Δημοσθένης Λιακόπουλος: Βιογραφικό

Σουλιμαίος στην καταγωγή, από το ανυπότακτο γένος των Σουλιμαίων, που ήτανε μίξη Σουλιωτών και Μανιατών, που ζούσανε επί τουρκοκρατίας, στο άπαρτο ύψωμα του Σουλιμά στο Δώριο Μεσσηνίας.

Οι πρόγονοί του, ήταν οπλαρχηγοί που πολέμησαν με τον Κολοκοτρώνη, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, στην επανάσταση του ΄21. Γνωστός ο Λιάκος Λιακόπουλος ο Τουρκοφάγος, που έπεσε στις 27-Μαρτίου του 1821 και το μνημείο του βρίσκεται πάνω στην Καρύταινα.

Μεγάλωσε και έζησε μέχρι τα 16 του, σε φτωχογειτονιά, που ουσιαστικά ήτανε προσφυγικά παραπήγματα, διαμορφωμένα από πρώην στάβλους του γαλλικού στρατού, σε σπιτάκια των 26 τετραγωνικών, χωρίς καν ύδρευση και χώρους υγιεινής.

SITE

el.gr

primashop.gr

taklamakan.gr

liakoshop.gr

prisonplanet.gr

macrolife.gr

Οικογενειακή κατάσταση

Έγγαμος με 7 παιδιά

Σπουδές

Πήγε στο 65ο δημοτικό σχολείο στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης και κατόπιν στο 4ο εξατάξιο Γυμνάσιο.

Το 1974 μπήκε στο Φυσικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 1979.

Κατόπιν ακολούθησε τις μεταπτυχιακές σπουδές του τμήματος Φυσικών Ραδιο-ηλεκτρολόγων και Ψηφιακών Ηλεκτρονικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι γνώστης της Αγγλικής και της Γερμανικής γλώσσας.

Στο δημοτικό, η αγαπημένη του δασκάλα, η κυρία Αλεξάνδρα, έλεγε, ότι: “το παιδί αυτό, δεν το βρίσκεις ποτέ να πατάει στη γη. Ή από κάτω θα είναι ή στον ουρανό και στο διάστημα.

Σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης απέσπασε επαίνους και αριστεία.

Στο ΝΑΤΟ

Το 1979, υπηρέτησε σαν έφεδρος ανθυπολοχαγός στον ελληνικό στρατό και κατόπιν, ακολούθησε η θητεία του στο ΝΑΤΟ, όπου ήταν υπεύθυνος κρυπτασφαλείας και απόρρητης διεθνούς γραμματείας.

Έγραψε, αλλά και βελτίωσε, κανονισμούς ασφαλείας των κέντρων επικοινωνιών της ηπειρωτικής Ευρώπης, κατά τις μεταξύ τους επικοινωνίες, αλλά και με τον στόλο της Μεσογείου. Το όνομά του εξακολουθεί και σήμερα να υπάρχει μέσα στις παραπομπές ασφαλείας. Είχε βλέπετε καλό δάσκαλο τον φίλο του τον Gus.

Το 1982, απέτρεψε την προσπάθεια της Τουρκίας να πάρει τον έλεγχο των νατοϊκών υποστρατηγείων της Ελλάδος, μέσω της ανάληψης του σέρβις των συσκευών κρυπτογράφησης.

Έλαβε διακρίσεις για τις υπηρεσίες του, από το S.H.A.P.E. (Supreme, Headquarters Allied Powers Europe -Brussels) και το A.F.SOUTH (Allied Forces South- Naples)

Η εποχή της διδασκαλίας των φυσικών επιστημών

Κατόπιν ξεκίνησε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, κάνοντας ταυτόχρονα πολλές δουλειές, απορρίπτοντας ταυτόχρονα, διορισμό στο δημόσιο, καθώς και την ευκαιρία να εργασθεί στο κέντρο πυρηνικών ερευνών Δημόκριτος. Ασχολήθηκε με την διδασκαλία Φυσικής σε υποψηφίους ιατρικών σχολών, παίρνοντας από τους χιλιάδες μαθητές του το προσωνύμιο “magic Λιακόπουλος”, γιατί η ανάγκη για να γράψει κανείς άριστα στο απαιτητικό μάθημα της Φυσικής, περνούσε από την δική του αίθουσα διδασκαλίας. Δίδαξε επίσης σε φοιτητές του Πολυτεχνείου μηχανική, καθώς και σε σπουδαστές του GCE, Applied Mathematics και Physics.

Όλα αυτά μέχρι το 2000, οπότε και αποφάσισε να εγκαταλείψει την διδασκαλία και να ασχοληθεί με την πραγματική μετάδοση της “χρήσιμης” γνώσης στις πλατιές μάζες.

Αυτοκίνητο

Ένα από αυτά, με τα οποία ασχολήθηκε ήταν και το γρήγορο αυτοκίνητο και όπως με όλα τα πράγματα, ασχολήθηκε με πάθος. Συνεργάστηκε ερασιτεχνικά με γνωστό περιοδικό του χώρου και συμμετείχε ενεργά στον χώρο των ραλλύ και των βελτιώσεων απόδοσης των κινητήρων αυτοκινήτων. Φίλοι του έτυχε να είναι ευφυείς μηχανικοί αυτοκινήτων όπως οι Αδελφοί Κυρλαγκίτση και έμαθε πολλά κοντά τους. Αργότερα, πάντα ερασιτεχνικά, βοήθησε σε αντιπροσωπεία της MAZDA στην κατανόηση του ηλεκτρονικού ελέγχου των κινητήρων WANKEL και βελτίωσε τις τιμές ρύθμισης της ευθυγράμμισης των TWIN TURBO RX7, μετά από αμέτρητες δοκιμές, στο έρημο, εκείνη την εποχή, δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και στον Χολομώντα. Aσχολήθηκε μεταξύ των άλλων και με τη σχεδίαση και δημιουργία αεροδυναμικών bodykits.

