μακρόν, οι αρχές ηρέμησαν και το σχέδιο για κυβερνητική δικτατορία "μπήκε στο ράφι".

(el)

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 18:23
loading...
loading...