Κυβέρνηση: “Τώρα είναι που ο Ερντογάν δεν θα τολμήσει να μας αγγίξει”! Λιακόπουλος: “Προφανώς χάσατε την επαφή με την πραγματικότητα”

Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, μου είπε, ότι τώρα είναι που ο Ερντογάν δεν θα τολμήσει να μας αγγίξει γιατί θα τον φάει όλος ο πλανήτης, αφού ο Πούτιν έκανε μεγάλη ανοησία και καταστράφηκε η οικονομία της χώρας του και όλος ο πλανήτης είναι ενωμένος και η Ρωσία μόνη.

Ξεχνούν ότι ο λεγόμενος Δυτικός κόσμος είναι το 1/7 του πλανήτη και ότι η βιομηχανική του παραγωγή βασίζεται στα εργοστάσια της Κίνας και της Ανατολής που κάθε άλλο παρά εχθρικές είναι απέναντι στη Ρωσία. Αντίθετα, παρά τις ανοησίες που λένε οι δημόσιοι υπάλληλοι που παριστάνουν τους ηγέτες της Δύσης, η Ευρώπη χωρίς το ρωσικό φυσικό αέριο θα υποφέρει.

Προφανώς η κυβέρνηση δεν έχει επαφή ούτε με την πραγματικότητα, ούτε με την ιστορία. Αν οι Τούρκοι είχαν “ψυχολογικά προβλήματα” με τον ΟΗΕ ή το ΝΑΤΟ, δεν θα έπαιρναν την Κύπρο και δεν θα την κρατούσαν με 40.000 στρατό μέχρι σήμερα, ούτε θα μας απειλούσαν καθημερινά λέγοντας ότι θα φθάσουν στη Θεσσαλονίκη σε 48 ώρες και ότι θα πάρουν όλο το Αιγαίο. Για το λόγο αυτό καθίσταται σαφές, ότι η κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχει ιστορική μνήμη, όχι μόνο για το πως εγκαταλείφθηκε η Ελλάς και στην Κύπρο και στα Ίμια, αλλά για το πως αμέτρητες φορές στο παρελθόν στους αιώνες που κύλησαν, ο κόσμος και οι λεγόμενοι ισχυροί αδιαφόρησαν για τους αδύναμους.

Δεν κατάλαβε προφανώς η κυβέρνηση λόγω έλλειψης αίσθησης της πραγματικότητας, ότι ο Δυτικός κόσμος δεν είναι με την Ουκρανία, αλλά είναι εναντίον του Πούτιν. Την Ουκρανία την έχουν γραμμένη και γι αυτό προκαλούσαν τον Πούτιν να εισβάλει.

Θα είναι λοιπόν όλοι αυτοί εναντίον του Ερντογάν;;; Σίγουρα όχι, αφού τον χρειάζονται για να κάνει τις βρώμικες δουλειές τους.

Είναι ήδη ωστόσο πολύ αργά και η κυβέρνηση μπήκε στο στόχαστρο της Ρωσίας, πράγμα που θα μπορούσε να αποφύγει. Έτσι στο προσεχές μέλλον, επειδή η Ρωσία εκτός από αρκούδα, είναι και καμήλα, θα την δούμε να στηρίζει και με όπλα και με χρήμα και στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, τον Ερντογάν εναντίον μας.

Όπως επίσης μου είπε, τώρα είναι η ώρα να χωρίσουν οι μεν από τους δε και να δηλώσει ο καθένας με ποιόν είναι. Απάντησα ότι συμφωνώ, αφού πρέπει να χωρίσει η ήρα από το σιτάρι.

Είπα επίσης ότι αν εφησυχάζουν πιστεύοντας ότι είναι ασφαλείς επειδή παραχώρησαν τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στους Τούρκους (δήλωση Δένδια) και επειδή δεν θα τολμήσει δήθεν ο Ερντογάν να μας αγγίξει φοβούμενος τις … συνέπειες και τα μέτρα εναντίον του, η πατρίδα θα υποστεί τεράστια καταστροφή εξαιτίας τους.