Λιακόπουλος: Ανάλυση και αξιολόγηση της πανδημίας και της λαθρομετανάστευσης για το 2020

ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Από την αρχή της πανδημίας πολλοί είχαν αναρωτηθεί, αν ο κορωνοϊός ήταν ένα ατύχημα της φύσης ή ένας εργαστηριακά κατασκευασμένος “πληθωριστικός ιός ειδικού σκοπού”.

Στο στρατό, πληθωριστικές ονομάζαμε, όταν πρωτοεμφανίστηκαν, τις σφαίρες μικρότερου διαμετρήματος από το σύνηθες, που σκότωναν λιγότερους αντιπάλους, αλλά άφηναν έτσι περισσότερους τραυματίες και αναπήρους. Με τον τρόπο αυτό, έστελναν περισσότερους στο νοσοκομείο, δημιουργώντας κορεσμό στο σύστημα υγείας και κορεσμό στα συνταξιοδοτικά ταμεία που έπρεπε με περισσότερες συντάξεις και επιδόματα να στηρίξουν τους αναπήρους πολέμου. Ταυτόχρονα η παρουσία αυτών των ατόμων που διηγούνταν τις τραγικές τους εμπειρίες σε συνδυασμό με τις εμφανείς τους αναπηρίες, δημιουργούσε ένα κλίμα ηττοπάθειας και κακής διάθεσης στον γενικό πληθυσμό.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στο σχέδιο “ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΌ” (βλέπε στο ομώνυμο βιβλίο μου), σκοπός εκείνων που παίρνουν τις αποφάσεις παγκόσμια, ήταν να σταματήσουν κάποια στιγμή οι πόλεμοι με τις βόμβες που κατέστρεφαν τις υποδομές, που έπρεπε να ξαναχτιστούν και να εξασφαλιστούν μέθοδοι, που θα εξασφάλιζαν την οικονομική αλλά και την φυσική εξολόθρευση μέρους του πληθυσμού, όπως ακριβώς όταν έχουμε ένα πραγματικό πόλεμο. Έτσι δημιούργησαν τα λεγόμενα “ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ” (βλέπε το επίσης ομώνυμο βιβλίο μου).

Η τεχνητή οικονομική καταστροφή, αύξανε πάντοτε τα εμφράγματα, τα εγκεφαλικά και άλλα θανατηφόρα περιστατικά, όπως και τις αυτοκτονίες και έτσι εξασφαλιζόταν οι νεκροί που δεν ήταν όμως ο αριθμός τους, αρκετά ικανοποιητικός για να επηρεάζει το κοινωνικό σύνολο, που θεωρεί συνήθως ότι θα ζει για πάντα και αυτού του είδους οι θάνατοι δεν το επηρεάζουν και πολύ ψυχολογικά.

Έτσι επιστρατεύτηκαν άλλα μέσα όπως οι πανδημίες (βλέπε το βιβλίο μου ΝΕΜΕΣΙΣ), που μπορούν να μεταφέρουν την απειλή θανάτου στο σύνολο του πληθυσμού.

Μέσα στο 2020, η πανδημία που εμφανίστηκε, έφερε όλα τα αποτελέσματα που θέλει να επιφέρει το σχέδιο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ (πήρε το όνομά του από την τοποθεσία στις ΗΠΑ όπου εκπονήθηκε).

Σε άρθρο μου είχα γράψει πέρισυ, αλλά και είχα ενημερώσει όλους τους εν ενεργεία βουλευτές που γνωρίζω, ότι το αν ο νέος κορωνοϊός είναι τεχνητός ή όχι, θα φανεί εκ του αποτελέσματος. Αυτό διότι μέσα στα τελευταία 15 χρόνια, ξαναείχαμε κορωνοϊούς και εν δυνάμει πανδημίες, αλλά οι κορωνοϊοί εκείνοι, δεν ήταν “πληθωριστικοί”, ήταν δηλαδή πολύ πιο θανατηφόροι και επικίνδυνοι από τον τωρινό και έτσι με ένα μαγικό τρόπο εξαφανίστηκαν, χωρίς κανείς να αναρωτηθεί πώς. Ο νέος κορωνοϊός, σε αντίθεση με τους επικίνδυνους των προηγουμένων ετών, (γρίπη χοίρων αγελάδων, πουλερικών κτλ) έχει ικανοποιητική μετάδοση και πάρα πολύ μικρό ποσοστό θνησιμότητας, με αποτέλεσμα να τον κολλούν πολλοί, αλλά να πεθαίνουν λίγοι. Έχει δηλαδή ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με τις πληθωριστικές σφαίρες μικρότερου διαμετρήματος. Κάνει, με τη βοήθεια των καναλιών σήμερα, τους πάντες να συζητούν για αυτόν και να υφίστανται τα αποτελέσματά της πανδημίας που μας λένε ότι προκάλεσε.