Η Τηλεόραση

Μετά από παρότρυνση ενός Μοναχού τότε φίλου του, ξεκίνησε, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, εκπομπές στο κανάλι EURO της Θεσσαλονίκης, όπου γνώρισε αμέσως την προτίμηση και την μεγάλη τηλεθέαση.

Κατόπιν, μεταπήδησε στο κανάλι BEST, επίσης της Θεσσαλονίκης, όπου η τηλεθέασή του έφτασε στα ύψη.

Αυτά όμως που έλεγε ο Λιακόπουλος, τάραζαν τα νερά. Δέχτηκε επιθέσεις με απειλές για “κόψιμο” των εκπομπών, πράγμα που έγινε. Πήρε τότε τηλεοπτική μεταγραφή για το κανάλι ΩΜΕΓΑ, όπου οι εκπομπές του γνώρισαν ακόμη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Όταν τον σταμάτησαν κι από εκεί, αποφάσισε να αγοράζει χρόνο στα κανάλια με τη μορφή τηλεμάρκετινγκ, ώστε να μπορεί να μιλά στον κόσμο με εντελώς δικό του πρόγραμμα.

Συνεργάστηκε κατά καιρούς με τα πανελλήνια κανάλια SEVEN (τωρινό SKAI), ΑΝΤΕΝΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΤΗΛΕΑΣΤΥ, καθώς και με πάρα πολλά μικρότερα σε όλη την Ελλάδα και έτσι έγινε πανελλήνια γνωστός.

Συνεργάστηκε στην εκπομπή του MEGA CHANNEL, “Όσα λεν οι άνδρες μεταξύ τους”.

Ταυτόχρονα, συμμετείχε στη δημιουργία εκδοτικού οίκου, αλλά και πολλών βιβλιοπωλείων στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και αλλού.

Στόχος του, το να μάθει ο κόσμος, ότι δεν πρέπει να χωρίζεται σε ομάδες (κόμματα κτλ) που αντιμάχονται η μία την άλλη, επειδή υπάρχει ένας κοινός εχθρός, που επιβουλεύεται τους πάντες, με σκοπό να επιφέρει μία παγκόσμια υποδούλωση και διάλυση κάθε κράτους, κάθε θρησκείας και βέβαια κάθε ελευθερίας.

Η συγγραφική του δουλειά πάνω στις φυσικές επιστήμες

Το πρώτο του βιβλίο έγραψε στα 19 του χρόνια, με τίτλο: “Μεθοδολογία επίλυσης διαφορικών εξισώσεων δευτέρας τάξεως”.

Κατόπιν έγραψε έξη βιβλία Φυσικής για υποψηφίους φοιτητές, που πουλιόνταν σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία, σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τρία βιβλία, για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για τα βιβλία Λυκείου του Οργανισμού Εκδόσεως Σχολικών Βιβλίων, αλλά κλασικά, το ελληνικό δημόσιο, ακύρωσε τον διαγωνισμό και έδωσε τα βιβλία να γραφούν με “ανάθεση”.

Κύριο χαρακτηριστικό των βιβλίων του ήτανε το ότι απευθυνόταν και σε μαθητές και σε καθηγητές, διδάσκοντας κυρίως την μεθοδολογία λύσης των ασκήσεων, έχοντας καταλήξει στο να δώσει μία μεθοδολογία, για όλες τις ασκήσεις, πράγμα που είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση και του απέφερε, όπως είπαμε, το προσωνύμιο “Magic Λιακόπουλος”.

Έγραψε επίσης δεκάδες εργασίες πάνω στην Αστροφυσική, τις οπτικές ίνες, τη φιλοσοφία των φυσικών επιστημών, την πρώτη εργασία που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα πάνω στις οπτικές ίνες και παρουσιάστηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και πρότυπη εργασία κατασκευής ψηφιακών φίλτρων.

Τα άλλα βιβλία του – ο πιο πολυδιαβασμένος Έλληνας συγγραφέας

Από το 2000 και μετά, άρχισε να γράφει με διαφορετική θεματολογία, καθώς αποφάσισε να βγάλει προς τα έξω, όλα όσα ήξερε και δεν έλεγε ως τότε. Έγραψε από το 2.000 μέχρι σήμερα 132 βιβλία, που γνώρισαν επιτυχία πέραν διανοήσεως, με πάνω από 2.100.000 αντίτυπα να έχουν πωληθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού οι αναγνώστες του βρίσκονται σε όλη την Ευρώπη και την Αμερικανική ήπειρο και την Αυστραλία.

