Ενημέρωση πάνω στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα σήμερα

Η αριστερά προωθεί τα ανοιχτά σύνορα, την κατάργησή τους και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Η Εκκλησία, μάλλον ξέχασε την αποστολή της και αντί να ασχολείται με τα του οίκου της, μπήκε στο άρμα της προώθησης των εμβολίων, μετατρέποντας τους ναούς σε κέντρα προπαγάνδας προώθησης των εμβολιασμών, θέτοντας δια του αρχιεπισκόπου σαν κριτήριο παραμονής στους κόλπους της, το αν κάποιος είναι υπέρ των εμβολιασμών ή όχι. Έτσι η Εκκλησία, που θα ήταν το αναμενόμενο ανάχωμα στην ισλαμοποίηση, διώχνει από κοντά της, ή “κρυώνει” τους οπαδούς της (τους “πιστούς”) αλλά και βασικά στελέχη του οργανισμού της και μειώνει ως εκ τούτου τις δυνάμεις της.

Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει μαζική προπαγάνδα για την ψηφιοποίηση όχι μόνο των δημοσίων υπηρεσιών αλλά και της μεθόδου πρόσβασης των πολιτών στην κοινωνία της πληροφορίας και του αγαθού της δημόσιας υγείας με τη χρήση εμφυτευμάτων στο σώμα (χέρι, εγκέφαλο κτλ), που προσφέρει, αυτή τη στιγμή και όχι στο μέλλον, η ψηφιακή τεχνολογία.https://e43f41b456264307a33d8119d447d602.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Όλα αυτά καταλαβαίνετε στηρίζουν την ΝΔ, που παρά τα “χουντοχάλια” της, εξακολουθεί αναγκαστικά να είναι το μη χείρον, και ως εκ τούτου βέλτιστον.

Μπορεί εκλογικά να γίνει δοκιμή ψήφισης μικρών κομμάτων (Βελόπουλος, Τζήμερος, Κασιδιάρης κτλ) που δεν έχουν όμως καμία υποδομή κρατικής διοίκησης και θα στηριχτούν όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, στο παλιό ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Αν τα κόμματα αυτά μπουν στην κυβέρνηση, ή θα παίξουν το ρόλο των ΑΝΕΛ, δηλαδή θα υπακούν τυφλά τα εκ του εξωτερικού επιβαλλόμενα μέτρα, ή θα βγουν από την κυβέρνηση.
Αν πάρουν τέτοιο ποσοστό ώστε να γίνουν κυβέρνηση, δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν μέσα στο παγκόσμιο διεθνιστικό περιβάλλον και ή θα κάνουν στροφή 180 μοιρών, ή θα δεχθεί η Ελλάδα τέτοιο οικονομικό πόλεμο και τέτοια ροή λαθρομεταναστών, που μέσα σε μερικούς μήνες δεν θα έχει μείνει τίποτε και στην Τουρκία, που θα πάρει ότι θέλει από το Αιγαίο και τον Έβρο, θα ανατεθεί ο ρόλος του χωροφύλακα της χώρας μας.
Δυστυχώς το παιχνίδι, όσο οι άνθρωποι το παίζουν με τους κανόνες που ισχύουν σήμερα, θα το χάνουν.

Αντί για GREAT RESET (Μεγάλη Επανεκκίνηση), χρειάζεται FORMAT, δηλαδή διαγραφή κάθε δεδομένου και επιβεβλημένης διαδικασίας που ισχύει σήμερα παγκόσμια και κατάργηση όλων των διεθνών οργανισμών και πλήρης εκ βάθρων αναδιοργάνωση της ζωής των ανθρώπων, που βασίζεται στα υπάρχοντα κράτη, στις υπάρχουσες θρησκείες, τους υπάρχοντες παγκόσμιους οργανισμούς και το υπάρχον παγκόσμια συνδεδεμένο τραπεζικό σύστημα.

Αν δεν σπάσεις αυγά, δεν κάνεις ομελέτα και τα αυγά θα σπάσουν δυστυχώς μόνο με πολλαπλές μεγάλες παγκόσμιες καταστροφές και αναταραχές, που παρόμοιες έχει να δει ο πλανήτης από τον “μυθικό” (;;;;) ελληνοατλαντικό πόλεμο.

Πεπρωμένου φυγείν αδύνατον.