Λιακόπουλος: άκρως επικίνδυνη η εισαγωγή της έννοιας των “μη απαραίτητων” προϊόντων & δραστηριοτήτων

Έχουν ένα μοναδικό και καταπληκτικό, πρέπει να ομολογήσω, χάρισμα, οι κοσμοεξουσιαστές, λόγω της πράγματι τεράστιας εμπειρίας τους, στο να ορίζουν και να εφαρμόζουν τους περιορισμούς τους.

Οι της παλιάς νοοτροπίας (τάξης πραγμάτων-Μαύρη Αδελφότητα) δίνουν, όταν ελέγχουν τον πλανήτη, απλές και εμφανώς αυταρχικές εντολές. Οι της νέας νοοτροπίας (τάξης πραγμάτων-Λευκή Αδελφότητα), κρατάνε τους τύπους, αυτούς που έχουν τέλος πάντων στο μυαλό τους και τα λένε όλα με περισσότερο “δημοκρατικό τακτ”.

Αντί λοιπόν να απαγορεύσουν οτιδήποτε είχε να κάνει με την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό, την καλλιέργεια της φαντασίας και του νου, το ονομάζουν ΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ απλή, λιτή, ψυχρή, ρομποτική, που θα κάνει τη ζωή στον ψεύτικο αυτό κόσμο να βιώνεται στην πιο απλή και χειρότερή της έκδοση. Αυτή την λιτή και βασανιστική έκδοση της ζωής θα πρέπει να προτιμήσουν όλες και όλοι, αντί για (φευγάτη σκέψη) τη ζωή στον κόσμο του φωτός που ευαγγελίστηκε ο Χριστός.

Θα μπορούσα να έχω αποφύγει την αναφορά στο Χριστό, αφού πλέον έχει ενταχθεί και η αναφορά σε Αυτόν στα “μη απαραίτητα”, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να σας το φέρω χαλαρά και απ΄ έξω απ΄ έξω.

Στην αρχή ξεκίνησαν με τα εστιατόρια, όπου κάθεσαι και ξεδίνεις καθώς τρως με μια παρέα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, τα καφέ, όπου χαλαρώνεις επιδιδόμενος σε κοινωνικό σχολιασμό (θάψιμο), το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τα αθλήματα γενικά που παρακολουθούσε ο κόσμος, τους κινηματογράφους, τα θέατρα, τα γυμναστήρια, τις κοινωνικές συγκεντρώσεις, τα πάρτυ, αυτή την ίδια η συμμετοχή στην λατρευτική ζωή των θρησκειών, τις ακολουθίες των οποίων τελούν μόνοι τους πλέον και άνευ διαμαρτυρίας οι ιερείς, καθώς και οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με τα απολύτως απαραίτητα για να μείνεις ζωντανός.

Μετά μας μίλησαν για το ότι πρέπει να κρατάμε κοινωνικές αποστάσεις. Μετά μας είπαν ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε και στη δουλειά μας, αφού θα μας ταΐζουν “αυτοί”, δίνοντας δισεκατομμύρια στις τοπικές κυβερνήσεις των κρατών, από λεφτά που δήθεν δεν υπήρχαν.

Όλα αυτά όμως, η κοινωνικότητα, οι παρέες, ο ανταγωνισμός στα αθλήματα, οι συμμετοχή στην πνευματική ανάταση που ο πολιτισμός δίνει και όλα αυτά τα μικρά και άχρηστα στην επιβίωση, είναι αυτά που όριζαν τον κόσμο που ξέραμε και που όπως ευθαρσώς δήλωσαν, θέλουν να τον καταργήσουν. Όλα αυτά, όριζαν την προσωπικότητά μας. Όλα αυτά μας έδιναν την αίσθηση της ελευθερίας. Όλα αυτά είναι πλέον “μη απαραίτητα”.

Σε λίγο, εκτός από τα μη απαραίτητα προϊόντα και τις μη απαραίτητες δραστηριότητες, θα ανακοινωθούν και τα μη απαραίτητα μεγάλα σπίτια, οι μη απαραίτητες εξοχικές κατοικίες, τα μη απαραίτητα αυτοκίνητα, αφού τα καυσαέρια και η συνύπαρξη δύο ή τριών ατόμων σε αυτά προωθούν την μετάδοση του κορωνοϊού, ενώ όπως είπαν οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” (τρομάρα τους) μέσα στα Μέσα Μαζικής Μεταφορά δεν κινδυνεύουμε να κολλήσουμε κορωνοϊό, (TRAGIC).

Πάμε λοιπόν σε μία κοινωνία την οποία περιέγραψα στα “αιρετικά” μου βιβλία. Οι λαοί θα γίνουν και με σφραγίδα πλέον ζόμπι, όπως περιέγραψα στο βιβλίο μου ΖΟΜΠΙ ΚΥΒΕΡΝHΣΕΙΣ ΓΙΑ ΖΟΜΠΙ ΛΑΟΥΣ και οι πολίτες θα βλέπουν ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ (βιβλίο εκδοθέν τo 2019) να μεγαλώνει. Οι κοινωνίες ήδη έγιναν και θα γίνουν ακόμη πιο ψυχρές, χωρίς καρδιά και αλληλεγγύη.