Η σειρά “ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ”, δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά, αλλά και τα διεθνή συγγραφικά δεδομένα. Τα βιβλία του είναι τα παρακάτω:

 1. Τόμος 0 – Εναντίον θεών και δαιμόνων
 2. Τόμος 1 – Ελοχίμ
 3. Τόμος 2 – Ελ
 4. Τόμος 3 – Νεφελίμ
 5. Τόμος 4 – Ο κόσμος των ονείρων
 6. Τόμος 5 – Οι αδελφότητες του σκότους
 7. Τόμος 6 – Ο κώδικας του σπαθιού
 8. Τόμος 7 – Το τελευταίο ηλεκτρόνιο και ο Πολέμαρχος του Θεού
 9. Τόμος 8 – Η τεχνολογία του κακού
 10. Τόμος 9 – Το κουτί της Πανδώρας
 11. Τόμος 10 – Στα ίχνη των θεών
 12. Τόμος 11 – Με δίκαιο και ατσάλι
 13. Τόμος 12 – Νέμεσις
 14. Τόμος 13 – Το σιδερένιο Βουνό
 15. Τόμος 14 – Ο πλανήτης της σιωπής
 16. Τόμος 15 – Το εκρηκτικό μείγμα
 17. Τόμος 16 – Η δύναμη του Ενός
 18. Τόμος 17 – Ο στρατός που δε νικήθηκε ποτέ
 19. Τόμος 18 – Κ2 Το βουνό της Γνώσης
 20. Τόμος 19 – Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει
 21. Τόμος 20 – Αρμαγεδών
 22. Τόμος 21 – Τα οκτώ τελευταία λεπτά
 23. Τόμος 22 – Οι πολεμιστές της ειμαρμένης και τα μυστικά των Δελφών
 24. Τόμος 23 – Τα βουνά των θεών
 25. Τόμος 24 – Ο Πολέμαρχος γαρ εγγύς
 26. Τόμος 25 – Οι φρουροί της Αγίας Λόγχης
 27. Τόμος 26 – Αποκάλυψη τώρα
 28. Τόμος 27 – Η Επόμενη μέρα, mother company, μητρική εταιρία
 29. Τόμος 28 – (Δελφικός Οδηγός Επιβίωσης) Μετά το τέλος της νέας τάξης
 30. Τόμος 29 – (Δελφικός Οδηγός Επιβίωσης) Κατά την σύγκρουση γιγάντων
 31. Τόμος 30 – (Δελφικός Οδηγός Επιβίωσης) Μετά τα 8 πρώτα λεπτά
 32. Τόμος 31 – Η κυανή βίβλος
 33. Τόμος 32 – Το τέταρτο σενάριο
 34. Τόμος 33 – Δημοσθένους Διάλογοι
 35. Τόμος 34 – Πυρ ήλθον βαλείν επί την γην
 36. Τόμος 35 – Το βιβλίο των 100 ερωτήσεων και η μυστική πύλη της ζωής
 37. Τόμος 36 – (Δελφικός Οδηγός Επιβίωσης) Το ξύλο, η πέτρα και το μαχαίρι σαν εργαλεία επιβίωσης
 38. Τόμος 37 – (Δελφικός Οδηγός Επιβίωσης) Τα μυστικά του ατσαλιού
 39. Τόμος 38 – (Δελφικός Οδηγός Επιβίωσης) Τα άγνωστα όπλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα μυστικά του χαλκού
 40. Τόμος 39 – Τα Δύο Πρόσωπα του Κακού
 41. Τόμος 40 – Τα Μυστικά της Σελήνης
 42. Τόμος 41 – Σιωπηλά Όπλα για ήσυχους πολέμους
 43. Τόμος 42 – Απόδραση από τον πλανήτη φυλακή, σύγχρονες μέθοδοι παρακολούθησης και πως να τις αποφύγετε
 44. Τόμος 43 – Όταν οι άγγελοι ήρθανε στη γη
 45. Τόμος 44 – Η συνωμοσία της σιωπής
 46. Τόμος 45 – DRONES: Ρομπότ εναντίον ανθρώπων
 47. Τόμος 46 – Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων
 48. Τόμος 47 – DARPA: Ολική επαναφορά της τεχνολογίας των θεών
 49. Τόμος 48 – Οι Πρίγκιπες των ουρανών
 50. Τόμος 49 – 25 βήματα πριν απ’ την αλήθεια
 51. Τόμος 50 – Το παιχνίδι που λέγεται ζωή
 52. Τόμος 51 – Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, η Ελλάδα και ο κόσμος που έρχεται
 53. Τόμος 52 – Τζιχάντ και ο Πολέμαρχος του Θεού
 54. Τόμος 53 – Ρώσικη ρουλέτα
 55. Τόμος 54 – Η Αρχή του τέλους
 56. Τόμος 55 – Το Βιβλίο της Λίλιθ Λαμασθού
 57. Τόμος 58 – Δελφικός Οδηγός Επιβίωσης σε Αστικό και Ημιαστικό Περιβάλλον
 58. Τόμος 59 – Δελφικός Οδηγός Οικιακής Άμυνας και Ασφάλειας
 59. Τόμος 60 – Δελφικός Οδηγός Η Τέχνη του Πολέμου των Πόλεων
 60. Τόμος 61 – Το Μαύρο Βυζάντιο: Το Πανούργο Σχέδιο
 61. Τόμος 62 – Το Μαύρο Βυζάντιο: Ματωμένα Χνάρια
 62. Τόμος 63 – Το Μαύρο Βυζάντιο: Η Εποχή του Σκότους
 63. Τόμος 64 – Το Μαύρο Βυζάντιο: Έγκλημα δίχως τιμωρία
 64. Τόμος 65 – Πούτιν και Τραμπ vs Αgenda 2030
 65. Τόμος 66 – Ποιοι και πως ελέγχουν τη ζωή σου
 66. Τόμος 67 – Σε μερικά χρόνια από τώρα
 67. Τόμος 68 – Μέχρις εσχάτων
 68. Τόμος 69 – MATRIX DOMINION 1: MATRIX
 69. Τόμος 70 – MATRIX DOMINION 2: Το βιβλίο των μεγάλων μυστικών
 70. Τόμος 71 – MATRIX DOMINION 3: Η Παγίδα
 71. Τόμος 72 – MATRIX DOMINION 4: Πραγμάτων έλεγχος ου βλεπομένων
 72. Τόμος 73 – DARK LIGHT Το κενό ανάμεσά μας
 73. Τόμος 74 – DARK LIGHT Περί δικαίου
 74. Τόμος 75 – DARK LIGHT Ιστορίες από το Πίσω Μέρος της Σκιάς
 75. Τόμος 76 – Επιχείρηση Covid-19 Όλη η Αλήθεια
 76. Τόμος 77 – Τοξικοί Άνθρωποι – Ιστορίες Καθημερινής Τρέλας – Μέρος 1ο
 77. Τόμος 78 – Τοξικοί Άνθρωποι – Ιστορίες Καθημερινής Τρέλας – Μέρος 2ο
