ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ τόμος 8 σελ. 178-179-212-213 (έτος 2008)(ΒΙΝΤΕΟ)

Από το 2005, έλεγα στην τηλεόραση, για τις γρίπες των κορωνοϊών κοτόπουλων, γουρουνιών, αγελάδων κτλ που εντελώς συμπτωματικά (;;;;) είχαν εμφανιστεί και αυτές στην Κίνα. Ο τότε υπουργός υγείας της Ν.Δ. (δες κάτι συμπτώσεις), ο Αβραμόπουλος, είχε αγοράσει εκατομμύρια εμβόλια, για να πάνε να τα κάνουν οι πολίτες, που υποτίθεται τα κανάλια θα τους τρομοκρατούσαν αρκούντως.

Διαδίκτυο για να ακουστεί η αντίθετη άποψη δεν υπήρχε, αλλά υπήρχα εγώ στην τηλεόραση που έπαιζα τότε σε δύο πανελλήνια κανάλια και δεκάδες τοπικά και ενημέρωνα τον κόσμο. Το 2009, βγήκε το ΠΑΣΟΚ και ο Α. Γεωργιάδης σαν βουλευτής του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη τότε, έκανε επερώτηση στην Ξενογιαννακοπούλου Υπουργό Υγείας του ΠΑΣΟΚ για το αν θα κάνει έρευνα για τα εμβόλια που έμειναν άχρηστα και τον πανικό που είχε δημιουργηθεί στον κόσμο, που τελικά όμως δεν “τσίμπησε” και δεν έκανε τα εμβόλια και βεβαίως δεν πέθανε όπως του έλεγαν τα κανάλια που μιλούσαν για αμέτρητα εκατομμύρια νεκρών κτλ κτλ.

Μιλώντας στη βουλή ο Άδωνης προς επίρρωσιν των ισχυρισμών του, είχε πει τα εξής την 1η Ιουνίου 2010:

https://www.youtube.com/watch?v=5eImA2hpDE4

Κάτι μου θυμίζουν και μάλιστα κατά λέξη τα λόγια του.

Αυτά τα έλεγα όποτε χρειαζόταν τότε στη τηλεόραση και έφαγα το κυνήγι της αρκούδας. Αν ξαναπώ τώρα τα ίδια για την νέα κινέζικη γρίπη (COVID 19) θα είμαι ψεκασμένος, γραφικός και βεβαίως τρομοκράτης. Τότε έγινε η δοκιμή, τώρα γίνεται η πρόβα τζενεράλε για την παγκόσμια καταναγκαστική επιβολή ενός μέτρου (δεν έχει σημασία ποιου μέτρου) ώστε να υπάρχει εκπαίδευση και των λαών, αλλά και των των δυνάμεων καταναγκασμού και επιβολής για να επιβάλουν παγκόσμια ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Τί έρχεται;;;;;

Πεπρωμένου φυγείν αδύνατον κι αν δεν έρθει σε πολύ λίγο, θα έρθει αργότερα, αλλά τα γεγονότα γύρω μας επιβεβαιώνουν αυτά που έλεγα ότι συστηματικά θα γίνουν.

Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο να κρατούμε την ψυχραιμία μας, αφού ακόμη και εμένα που περιέγραφα αυτά που ζούμε και αυτόν τον καταναγκασμό με λεπτομέρειες εδώ και 20 χρόνια, όσα ζούμε μου συννεφιάζουν την καρδιά. Άλλο να τα ξέρεις και άλλο να τα ζεις κάθε φορά. Κάθε φορά υπάρχει μια δικαιολογία και όλα έρχονται σαν λύση σε ένα πρόβλημα, αλλά πριν από 20 χρόνια είχα πει για πρώτη φορά: ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ που δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό που θέλουν να επιβάλουν.

Δεν πρέπει επομένως στελέχη της κυβέρνησης αλλά και ο πρωθυπουργός να μιλούν άσχημα για εκείνους που έχουν αντίθετη άποψη και να τους λένε ψεκασμένους, γιατί το μόνο που θα καταφέρουν είναι να παγιώσουν την πεποίθηση ότι όποιος δεν συμφωνεί με το “καθεστώς” θα παθαίνει κάτι, όπως είχε πει και η Συριζαία κ. Αυλωνίτου (όσοι ήταν του κόμματος του κομμουνιστικού δεν τους πείραζαν) αλλά και ο κ. Μότσιαλος (είπε: Σε αυτούς που εκφοβίζουν είμαστε αμείλικτοι).

Αμείλικτοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κάτι άρχισε να μην πηγαίνει καθόλου καλά, διορθώστε το. Φέρνετε καταστροφή και πείνα σε όλους και όχι σε μερικές εκατοντάδες που τυχόν θα πεθάνουν από επιπλοκές που θα δημιουργήσει σε άλλες ασθένειές τους ο COVID 19.

Στον τόμο 8, Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ( κυκλοφόρησε το 2008 μαζί με το ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ) ανέφερα το σχέδιό τους για τον κορωνοϊό και την οικονομική καταστροφή και την πείνα που θα έρθει και για το τσιπάκι που θα φέρουν μετά, μιλώντας για το ότι θα δοθεί τσιπάκι σε όλα τα πράγματα. Τότε μίλησα για πρώτη φορά για αυτό που τώρα ευαγγελίζονται σαν INTERNET OF THINGS, και θα ελέγχει τα πάντα, όχι μόνο εμάς, αλλά και τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε και το πώς και πότε τα χρησιμοποιούμε και τα έχουμε μαζί μας και μέσα στα σπίτια μας.

Έγραψα κατά λέξη: “Η τάξη θα έρθει με το να καταγραφούν ΟΛΑ και με το να πάρουν την ταυτότητα που δεν χάνεται ποτέ”. Έγραψα ότι θα καταγραφούν όλα όχι απλά όλοι.