Ελληνική κυβέρνηση: Υπαρξιακό θέμα για την Ελλάδα η αποτυχία των Ρώσων. Πρέπει να αποτύχουν !!!

Έγκυρες πηγές της ελληνικής κυβέρνησης είπαν, ότι το να αποτύχουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία και να πέσει ο Πούτιν, είναι υπαρξιακό θέμα για την Ελλάδα.

Όλο το σκεπτικό με το οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη κόβει τις φλέβες της για να το παίξει καλό παιδί στους Αμερικάνους και την Ευρώπη, είναι ο τρόμος που την διακατέχει για τυχόν εισβολή των Τούρκων στην ελληνική Θράκη και την κατάληψη των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

Τουλάχιστον έχει αίσθηση της πραγματικότητας η κυβέρνηση στο θέμα αυτό και κατανοεί ότι η Τουρκία έχει τις δυνάμεις για να διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις ταυτόχρονα και στον Έβρο και σε όλα (μικρά και μεγάλα) τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η θεωρία του θα μας πειράξουν ένα δύο νησάκια, καλά θα κάνει να φύγει από το μυαλό των Ελλήνων. Μην εκπλαγείτε μάλιστα αν η Τουρκία διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις ακόμα και στην Κρήτη.

Δηλώνει λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση, ότι πήρε αυτή τη στάση απέναντι στη Ρωσία για να έχει το πρόσωπο να απαιτήσει από Αμερική και Ευρώπη να την βοηθήσουν απέναντι στην Τουρκία.

Εγώ για μία ακόμη φορά εξήγησα, ότι τη στάση αυτή δεν την κρατάει η Δύση για να στηρίξει την Ουκρανία αλλά για να χτυπήσει τον Πούτιν. Την Ουκρανία την έχει γραμμένη.

Σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος δεν θα μας στηρίξει η Δύση, διότι θέλει να τα έχει καλά με τον Ερντογάν.

Αυτό ωστόσο και πάλι δεν έγινε αντιληπτό από την κυβέρνηση, που επιμένει ότι αν αποτύχει η Ρωσία εξαιτίας της σύσσωμης αντίδρασης της Δύσης, δεν θα τολμήσει να μας επιτεθεί η Τουρκία.

Πιστεύουν μάλιστα ότι η Ρωσία θα αποτύχει και ο Πούτιν θα φύγει από την εξουσία.

Εκείνο που δεν θέλουν να σκέφτονται είναι το αν η Ρωσία ενσωματώσει στην χειρότερη των περιπτώσεων για αυτήν το Ντονμπάς και την Κριμαία, τότε μέχρι που θα φθάσει η όρεξη του Ερντογάν.