 78. Τόμος 79 – Τα Χρονικά Της Δράσης του Πολέμαρχου Του Θεού 2017-2018-2019
 79. Τόμος 80 – Χρονικά 2019 Α’ Εξάμηνο
 80. Τόμος 81 – Χρονικά 2019 – Β’ Εξάμηνο
 81. Τόμος 82 – Ο Αόρατος Πόλεμος – Οι Πόλεμοι των Μέτατρον
 82. Τόμος 83 – Δημοσθένους Μονόλογοι – Χρονικά 2020 – Α’ Εξάμηνο
 83. Τόμος 84 – Δημοσθένους Μονόλογοι – Χρονικά 2020 – Β’ Εξάμηνο
 84. Τόμος 85 – Οι Κρυφές Σκέψεις των Ανθρώπων
 85. Τόμος 86 – Αμόκ – Η Πανδημία, η Ουκρανία και το Ακάθαρτο Όνειρο του Μεγάλου Reset
 86. Τόμος 87 – Καιρός Γαρ Ουκ Έστι – Η Τεχνολογία Επιβουλής του Σκότους
 87. Τόμος 88 – Οι από Δω και Οι από Κει- Οι Νοοτροπίες του Φωτός και του Σκότους
 88. Τόμος 89 – Η Μάστιγα των Λαών στο Παρελθόν
 89. Τόμος 90 – Η Μάστιγα των Λαών Σήμερα
 90. Η απολογία του Σωκράτη
 91. Ο μύθος του Σπηλαίου
 92. Περί απείρου σύμπαντος και κόσμου – Τζορντάνο Μπρούνο
 93. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΤΟΜΟΣ 1: Ο ΩΝ-Ο ΜΗ ΩΝ-ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣ-ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΙΑ
 94. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΤΟΜΟΣ 2: ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
 95. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΤΟΜΟΣ 3: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ – ΤΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΟΝ
 96. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΤΟΜΟΣ 4: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ- ΜΑΝΙΧΑΙΟΙ- ΤΖΙΟΡΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΥΝΟ- ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
 97. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΤΟΜΟΣ 5: ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑΓΚ ΧΑΜΜΑΝΤΙ
 98. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΜΟΣ 1: ΒΙΒΛΙΑ Α, Α ΕΛΑΤΤΟΝ, Β, Γ, Δ νεοελληνική απόδοση, σχόλια, αρχαίο κείμενο
 99. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΜΟΣ 2: ΒΙΒΛΙΑ Ε, Ζ, Η, Θ, Ι νεοελληνική απόδοση, σχόλια, αρχαίο κείμενο
 100. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΜΟΣ 3: ΒΙΒΛΙΑ Κ, Λ, Μ, Ν νεοελληνική απόδοση, σχόλια, αρχαίο κείμενο
 101. Βίος Εμπειρίες Διδαχές και Λόγοι του πατρός Σάββα Αχιλλέως
 102. Όποιος έπιασεν έπιασεν (διδαχές π. Σάββα Αχιλλέως)
 103. Περί Αντιχρίστου (διδαχές π. Σάββα Αχιλλέως)
 104. Δελφικός Οδηγός Επιβίωσης Τσέπης (Συμπυκνωμένη έκδοση του εξάτομου Δελφικού Οδηγού Επιβίωσης)
 105. Τα πρωτόκολλα της νέας τάξης
 106. Τα πρωτόκολλα της νέας τάξης 2
 107. Το φως των σοφών της Ελλάδος
 108. Αγίου Κοσμά Αιτωλού Προφητείες και Διδαχές
 109. Παϊσίου Μοναχού Προφητείες και Διδαχές
 110. Ο καιρός γαρ εγγύς 2
 111. Έλληνές μου
 112. Εμείς οι πολυμήχανοι Έλληνες
 113. Η φλόγα που δεν έσβησε ποτέ
 114. Όταν οι άλλοι τρώγαν βελανίδια
 115. Οι αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού
 116. Η απομυθοποίηση του δωδεκαθέου
 117. Η Τεχνολογία των θεών
 118. Χαννεμπού
 119. Τα μυστικά του κόκκινου πλανήτη
 120. Χαμένες πολιτείες στον πλανήτη Άρη
 121. Το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας
 122. Απόρρητος φάκελος Τσαμουριά
 123. Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων
 124. Γη ο πλανήτης των Ελλήνων Τόμος 1
 125. Γη ο πλανήτης των Ελλήνων Τόμος 2
 126. Γη ο πλανήτης των Ελλήνων Τόμος 3
 127. Γη ο πλανήτης των Ελλήνων Τόμος 4
 128. Γη ο πλανήτης των Ελλήνων Τόμος 5
 129. Ζόμπι Κυβερνήσεις για Ζόμπι Λαούς
 130. Πώς θα Βγάλετε Λεφτά Από το Τίποτα – Οδηγός Επιβίωσης στο Σύγχρονο Οικονομικό Περιβάλλον
 131. Η δημιουργία του σύμπαντος
 132. Από την Ρώμη στο Βυζάντιο
 133. Το Βυζάντιο των Ελλήνων
 134. Τα τέκνα της Άγαρ
 135. Το ένοχο μυστικό – Τα κείμενα του Ναγκ Χαμμάντι Τόμος 1
 136. Το ένοχο μυστικό – Τα κείμενα του Ναγκ Χαμμάντι Τόμος 2
 137. Το ένοχο μυστικό – Τα κείμενα του Ναγκ Χαμμάντι Τόμος 3
 138. Στοκ Άνθρωποι
 139. Τα Μυστικά της Οργονικής Ενέργειας του Βίλχελμ Ράϊχ
 140. Τα Τέλη των Αιώνων και η Προφητευόμενη Παγκόσμια Ιστορία – Αγιορείτικο Χειρόγραφο
 141. Ενούμα Ελίς
 142. Πριν από Εμάς
 143. Οδηγός Επιβίωσης στο Ταξίδι
 144. Οι άγνωστες προφητείες του Αγίου Όρους
 145. Επιβουλή κατά Ορθοδόξων
 146. Trafficking
 147. Τα λάθη του Μωυσή
 148. Η τέχνη της μνήμης

