Ένα πολύ σημαντικό email που έλαβα

που είπε όπως και άλλοι, ότι δήθεν το χάραγμα στο χέρι είναι η αποχή από τις καλές πράξεις και το χάραγμα στο μέτωπο η αποχή από τις καλές σκέψεις και όχι κάτι το χειροπιαστό και ότι ο Αντίχριστος είναι όποιος δεν δέχεται τον Υιό και τον Πατέρα και όχι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ένας φίλος μου, που διάβασε τους λόγους αυτούς, μου έστειλε το εξής email:

Κάπως έτσι κοιμίζουν τον κόσμο εδώ και χρόνια …Προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που ένιωσα αυτά που ήθελες να πεις από την πρώτη στιγμή που σε είδα να κάνεις εκπομπή στο γυαλί …ήταν κάτι που με έκανε να αλλάξω τρόπο σκέψης σε πολλά πράγματα από τότε και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό αγαπητέ μου Δημοσθένη. Σήμερα με όλα αυτά που γίνονται και βλέπω όλα αυτά τα οποία πραγματεύεσαι εδώ και 20 περίπου χρόνια, να είναι μπροστά μας, ανοίγω που και που, έτσι στο άσχετο, κουβέντες περί Αποκάλυψης του Ιωάννη, με μια τακτική «ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα». Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι υπάρχει ΑΓΝΟΙΑ, όχι ότι την ξέρει ο κόσμος, την διάβασε μεν αλλά δεν την πιστεύει δε,…υπάρχει ΑΓΝΟΙΑ !!! Σαν να μην υπήρξε αυτό το βιβλίο και αυτό είναι που μου έκανε μεγάλη έκπληξη, περίμενα να ακούσω φράσεις του τύπου «αυτά δεν γίνονται», «άλλο θέλει να πει», «τα έχουμε ξανακούσει αλλά δεν έγινε τίποτα» και όλα τα σχετικά … Εκεί κατάλαβα Δημοσθένη το μέγεθος αυτού που έχεις πετύχει, λίγο περισσότερο σε εμάς που σε διαβάζουμε και σε ακούμε εδώ και χρόνια με κάθε τρόπο και λίγο λιγότερο σε άλλους που απλά έτσι στο ξεκάρφωτο τους μπαίνει μια ιδέα, μια φράση ,από αυτά που έχεις πει εδώ και χρόνια ….Όντως αυτό που ήθελες να κάνεις το έχεις κάνει …έχεις όμως να πεις πολλά ακόμα και ανυπομονώ να τα ακούσω …Αξίζεις  ευγνωμοσύνη Δημοσθένη από εμένα και από όποιον άλλο έχεις κατορθώσει να αγγίξεις με τα λόγια σου. Να είσαι πάντα καλά να μας μιλάς. 
ΙΧΝ !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Καλέ μου φίλε, να ευγνωμονείς Εκείνον για Τον οποίο σας μιλάω, γιατί αν δεν είχε δώσει εξουσία και εντολή και παράδειγμα Αυτός, δεν θα είχα να σας πω τίποτε. Δεν είμαι τίποτε άλλο παρά ένα φερέφωνο, μία φωνὴ βοῶντος εν τη ερήμω. Αυτά που άκουσα, αυτά ξέρω και αυτά λέω διαρκώς. Ούτε λιγότερα, ούτε περισσότερα. Με το σκεπτικό του ότι όποιος έπιασεν έπιασεν, πράγματι, αυτό που ήθελα να κάνω τόχω κάνει.

Ωστόσο, τα καλύτερα έπονται.