Κάθε τι που είναι υποχρεωτικό και επιφέρει κυρώσεις (όπως το self test), είναι προάγγελος του χαράγματος της Αποκάλυψης

Εφιαλτικά πρόστιμα επιστημονικής φαντασίας θα επιβάλλονται στις εταιρείες που θα δέχονται στους χώρους τους εργαζόμενους που δεν προσκομίζουν βεβαίωση self test, άσχετα με το αν είναι ή δεν είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Υποχρέωσε δηλαδή το κράτος όλες τις επιχειρήσεις, ακόμη και αυτές που δεν δέχονται πελάτες στους χώρους τους, να απαγορεύουν την εργασία στους εργαζόμενους που δεν προσκομίζουν αρνητικό self test. Το ίδιο αρνητικό test πρέπει να έχουν και οι εργοδότες και οι μαγαζάτορες. Το κράτος έτσι, δεν θα ασχολείται με τους πολλούς (τους εργαζόμενους), αλλά τους λίγους, δηλαδή τους εργοδότες.

Ο μη έχων την δήλωση αρνητικού τεστ, δεν μπορεί να πωλήσει, αλλά ούτε και να αγοράσει, αφού δεν θα εργάζεται. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μεγάλη και εφιαλτική γραφειοκρατία που θα αποτελέσει τεράστιο πρόβλημα που θα ζητάει λύση.

Να λοιπόν που η βολική λύση είναι το υποδόριο τσιπάκι, που ελέγχει το αν έχεις ή όχι τον κορωνοϊό, που έχει ήδη παρουσιαστεί από την DARPA. Το ίδιο τσιπάκι θα περιέχει (ήδη υπάρχουσα τεχνολογία) τον ιατρικό φάκελο του καθενός και θα είναι και βολικό πορτοφόλι (debid card) και μέσο σύνδεσης με τις υπηρεσίες του κράτους και τις ΔΕΚΟ.

Το self test ήρθε ξαφνικά και αμείλικτα. Αν μία επιχείρηση δεχθεί ένα εργαζόμενο χωρίς self test τότε θα πληρώσει για όλους από 500 ευρώ αν είναι αρνητικός στον κορωνοϊό και από 1.500 αν είναι θετικός. Μία εταιρεία 100 εργαζομένων δηλαδή θα πληρώσει ή 50.000€ ή 150.000€.

Όπως ξαφνικά ξημέρωσε το Σάββατο και βγήκε μία απλή υπουργική απόφαση για τα υποχρεωτικά self test σε όλους και αλλιώς κοιμηθήκαμε την Παρασκευή και αλλιώς θα ξυπνήσουμε τη Δευτέρα, με τον ίδιο τρόπο, όπως έχω γράψει εδώ και πάνω από 15 χρόνια θα γίνει και με το χάραγμα, της αναγνώρισης των διαταγμάτων του αρχαίου εχθρού (του λεγόμενου Αντιχρίστου).

Ακόμη αμφιβάλετε;;

Θα γίνει ξαφνικά όπως με το self test, που από μόνο του καμία σημασία δεν έχει. Ωστόσο είναι μία καλή πρόβα τζενεράλε, έτσι για να καταλάβετε πως με μία κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ), που θα βγει Παρασκευή βράδυ, θα επιβληθεί σαν υποχρεωτικό σε όλους το χάραγμα.

Εκεί θα πρέπει να είναι ο καθένας και η κάθε μία αποφασισμένοι, σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη να αρνηθούν το χάραγμα και επομένως να αρνηθούν ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ επιτόπου τον τρόπο που ζούσαν. Να ξεχάσουν τα υπάρχοντά τους, τα άτομα που εξαρτώνται οικονομικά από αυτούς, να ξεχάσουν ότι έκαναν ή ότι θα μπορούσαν να κάνουν και να αρνηθούν τον κόσμο αυτόν περιμένοντας τη ζωή που υποσχέθηκε ο Χριστός.

Αυτά εθεωρούντο πριν από χρόνια, αλλά και σήμερα, γραφικότητες του Λιακόπουλου που τρομοκρατούσε τις έγκυες, ή παραποιήσεις του λόγου του Ευαγγελίου με τερατολογίες και θεωρίες συνωμοσίες για την εκμετάλλευση των αδαών.

Ωστόσο, τώρα τα πάντα είναι επί θύραις και καιρός ουκ έστι.

Η γνώμη των γελοίων οργάνων της νέας τάξης, προσωπικά μου είναι αδιάφορη. Τα πράγματα βλέπετε, με την υποχρεωτική διενέργεια self test, μπήκαν σε ένα τελικό, για τον πληθυσμό, “εκπαιδευτικό” στάδιο. Η υποχρεωτικότητα είναι ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό του χαράγματος. Αυτή η υποχρεωτικότητα επιβάλλεται μέσω προστίμων ή και μέσω συλλήψεων, με άγνωστες τελικές κυρώσεις στο αμέσως προσεχές μέλλον.

Περιμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματα μέσω των οποίων θα το καταλήξουν το όλο θέμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι ξέρουμε που θα καταλήξει. Θα καταλήξει λοιπόν σε μία απλή μέθοδο, με την οποία όλα θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του χαράγματος που το κάθε άτομο θα υποχρεούται να φέρει στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.

Όπως με το “εκπαιδευτικού χαρακτήρα” self test, έτσι και με το χάραγμα, δεν θα σε πιάνουν να σου το βάλουν με το ζόρι. Θα μπορείς να το αρνηθείς, αλλά θα ξεχνάς τη ζωή που ζούσες. Σιγά τη ζωή θα μου πείτε, αλλά όλα θα κριθούν όταν έρθει η ώρα να την απαρνηθεί κανείς. Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν.

Η ώρα της επιλογής μοιάζει να είναι πολύ κοντά.

ΙΧΝ