Ντοκιμαντέρ

Έχει γυρίσει δεκάδες ντοκιμαντέρ, τα οποία διαθέτει δωρεάν για όποιον ενδιαφερόμενο και τα οποία κυκλοφορούν ελεύθερα και στο YOUTUBE από δεκάδες χρήστες, έχοντας αποσπάσει εκατομμύρια views. Τα αγαπημένα του είναι αυτό για “το σπήλαιο των Πετραλώνων”, τα 3D animated ντοκιμαντέρ για τον πλανήτη Άρη με την θεωρία του για πολλές από τις κατασκευές που κατέδειξε ότι υπάρχουν στην επιφάνειά του, το 3D animated για τα βουνά των θεών, την πόλη της Κνωσού, την Αγία Σοφία, τις πυραμίδες στην Κίνα και την κεντρική Αμερική, τη χρήση των πυραμίδων για τον παραλληλισμό τους με τους αστερισμούς, τα κτίρια του ελληνικού πολιτισμού στην Κεντρική και Νότιο Αμερική, την υπόγεια πόλη Καντάθ στην Ανταρκτική και τη βάση των Γερμανών στην περιοχή κτλ. κτλ.

Η κοινωνική του δράση

Σαν άνθρωπος που κοιμάται λίγο και δουλεύει πολύ, και που δεν λογαριάζει ποτέ το κόστος της προσωπικής του εργασίας, ασχολήθηκε με πολλά.

-Διοργάνωσε τις πρώτες εκθέσεις και τους πρώτους διαγωνισμούς μοντελισμού και διοράματος στην Θεσσαλονίκη, ιδρύοντας τον πολιτιστικό σύλλογο GMC (Greek Modeller Club), που έδωσε μεγάλη ώθηση στην μελέτη της ιστορίας, αλλά και της στρατιωτικής τεχνολογίας δια μέσου των αιώνων.

-Μέσω της τηλεόρασης ΩΜΕΓΑ, διοργάνωσε έρανο τροφίμων και φαρμάκων για τη Συρία, συγκεντρώνοντας το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων ευρώ, σε τρόφιμα και φάρμακα που προωθήθηκαν στη Συρία, μέσω της Εκκλησίας της Ελλάδος.

-Ίδρυσε την ΜΚΟ “Ελλήνων Πολιτεία”, με δραστηριότητα και σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού και τη στήριξη των Ελλήνων όπου Γης.

-Χρηματοδότησε τα φροντιστήρια της ελληνικής γλώσσας στη Βόρειο Ήπειρο, συνεργαζόμενος με τον αείμνηστο Γρηγόρη Ντριγκόγια, αλλά και την ΣΦΕΒΑ. Τις επιταγές παρέδιδε πάντοτε, μπροστά στις κάμερες.

-Διοργάνωσε την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση μνήμης του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα, αναγκάζοντας τις αστυνομικές δυνάμεις να επέμβουν, λόγο τεράστιας κοσμοσυρροής.

-Βοήθησε, χρηματοδοτώντας εκπρόσωπο των Καλάς, να βγει το πρώτο αναγνωστικό στη γλώσσα τους, στο Πεσαβάρ.

-Συνεργάστηκε, μέσω της ΜΚΟ “Ελλήνων Πολιτεία”, με τον πασίγνωστο κ. Αλεξάνδρου για την προώθηση της υπόθεσης της στήριξης των Καλάς.

