Η σημασία των πωλήσεων από απόσταση στην εποχή μας

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχουμε κατά νου, όταν αγοράζουμε από απόσταση

Οι πωλήσεις από τα λεγόμενα e-shop αυξάνονται κάθε χρόνο και εκείνες και εκείνοι που εξοικειώνονται με τη χρήση τους, αποκτούν μία όλο και μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας αλλά και συμμετοχής σε κάτι μεγάλο και διευρυμένο.

Το να μην ψωνίζεις από την γειτονιά, ή έστω την πόλη σου, αλλά από ένα μέρος μακρινό, χωρίς να χρειάζεται να πας σε αυτό, αποτελεί μια μεγάλη ευκολία, γιατί πλέον ότι θα εύρισκες γυρίζοντας, (για τα κλασικά τουλάχιστον ψώνια,) όλη την αγορά, το βρίσκεις και μάλιστα με λεπτομέρειες παρουσιασμένο στον υπολογιστή, ή το κινητό σου, απλά σερφάροντας στον ελεύθερο χρόνο σου (https://primashop.gr).

Εκείνο που πρέπει να προσέχουμε, είναι τα e-shop που μπορούμε να συναντήσουμε στο διαδίκτυο, μεταφρασμένα στα ελληνικά, αλλά που έχουν έδρα εκτός Ελλάδος, οπουδήποτε στον κόσμο, με τα οποία δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη σε περίπτωση προβλήματος στις αγορές μας.

Αυτό είναι ένα τοξικό πρόβλημα, με το οποίο πολλά άτομα έχουν κακώς εξοικειωθεί και κακώς αποδέχονται, το ότι κάνουν αγορές στα τυφλά, επειδή δεν υπάρχει η απαραίτητη εξυπηρέτηση.

Να κάνετε αγορές πάντοτε πάντοτε από e-shop με ένα τηλέφωνο, ή ένα e-mail που απαντά.

Όσον αφορά τους τρόπους πληρωμής, πολλοί πληρώνουν άμεσα με τραπεζική κατάθεση, paypal, ή κάρτα https και έτσι δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του να έχουν τα απαραίτητα χρήματα, όταν τους βρει ο κούριερ.