Δείτε τι έγραψα στο βιβλίο μου “ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΝΑΙ ή ΟΧΙ” το 2001, στοντόμο 2, το 2007 , αλλά και στον τόμο 49, της σειρά ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, στη σελίδα 79

Κάποτε στην αρχή της κομμουνιστικής, δηλαδή αριστερής, Σοβιετικής Ένωσης, η πρώτη ενέργεια του καθεστώτος, ήταν να συγκεντρώσει τους καλύτερους επιστήμονες κάθε κλάδου, τους καλύτερους καλλιτέχνες, τους καλύτερους κάθε είδους, μαζί και τους πιο πλούσιους και τους καλύτερους επιχειρηματίες και να τους στείλει στη Σιβηρία να πεθάνουν. Έμεινε μόνο το Λούμπεν, οι γκοΐμ, για να διοικούνται πιο εύκολα.

Ο λαός εξαθλιωμένος είναι πάντοτε έτοιμος να κινηθεί εναντίον οποιασδήποτε ελίτ, σε κάθε κοινωνικό στρώμα και χώρο και να την εξαφανίσει για λογαριασμό της εξουσίας των κοσμοεξουσιαστών που δεν εμφανίζεται ποτέ μπροστά του. Η εκκλησία έχει ήδη πέσει στα Τάρταρα της συνείδησης και της εκτίμησης των ανθρώπων, που δεν συμμετέχουν πλέον στις λατρευτικές της διαδικασίες με συναίνεση και της ίδιας. Έτσι οι περισσότεροι έμειναν χωρίς την επικοινωνία ή πιο σωστά χωρίς την ψευδαίσθηση της επικοινωνίας με το θείον, αφού εκπαιδεύτηκαν στο να μην επικοινωνούν μόνοι τους με τον Χριστό αλλά μόνο μέσω της εκκλησίας, που δυστυχώς όμως θα έχει υποχρεωθεί, όχι μόνο να κατεβάσει ρολά, αλλά και να τα κλειδώσει για πάντα.

Όλα είναι έτοιμα για να οδηγηθούμε στις γκρι κοινωνίες, των γκρι ανθρώπων, που θα έχουν στην καλύτερη περίπτωση ένα κατάλυμα για να κοιμηθούν χωρίς να τους σκοτώσουν στον ύπνο τους και ένα πιάτο φαγητό και για αυτό θα είναι ευγνώμονες απέναντι στην αόρατη εξουσία, που απέχει πρακτικά αλλά και σε δύναμη από αυτούς τόσο πολύ, που θα είναι αδύνατον να της θέσουν ένα οποιοδήποτε αίτημα, γιατί δεν θα έχουν καμία επαφή μαζί της.

Στην αρχή θα επιβληθεί ο λιτός βίος με τα πενιχρά επιδόματα και τα συσσίτια. Μετά θα ζητηθεί, δεν θα επιβληθεί, το να πάρουν όλοι το ΧΑΡΑΓΜΑ, τη ΣΦΡΑΓΙΔΑ πιστοποίησης της συναίνεσής τους πάνω τους, στο σώμα τους, στο δεξί χέρι και μετά στο κεφάλι τους, ώστε να συμμετέχουν στον λιτό αυτό βίο, άλλως θα οδηγούνται ως ΑΡΝΗΤΕΣ της ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ σε περιορισμένα και ελεγχόμενα στρατόπεδα των αρνητών της ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Στο τέλος, θα είναι “μη απαραίτητοι” και οι ίδιοι οι άνθρωποι, δηλαδή παράσιτα, αφού δεν θα προσφέρουν τίποτε πουθενά και σε κανέναν, μια και δεν θα δουλεύουν και απλά θα αποτελούν παράσιτα του πλανήτη, χωρίς να μπορούν να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς ελπίδα για οτιδήποτε. Τότε θα τους δοθεί και η διέξοδος να εμφυτεύσουν το τσιπάκι του ELON MUSK για να ζουν σε ΜΑΤΡΙΞ μέσα στο ΜΑΤΡΙΞ.

Θυμίζω τι έγραψα στον τόμο 46, στη σελίδα 221, του “γραφικού” μυθιστορήματος εφαρμοσμένης φαντασίας και αχαλίνωτης πραγματικότητας, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. Αυτά τα έγραψα και πριν από 20 χρόνια, αλλά πριν από 6 χρόνια το 2014 τα επικαιροποίησα, στην τριλογία με τον γενικό τίτλο, το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων. Σας αποκαλύπτω ήταν η λιγότερο επιτυχής από πλευράς πωλήσεων, επειδή όλοι θεώρησαν ότι έχω ξεφύγει απόλυτα και ότι δεν είναι δυνατόν να θέλουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές να καθόμαστε σπίτι μας και να μην δουλεύουμε και να μας ταΐζουν και να μας δίνουν επιδόματα. Σας λέω ευθαρσώς, ότι δεν είχαν πιστέψει οι περισσότεροι, ότι όλο το σώου, οι κοσμοεξουσιαστές δεν το κάνουν για τα λεφτά, αφού έχουν όλα τα λεφτά. Αυτοί είναι οι κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου.

Νομίζετε λοιπόν κοσμοεξουσιαστές ότι τελειώσαμε;;;

Δεν τελειώσαμε !!!!

ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