-Οργάνωσε δεκάδες συλλαλητήρια για όλα τα εθνικά θέματα.

-Οργάνωσε το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας, έξω από το ξενοδοχείο KAPSIS, όπου υπήρξαν συγκρούσεις, κατά την διάρκεια συνεδρίου για τη μη ελληνικότητα της Μακεδονίας.

-Οργάνωσε συλλαλητήριο έξω και μέσα στην εταιρεία μακεδονικών σπουδών, όταν το πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης οργάνωσε ημερίδες για τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Φίλιππο, καλώντας από το εξωτερικό “επιστήμονες” με “περίεργες” θεωρίες, για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Πήρε το μικρόφωνο μπροστά στις κάμερες και διέκοψε την ημερίδα, όταν ακούστηκαν προσβλητικές τοποθετήσεις για τους Μακεδόνες ηγέτες.

-Πήρε από τον Ρώσο Πρόξενο κ. Προσβίρκιν, την περιβόητη συνέντευξη που προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο Ρωσίας Τουρκίας, όταν ο Ρώσος Πρόξενος είπε, ότι η προφητεία κατάληψης της Πόλης από τους Ρώσους και η παράδοσή της στην Ελλάδα, είναι μία πολύ θετική προφητεία. Τον κάλεσαν από την τουρκική Πρεσβεία και του είπαν, ότι είναι PERSONA NON GRATA (ανεπιθύμητος) στην Τουρκία.

-Σε συνεργασία με τους βουλευτές του ΚΚΕ της Θεσσαλονίκης και την ΚΝΕ, κάλεσε τον κόσμο του και έκανε διαδήλωση στο Κιλκίς, υπέρ των συλληφθέντων για το σταμάτημα νατοϊκού κονβόϋ, κατά την ημέρα της δίκης τους. Στο δικαστήριο καθόταν στην πρώτη θέση, μαζί με τους βουλευτές του ΚΚΕ. Οι συλληφθέντες αθωώθηκαν.

-Προώθησε με ντοκιμαντέρ που γύρισε μέσα στο σπήλαιο των Πετραλώνων, την υπόθεση και τον αγώνα του κ. Πουλιανού, για την επιστημονική θέση του στο θέμα του αρχανθρώπου των Πετραλώνων.

-Συγκεντρώνει χρήματα, για αποφυλάκιση ατόμων που βρίσκονται στη φυλακή για μικροχρέη.

Η επίδρασή του στην ελληνική κοινωνία

Ο Λιακόπουλος Δημοσθένης, δεν πέρασε, αν και θα το ήθελε, ούτε περνάει απαρατήρητος.

-Πολλές τηλεοπτικές εκπομπές τον κάλεσαν, λόγο της δημοτικότητάς του και της αγάπης, που έχει η πλειοψηφία του κοινού, για αυτόν.

-Εισήγαγε στο λεξιλόγιο των Ελλήνων αρκετές λέξεις, όπως οι Νεφελίμ και οι Ελοχίμ, οι ψεκασμένοι, τα chemtrails, τα chip, το χάραγμα, ο αντίχριστος και κυρίως ο Χριστός.

-Ακούσαμε από το βήμα της βουλής υπουργούς οικονομικών να λένε, ότι ούτε οι Νεφελίμ δεν θα μας δανείζουν.

-Η φράση “σηκωθείτε από ντιβάνια καρέκλες, πολυθρόνες και καναπέδες” διαδόθηκε παντού, σαν ένα υποσυνείδητο σύνθημα αντίδρασης στο κατεστημένο.

-Η ατάκα του “κάμερα σε μένα”, ακούγεται παντού και διαρκώς.

– Όταν κάποιος πει κάτι περίεργο και απροσδόκητο, όλοι ρωτάνε, στον Λιακόπουλο το άκουσες;

-Έδωσε μία άλλη άποψη, για το τι θέλει ο Χριστός και πως μπορεί κανείς να Τον προσεγγίσει.

Η μη εμπλοκή του στην πολιτική

Το ότι αγόραζε χρόνο, μεταξύ των άλλων, και στο πανελλήνιας εμβέλειας κανάλι ΤΗΛΕΑΣΤΥ του κ. Καρατζαφέρη, τον συνέδεσε στο υποσυνείδητο κάποιων, με το κόμμα του ΛΑΟΣ. Ωστόσο ο Λιακόπουλος, ουδέποτε υπήρξε μέλος του ΛΑΟΣ και από ότι όλοι γνωρίζουν, ουδέποτε υπήρξε μέλος οποιουδήποτε κόμματος, ούτε υποψήφιος βουλευτής. Πολλοί όμως, δεξιοί και αριστεροί, έτρεμαν στην ιδέα, ότι μπορεί να τους φάει τα κουκιά, και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τον διαβάλουν, μέχρι που κατάλαβαν ότι δεν σκοπεύει να κάνει το λάθος να γίνει πολιτικός και τον άφησαν ήσυχο.

Ακόμη και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε σε αυτόν στη βουλή των Ελλήνων.

Χόμπυ στις μέρες μας

-Μουσική όλων των τύπων

-Εκπομπές στο διαδίκτυο

-Δημιουργία site

-Γράψιμο βιβλίων

-Μελέτη αρχαίων κειμένων

-Μοντελισμός

Η απάντησή του, στους γραφικούς ζηλιάρηδες: Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια

Όπως πάντοτε συνέβαινε ανά τους αιώνες της ανθρώπινης ιστορίας, υπάρχουν εκείνοι, που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση κάποιων άλλων που τυχαίνει να είναι γνωστοί και δημοφιλείς, ή που κάνουν μια δουλειά, ή ένα λειτούργημα, που οι ίδιοι δεν έχουν τις ικανότητες για να το κάνουν, ή επειδή οι συγκυρίες τους εμπόδισαν. Τότε, εφαρμόζουν τη χυδαία μέθοδο της κατασυκοφάντησης.

