Κορωνοϊός: Τα λόγια που ΛΙΓΟΙ ΠΡΟΣΕΞΑΝ – Έτσι θα πείσουν τους νέους (ΒΙΝΤΕΟ)

limani Epivates

Δείτε και ακούστε οπωσδήποτε τι ειπώθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό…

Τα λόγια που ειπώθηκαν πρόσφατα στην τηλεόραση θορύβησαν αρκετό κόσμο, ειδικά τους νέους, οι οποίοι αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο τρόπος, ο οποίος θα τους πείσει πως ο κορωνοϊός δεν είναι ένας ακόμα ιός, αλλά ο ιός για τον οποίος πρέπει να δεχτούμε τα όποια μέτρα περιορισμού της ελευθερίας μας.

Καταρχάς, προκειμένου να μην παρεξηγηθούμε, ξεκαθαρίζουμε:

Ναι ο ιός υπάρχει, αλλά, κατά την άποψή μας, δεν είναι τόσο θανατηφόρος για να γκρεμίζεται το σύμπαν, αν μας επιτρέπεται η έκφραση.

Μέχρι και ο κ. Τσίοδρας είπε πως απέδιδαν περισσότερους θανάτους σε κορωνοϊό ενώ δεν ήταν από κορωνοϊό γιατί θεωρούσε πως η υπερβολή θα θωρακίσει την Ελλάδα. Επίσης είχε πει αρχικά πως η υφασμάτινη μάσκα είναι επικίνδυνη αν δεν αλλάζεται συχνά.

Συνήθως, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και καλό είναι να μην παρασυρόμαστε από τα άκρα.

Σε αυτή την κατεύθυνση, πολλούς παραξένεψαν τα λόγια της καθηγήτριας επιδημιολογίας, Αθηνάς Λινού.

Θυμίζουμε τι δήλωσε μεταξύ άλλων:

  • «Η χρήση της μάσκας γίνεται συνήθεια. Όπως έχουμε συνηθίσει πως δεν φεύγουμε χωρίς κλειδιά, χωρίς πορτοφόλι, χωρίς γυαλιά, έτσι θα συνηθίσουμε σιγά-σιγά, όσο σκληρό κι αν φαίνεται αυτό, ότι δεν θα βγαίνουμε χωρίς μάσκα».
  • «Οι νέοι πρέπει να αλλάξουν την συμπεριφορά τους. Πρέπει να τους ρωτήσουμε πως και τι θα ήθελαν να ακούσουν, για να αλλάξουν την συμπεριφορά τους. Και από ποιον να το ακούσουν. Υπάρχουν τρόποι να το μελετήσουμε αυτό. Δεν έχει γίνει ακόμα προσπάθεια εστιασμένης συζήτησης, ούτε στα Media, ούτε σε εργαστήρια ερευνών για το ποιο είναι το μήνυμα και από ποιον πρέπει να το ακούσουν οι νέοι. Αφού προσδιορίσουμε δυο τρία πέντε μηνύματα, να τα δοκιμάσουμε για να δούμε αν αποδίδουν ή όχι».
  • «Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα. Άρα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κίνημα εναντίον του κορωνοϊού και υπέρ της Υγείας, το οποίο θα υποστηρίζουν όλοι οι νέοι άνθρωποι. Οι νέοι θα ανταποκριθούν εάν τους κάνουμε να νιώσουν ότι συμμετέχουν ενεργά ότι βοηθούν, ότι γίνονται ήρωες για την πατρίδα τους».

Αν καταλάβαμε καλά λοιπόν, θα γίνουν ή γίνονται ήδη μελέτες πάνω στην συμπεριφορά και την νοοτροπία των νέων, προκειμένου να πειστούν για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών, όσα αναφέρουν διάφοροι ειδικοί, οι οποίοι, η αλήθεια είναι, πως διαφωνούν σε σχέση με τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να ακούμε συνεχώς πράγματα που περισσότερο μας μπερδεύουν παρά μας ενημερώνουν.

Κάποιος πρέπει να βρεθεί, σύμφωνα με την κα Λινού, ο οποίος θα πείσει ή καλύτερα θα διαχειριστεί τον νου των νέων -που αραχτοί στις παραλίες και στα μπαρ δεν ακούνε Τσιόδρα-Χαρδαλιά- πως υπάρχει άμεσος κίνδυνος και θα πρέπει να αναθεωρήσουν τον τρόπο συμπεριφορά τους, θέτοντας εαυτούς σε περιορισμό, άγνωστο για πόσο διάστημα.

ΆΡΑΓΕ αυτό το νεανικό κίνημα θα υποστηρίζει μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς με ψηφιακή ταυτότητα που προτείνει ο Bill Gates;

Τέλος σε ερώτηση για πόσο διάστημα θα πρέπει να ζούμε με την εκνευριστική μάσκα, η κα Λινού απάντησε ΞΕΚΑΘΑΡΑ:

«Μέχρι την μέρα που θα εμβολιαστούμε»!!!

Και όποιος δεν εμβολιαστεί;

Δείτε ξανά το βίντεο, όσοι δεν το έχετε δει, καθώς τα λόγια που ακούγονται είναι άκρως σημαντικά. Εν συνεχεία, προσέξτε την ικανοποίηση του Bill Gates, όταν μιλά για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια.

https://youtu.be/ytUc8kDslGo

photo eurokinissi