Αυτή η κυβέρνηση, δεν εκφράζει ούτε το 15% των Ελλήνων. Χρειάζονται εκλογές τώρα !!!

Θα εξηγήσω γιατί το λέω

Με δεδομένο ότι η συμμετοχή στις εκλογές είναι κάπου στο 57% και με δεδομένο ότι η κυβέρνηση αν γίνουν εκλογές δεν παίρνει, αυτή τουλάχιστον τη στιγμή, πάνω από 22%, είναι φανερό ότι αυτό αντιστοιχεί στο 12% περίπου του πληθυσμού.

Ο Πρωθυπουργός, ενώ ξεκίνησε με ευρύτατη αποδοχή και τις καλύτερες των προϋποθέσεων και με αυτοδυναμία, κατόρθωσε με τις εμμονές τόσο τις δικές του όσο και των περί αυτόν, να διαλύσει την ελληνική κοινωνία και να την φανατίσει εναντίον του με κάθε αφορμή που του δόθηκε. Μεταναστευτικό, πυρκαγιές, ακραία χουντομέτρα λόγω κορωνοϊού που πουθενά στον κόσμο δεν πάρθηκαν, προκλητικές δηλώσεις και κυρίως με τον απόλυτο έλεγχο των συστημικών ΜΜΕ που τα έβαλε από το πρωΐ ως το βράδυ να προπαγανδίζουν ενάντια στην λαϊκή λογική και βούληση πρώτα για τον κορωνοϊό και τώρα κατά του Πούτιν και της Ρωσίας.

Οι Έλληνες μπορεί να έχουν φάει πολύ παραμύθι εδώ και 12 χρόνια αλλά το δίκαιο το διαισθάνονται και η επίθεση του ελληνικού κράτους κατά της Ρωσίας ενάντια στη θέληση των Ελλήνων ήταν όχι απλά η σταγόνα αλλά ο καταρράκτης που ξεχύλισε το ποτήρι.

Επειδή η ελληνική κοινωνία είναι κατακερματισμένη λόγω της φρικαλέας 24ωρης προπαγάνδας των ΜΜΕ ενάντια στα πιστεύω και τα ιδεώδη της με υπαίτια την κυβέρνηση.

Επειδή λόγω του παγκόσμιου πολιτικού και οικονομικού γίγνεσθαι είναι πολύ πιθανό να απαιτηθεί να ληφθούν γενναίες αποφάσεις για την επιβίωση του έθνους.

Επειδή η κυβέρνηση με ανόητες εμμονές και αποφάσεις στα θέματα παραγωγής ενέργειας, στην απαράδεκτη κατάντια του συστήματος υγείας, στα χουντικά κορωνομέτρα και στο Ουκρανικό ζήτημα κατόρθωσε, όχι να είναι απλά μη επιθυμητή αλλά μισητή στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, αδικώντας το καλό έργο που έχει κάνει σε κάποιους τομείς.

Επειδή η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση σε περίπτωση ανάγκης να συσπειρώσει τους Έλληνες μπροστά σε οποιασδήποτε μορφής κίνδυνο, αφού όπως φαίνεται έχουν όλοι την τάση να την παρακούν στο παραμικρό (π.χ. κίνημα “δεν απογράφομαι”)

Ως εκ τούτου οφείλει ο κ. Πρωθυπουργός για το καλό της πατρίδος (αλλά και του κόμματός του που χάνει 2% κάθε μήνα) να διαλύσει την βουλή και να ακολουθήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για να γίνουν εκλογές.

Ότι προκύψει θα έχει τουλάχιστον έστω και στοιχειωδώς καλύτερη αποδοχή από την κοινωνία, ενόψει όλων όσων έρχονται.