Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Αυτό θα μπορούσε να πει κανείς τόσο για όλο τον πλανήτη, όσο και για τον μικρόκοσμο της Ελλάδας.

Οι νεοκομμουνιστές με νοθεία πήραν την εξουσία στην Αμερική, ο Πούτιν δεν ενοχλεί την παγκόσμια διακυβέρνηση, οι Βρεττανοί βγήκαν από την Ε.Ε. οι Εβραίοι τα βρήκαν με τους Άραβες, η Ευρώπη λειτουργεί χωρίς αντιρρήσεις στα σχέδια της Γερμανίας και ακόμη και ο Ερντογάν που εμφανίζεται να κάνει αταξίες, μπορεί να κάνει μερικές βρώμικες δουλίτσες κατ΄ εντολήν του κατεστημένου, ενώ ο παγκόσμιος λαός υπακούει στα “μέτρα” για τον κορωνοϊό και αυτοφυλακίστηκε “για το καλό του”.

Στην Ελλάδα, οι εξεταστικές επιτροπές της Ν.Δ κατά του Τσίπρα, του Πολάκη, για την “σκευωρία” NOVARTIS κτλ, ούτε που ακούγονται, τον νόμο της (συν)επιμέλειας τον περνάνε όλοι μαζί, οι φόροι μένουν σταθεροί όπως ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ, τα νομοσχέδια περνάνε όλο το 24ωρο χωρίς κανείς να διαφωνεί σε τίποτε (σημαντικό), ούτε καβγάδες, ούτε απειλές. Νεκρική σιγή μέσα στην άδεια Βουλή.

Στα κανάλια νέκρα. Στην κυριολεξία αν λάβουμε υπόψη τους τάφους του Ευαγγελάτου. Ούτε αντιπαραθέσεις, ούτε παράθυρα, ούτε κομματικές διαφωνίες, ούτε κραξίματα, ούτε τίποτα. Όλα αγαπημένα και συμμαζεμένα. Μια φορά είπε ο Κυρανάκης ότι μετά την πανδημία θα κριθεί και το σύστημα υγείας και οι μεγαλογιατροί και έπεσαν να τον φάνε ζωντανό, οπότε και δεν τον ξαναείδαμε σε κανάλι.

Όλοι ξαφνικά συμφωνούν σε όλα και αφού δεν διαφωνούν, με δεδομένο το άχρουν άοσμον άγευστον της Φώφης, φαίνεται πλέον ότι και ο ανανεωμένος και ξεκούραστος Τσίπρας ότι είναι έτοιμος να συγκυβερνήσει αν χρειαστεί με τον Μητσοτάκη.

Ο Μητσοτάκης δεν φαίνεται να θέλει να κάνει εκλογές τώρα που οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν ψηλά, με την υποχρεωτική απλή αναλογική που οδηγεί σε ακυβερνησία, ώστε να μη σχηματιστεί κυβέρνηση και να κάνει αμέσως μετά απανωτές εκλογές με το νέο εκλογικό νόμο ενισχυμένης αναλογικής εξασφαλίζοντας αυτοδυναμία. Φαίνεται να κρατάει την απλή αναλογική σαν δικαιολογία για να συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα και την Φώφη. ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;

Τί πρέπει να φέρουν όλοι μαζί οι πολιτικοί ενωμένοι και αγαπημένοι στον πολύπαθο ελληνικό λαό;;;;

Το εύκολο θα ήταν συρρίκνωση του ελληνισμού με παραχωρήσεις στην Τουρκία και πολιτικά δικαιώματα στους λαθρομετανάστες. Έχει και χειρότερα; Θα αναρωτηθεί κανείς. Δυστυχώς ΝΑΙ είναι η απάντηση. Εδώ είμαστε να τα δούμε.

Όπως και να έχει πάντως, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.