Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Κοινωνικά παντοπωλεία και πλυντήρια ξεφυτρώνουν παντού επί δεξιάς, vid

Μα τι κακό έχει το να δημιουργείς τις κατάλληλες δομές και να βοηθάς μέσω των Δήμων τους έχοντες ανάγκη, θα αναρωτηθεί κανείς.

Να σας πω. Το κακό είναι το ότι δημιουργούν πρώτα αυτούς που έχουν ανάγκη λόγω οικονομικών προβλημάτων και χρήζουν βοηθείας και μετά στήνουν και τις κατάλληλες υποδομές.https://8ac0807617030226bb04bf3ccc8ffabb.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

Σε λίγο θα αρχίσουν και τις κοινωνικές κουζίνες και σε κάθε γειτονιά θα έχουμε κοινόχρηστο πλυντήριο, κοινόχρηστες κουζίνες και κοινωνικά παντοπωλεία, κοινωνικούς παιδικούς σταθμούς κτλ, δημιουργώντας σταδιακά μία κοινοβιακού χαρακτήρα καθημερινότητα.

Θα δοθεί η δυνατότητα να πάνε δωρεάν ή με ευτελές αντίτιμο σε όλους αυτούς τους χώρους και οι “μη έχοντες” ανάγκη επειδή θα τους συμφέρει και θα μπουν στο λούκι το κοινοβιακό. Θα μου πει κανείς και που θα βρεθούν τα χρήματα για τους εργαζόμενους σε τέτοιες υποδομές;;;; Είναι πολύ απλό. Που βρέθηκαν τα πέντε τρις ευρώ που παγκόσμια μοιράστηκαν δωρεάν σε όλους λόγω κορωνοϊού;;

Όταν λοιπόν αρχίσουν όλοι να εθίζονται στον κοινοβιακό τρόπο ζωής, όπου θα ζυμώνονται και με τους μετανάστες, θα έχουμε σταδιακά και σας πληροφορώ γρήγορα και την επιβολή κάθε παράλογου μέτρου, προκειμένου να μην χάσει κάποιος το δικαίωμα να πηγαίνει στα νέα αυτά “στέκια”.

Βλέπετε τί ωραία που τα φέρνουν όλα “για το καλό μας”;;;

Και βέβαια, η αυτονόητη επιθυμία κάλυψης των βασικών αναγκών των αναξιοπαθούντων, εμποδίζει τον οποιονδήποτε να διαμαρτυρηθεί για την νέα νοοτροπία και κουλτούρα ζωής, αφού τα κοινοβιακά και κοινόχρηστα “στέκια” είναι η ΛΥΣΗ που δίνει η νέα τάξη στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ που έχει ήδη προσφέρει, αυτό της φτώχειας.

Πάντα έλεγα, δίνουν το πρόβλημα δίνουν και τη λύση που είναι αυτό που θέλουν να κάνουν και δεν θα τολμούσαν να το παρουσιάσουν, παρά μόνο σαν λύση σε κάποιο πρόβλημα.

Άντε σύντροφοι, όλοι στα κοινόβια της νέας τάξης, που σε λίγο και θα το δείτε, θα αναλαμβάνει να μεγαλώνει σε κοινόβια και τα παιδιά μας.