Σε σχέση με την δημοτικότητά του και τα 132 βιβλία που έγραψε και τις πάνω από 6.000 εκπομπές που έχει κάνει στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο, οι επίδοξοι επικριτές του είναι λίγοι και μετριούνται στα δάκτυλα.

Κολημμένοι και αγράμματοι κατά φαντασίαν ταγοί της θρησκείας, μεγαλοαριστεροί και μεγαλοπατριώτες κατά καιρούς τον κατηγόρησαν, ότι δεν τα λέει καλά και δήθεν πλανά τον κόσμο και είναι μεταξύ των άλλων και αντισημίτης.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι ο Λιακόπουλος επανειλημμένα έχει γράψει και πει για παράδειγμα, ότι τα λεγόμενα “πρωτόκολλα των σοφών της Σιών”, δεν τα έγραψαν Εβραίοι, διότι απλούστατα αποτελούν ένα υπερπολύπλοκο σχέδιο, που απαιτεί πολύ χρόνο και πολύ οργάνωση για να το φέρουν κάποιοι εις πέρας, οπότε, από αυτό και μόνο, φαίνεται ότι αποκλείεται να είναι ένα ανθρώπινο σχέδιο, άρα δεν μπορεί να είναι ένα εβραϊκό σχέδιο, αλλά ένα σχέδιο υπερδιανοιών και υπερόντων. Βρέθηκε λοιπόν κάποιος, που έγραψε ότι ο Λιακόπουλος είναι αντισημίτης, επειδή υποτιμάει τους Εβραίους, όσον αφορά τις ικανότητές τους να εφαρμόσουν τα πρωτόκολλα. Τα σχόλια δικά σας!

Οι γνώσεις που έδωσε και συνεχίζει να δίνει

Πριν από τον Λιακόπουλο, ο κόσμος δεν γνώριζε τι είναι η πραγματική έρευνα των γραφών. Σίγουρα υπήρχανε πάντοτε οι λόγιοι και οι πανεπιστημιακοί μελετητές. Ο απλός πολίτης όμως, δεν γνώριζε τι θα πει μελετώ τις πηγές, ούτε του είχε υποδείξει κανείς ποτέ, που και πώς να ψάξει.

Ο Λιακόπουλος έδωσε για πρώτη φορά στο πλατύ κοινό αυθεντικά αγιορείτικα κείμενα, πατερικά κείμενα, τα κείμενα του Ναγκ Χαμμάντι και αρχαία ελληνικά κείμενα, που έφεραν στο φως της δημοσιότητας και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού γνώσεις, που φάνταζαν μέχρι τότε εξωπραγματικές και απίστευτες.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, που κάποιοι κακεντρεχείς, έλεγαν ότι δεν δίνει βιβλιογραφία, γιατί για αυτούς δεν υπάρχει η έννοια της πρωτογενούς έρευνας, ή η μελέτη των αρχαίων γραφών, ή η έννοια της πληροφόρησης “από μέσα”. Για αυτούς υπάρχει μόνο η αντιγραφή από πολλά βιβλία για την δημιουργία ενός βιβλίου. Αυτό το ονομάζουν βιβλιογραφία. Αυτό στον Λιακόπουλο δεν υπάρχει.

Απέδειξε, ότι όλα τα απίστευτα πράγματα που είπε, έγιναν, όχι επειδή είναι προφήτης, αλλά επειδή ξέρει το τι σχεδιάζουν οι ελίτ που κυβερνούν τον κόσμο.

Πριν τον Λιακόπουλο, σχεδόν κανείς, από το ευρύ κοινό, δεν γνώριζε για τα παρακάτω:

1.   Παραχάραξη της ιστορίας για να μείνουν άγνωστοι οι λεγόμενοι αρχαίοι θεοί (Νεφελίμ)

2.    Απόκρυψη ή αποσιώπηση των πατερικών και αποστολικών  κειμένων προκειμένου να μείνει το θέμα των «αρχαίων θεών» κρυφό

3.    Προαιώνια ελληνική παρουσία σε όλες τις ηπείρους

4.    Πάνω από 120 εκατομμύρια Έλληνες σε όλο τον πλανήτη

5.    Ελληνικά μνημεία σε όλο τον κόσμο

6.    Καταγωγή των Τούρκων από τους Γιουγκούρ Τούρκους της Τάκλα Μακάν

7.    Ύπαρξη νερού στον Άρη και τη Σελήνη

8.    Οικοδομήματα και πόλεις στον Άρη και τη Σελήνη

9.    Η αλήθεια για τα  πρωτόκολλα των σοφών της Σιών

10. Η ύπαρξη του 25ου πρωτοκόλλου

11. Παγκοσμιοποίηση του καταναγκασμού και του ελέγχου

12. Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

13. Τριμερής επιτροπή

14. Ιλλουμινάτι

15. Υποδούλωση μέσω δανείων

16. Έλεγχος των κυβερνήσεων με την χρήση ανίκανων και διεφθαρμένων πολιτικών

17. Έλεγχος του νου

18. Kατάργηση των εθνών

19. Παγκόσμιος ομογενοποιημένος λαός

20. Ανάληψη αστυνόμευσης από τον στρατό αντί για την αστυνομία

21. Παγκόσμια χούντα

22. Η απάτη της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη

23. Η απάτη με το λιώσιμο των πάγων και τη δήθεν πλημμύρα όλων των παραθαλάσσιων πόλεων του πλανήτη

