Ιστορική «ΒΟΜΒΑ» έριξε ο Πούτιν! Η αλήθεια για τον Κομμουνισμό και την Διεθνιστική Τάξη Πραγμάτων – Σπάνιο ΒΙΝΤΕΟ

O Λιακόπουλος τα έγραψε όλα στον τόμο 5 της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ με τίτλο ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. Ένα βίντεο που δεν πρέπει να χάσετε

Ο Πούτιν, καθώς εξηγούσε πριν από έναν μήνα την ανάγκη επέμβασης της Ρωσίας στα πρώην ρωσικά εδάφη της Ουκρανίας, κατήγγειλε τον κομμουνισμό των Σοβιετικών και την παρέμβασή τους.

Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει:

«Η σύγχρονη Ουκρανία δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου και πλήρως από την Ρωσία, ή μάλλον, την Μπολσεβίκικη, Κομμουνιστική Ρωσία.

Αυτή η διαδικασία ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά την Επανάσταση του 1917· ο Λένιν και οι συνεργάτες του το έκαναν με έναν τρόπο, πολύ βάναυσο προς την ίδια τη Ρωσία –

Στην συνέχεια, πριν και μετά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, ο Στάλιν απέκτησε κάποια εδάφη που ανήκαν προηγουμένως στην Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ουγγαρία και τα παρέδωσε στην Ουκρανία. […] Το 1945, ο [Νικήτα] Χρουστσόφ πήρε την Κριμαία από τη Ρωσία για κάποιο λόγο και το παραχώρησε επίσης στην Ουκρανία», είχε σημειώσει ο Πούτιν, καταλήγοντας: «Έτσι δημιουργήθηκε το έδαφος της σύγχρονης Ουκρανίας».

Ωστόσο, οι κομμουνιστές της Ρωσίας φαίνεται πως είχαν σχέση και με τους διεθνιστές της Ουάσινγκτον, καθώς η Wallstreet χρηματοδότησε την επανάσταση των μπολσεβίκων, η οποία έπειτα ΔΙΕΛΥΣΕ την Ρωσία. ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ;;; ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Δείτε τα όλα γραμμένα στον τόμο 5 ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

Δείτε το μοναδικό βίντεο που εντόπισε το el.gr! Ο Antony Sutton, Βρετανό-Αμερικανός ερευνητής, οικονομολόγος, ιστορικός, καθηγητής και συγγραφέας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ και βεβαίως τον Λιακόπουλο και για τότε και για σήμερα!!!