24. Η απάτη με τους πράσινους φόρους μέσω των οποίων μαζεύουν όλο το χρήμα των λαών

25. Προφητεία του πατρός Ιωσήφ του Βατοπεδινού 

26. Ουσίες ελέγχου του νου μέσω του νερού και του αέρα

27. Χημική ιατρική, χημικά φάρμακα

28. Κατάργηση της παραδοσιακής ιατρικής

29. HAARP

30. CHEMTRAILS

31. IRON MOUNTAIN

32. AGENDA 21

33. Η δημιουργία οικολογικών (δήθεν) γκέτο, όπως η πόλη Μαζντάρ

34. Η δημιουργία ζωνών χωρίς ανθρώπους (NO HUMAN ZONES)

35. Η δημιουργία πλωτών πόλεων, όπου θα μεταφερθούν οι ανθρώπινοι πληθυσμοί για να γκετοποιηθούν

36. H δημιουργία γραφείου υποδοχής εξωγήινων στον ΟΗΕ

37. VENUS PROJECT

38. Δημιουργία νοοτροπίας υπηκόων-δούλων, μέσα στα σχολεία

39. Προώθηση της νοοτροπίας του υπαλλήλου που φοβάται τις ευθύνες ενός ελεύθερου επαγγελματία

40. Κατάργηση της ιδιοκτησίας

41. Οι προφητείες της Ορθοδοξίας

42. Η προφητεία του Αγίου Ανδρέα

43. Η ισχύς του Πούτιν και της Ρωσίας, όταν όλοι έλεγαν ότι η Ρωσία είναι διαλυμένη

44. Οι στημένες δήθεν πανδημίες με τα τρελά γουρούνια-γελάδια-πουλερικά

45. Οι στημένοι εμβολιασμοί

46. Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα

47. Οι σπόροι  terminator

48. Οι κρεατόμαζες και το συνθετικό κρέας

49. Τα συνθετικά άλευρα

50. O διατροφικός κώδικας (CODEX ALIMENTARIUS) με σκοπό τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

51. Η απαγόρευση της ιδιοκαλλιέργειας (ζαρζαβατικά στον μπαχτσέ σας)

52. Η φορολόγηση των ζώων κατά κεφαλή  και ουσιαστικά η προώθηση της  κατάργησης της κτηνοτροφίας

53. Η προώθηση  απαγόρευσης χρήσης των βοτάνων

54. Η προώθηση απαγόρευσης χρήσης των βιταμινών

55. Η προσπάθεια για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

56. Το σχέδιο Κίσσινγκερ για τις στειρώσεις

57. Η κυριαρχία των Ρώσων στο διάστημα

58. Το παγκόσμιο σχέδιο για τσιπάρισμα των ανθρώπων

59. Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες σαν προάγγελος του χαράγματος

60. Η φορολόγηση των παιδιών

61. Η κατάργηση των θρησκειών

62. Η προώθηση της πανθρησκείας

63. Η απαγόρευση των εξορκισμών

64. Η γνώση του τριαδικού Θεού στην αρχαία Ελλάδα

65. Οι προφητείες περί του Χριστού από τις Σίββυλες

66. Η απάτη των βίντεο από τη δήθεν προσελήνωση των Αμερικανών στη Σελήνη

67. Το γιαπωνέζικο σπαθί στον Μανταμάδο

68. Η προώθηση της παγκόσμιας κυβέρνησης

69. Η Λευκή και η Μαύρη Αδελφότητα

70. Η ύπαρξη της Λίλιθ Λαμασθού

71. Η πιθανότητα, ένα φλάς του Ήλιου να αφανίσει όλη την τεχνολογία και να καταστρέψει κάθε ηλεκτρική μηχανή, στέλνοντάς μας στη λίθινη εποχή.

72, Το δεύτερο και τρίο βιβλίο του Ενώχ, καθώς όλοι γνώριζαν μόνο το πρώτο.

73. Τα πατερικά κείμενα για τους Νεφελίμ.

74. Η δομή του ΜΑΤΡΙΞ

75. Τα κείμενα του Ναγκ Χαμμάντι

76. Προφητείες από αγιορείτικα χειρόγραφα

77. Τα χειρόγραφα του Κοσμά Φλαμιάτου για την ύπαρξη της Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας.

78. Τη λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική.

79. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΚΙΑ

80. το ότι ερχόταν (και ήδη ήρθε) η προσπάθεια εμφύτευσης βοηθημάτων στο ανθρώπινο σώμα για να το αναβαθμίσουν αλλά και ο μέσω αυτών των εμφυτευμάτων έλεγχος του ανθρωπίνου γένους.

81. Η προσπάθεια του παγκόσμιου καθεστώτος να κάνει τους πάντες άνεργους δίνοντάς τους ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα προωθώντας έτσι ένα τερατώδες παγκόσμιο κομμουνιστικό καθεστώς.

 κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ που τελειωμό δεν έχουν.

Και η περιπέτεια συνεχίζεται

Ιησούς Χριστός Νικά