Μέσα λοιπόν σε ένα χρόνο, σε όλο τον πλανήτη, έγιναν πραγματικότητα τα παρακάτω και μάλιστα με τη μέθοδο του σαλαμιού, ώστε μόνο αν κοιτάξεις στην αρχή και στο τέλος του 2020, μπορείς να καταλαβαίνεις πόσο πολύ άλλαξε η ζωή του παγκόσμιου πληθυσμού.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

 1. Καταστράφηκε και φτωχοποιήθηκε ένα τεράστιο μέρος της μεσαίας αστικής τάξης, μεγαλύτερο από εκείνο που καταστράφηκε την τελευταία δεκαετία με την παγκόσμια οικονομική ύφεση, που είχε σταματήσει το 2016, αλλά η Ελλάδα λόγω της αριστερής κυβέρνησης που είχε επιλέξει ο “σοφός λαός”, συνέχισε να υφίσταται.
 2. Απαγορεύτηκε η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών μέσα στα ίδια τους τα κράτη, αλλά και μεταξύ των κρατών.
 3. Με τις επιβληθείσες διαδικασίες υγειονομικής ασφαλείας, άρχισε να δυσχεραίνει όλο και περισσότερο η προσφορά και η διακίνηση αγαθών και εμπορευμάτων και τοπικά και διεθνώς.
 4. Η αύξηση των πωλήσεων από απόσταση έκανε όλες τις κούριερ παγκόσμια να καταρρεύσουν και να μην μπορούν να παραδώσουν αλλά ούτε και να παραλάβουν εμπορεύματα, με αποτέλεσμα την τεράστια οικονομική ζημιά όσων πωλούν από απόσταση, διότι πωλούν, αλλά χρήματα δεν παίρνουν, αφού τα προϊόντα δεν φθάνουν στους πελάτες.
 5. Έκλεισε το σύνολο των καταστημάτων εστίασης, εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ, νυχτερινά μαγαζιά κτλ, ως μη απαραίτητα αλλά και επικίνδυνα για την δημόσια υγεία (στην πρώην Σοβιετική Ένωση απαγορευόταν τα νυχτερινά μαγαζιά, γιατί το κομμουνιστικό καθεστώς θεωρούσε ότι διαφθείρουν τον λαό).
 6. Δημιουργήθηκαν στρατιές ανέργων, καθώς οι επιχειρήσεις έκλεισαν, όχι μόνο αυτές οι οποίες δεχόταν πελάτες στο χώρο τους, αλλά γενικά όπου έμπαινε το lock down, επειδή δεν επιτρεπόταν στους υπαλλήλους να μετακινούνται μεταξύ περιοχών του ίδιου κράτους ούτε για λόγους εργασίας (αυτό έγινε και στην Ελλάδα στους νομούς σκληρού lock down).
 7. Το σύστημα εσόδων των κρατών κατέρρευσε και σε όλα τα κράτη μοιράστηκαν τρισεκατομμύρια ευρώ δολαρίων κτλ, που βρέθηκαν ως δια μαγείας, ενώ υποτίθεται ο πλανήτης βρισκόταν σε οικονομική ύφεση.
 8. Όλοι και τα φυσικά πρόσωπα, αλλά και τα νομικά πρόσωπα (οι επιχειρήσεις) εθίστηκαν και βολεύτηκαν με το να λαμβάνουν επιδόματα από τα κράτη. Έτσι, επιβλήθηκε και έγινε μάλιστα δεκτή με ανακούφιση, η έννοια της ύπαρξης μέσω επιδότησης από το κράτος αφέντη (το απόλυτο όνειρο της αριστεράς).

ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

 1. όλοι έχουν εθιστεί στο ότι είναι κακό να έρχεσαι σε επαφή με τους άλλους, διότι δήθεν κινδυνεύουμε να πεθάνουμε όλοι (εκτός από τους λαθρομετανάστες που γυρίζουν ελεύθεροι), από το κρυολόγημα του κορωνοϊού, που αν δεν το σεβαστείς και δεν έχεις ισχυρή άμυνα οργανισμού και δεν το αντιμετωπίσεις από την αρχή, σε μεταφέρει σε κατάσταση δύσκολης πνευμονίας (αυτό είναι αλήθεια).
 2. όλοι έχουν εθιστεί στο να πρέπει να ενημερώσουν το κράτος αφέντη για το πού θα πάνε , πότε θα πάνε και γιατί θα πάνε. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
 3. άρχισε να εμφανίζεται το φαινόμενο της ρουφιανάς της κάστας των καταδοτών.
 4. απαγορεύεται η κυκλοφορία τα βράδια και η κυκλοφορία χωρίς λόγο. Χρειάζεσαι δικαιολογία για να μετακινηθεί κανείς. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΚΛΑΒΟΣ.
 5. Η ίδια η Ελλάδα δια του Πρωθυπουργού της, πρότεινε στην Ε.Ε. πιστοποιητικό εμβολιασμού παραβιάζοντας κατάφορα τον κανονισμό περί προσωπικών δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα αυτοδιαχείρισης του κάθε ατόμου, απειλώντας εμμέσως πλην σαφώς με στέρηση ελευθεριών όσους δεν κάνουν το “μαγικό εμβόλιο”, που σαφώς δεν είναι προϊόν εμπιστοσύνης, αφού είναι αδοκίμαστο, εκτός και αν είναι δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο κορωνοϊό, που κρυφά επίσης εδώ και χρόνια ετοίμαζαν.

Δεν με ενδιαφέρει αν όλα αυτά γίνονται αναγκαστικά “για το καλό μας”. Εκείνο που μετράει, όπως έλεγα ανέκαθεν, είναι το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι έχουν επιτευχθεί εναντίον του ανθρωπίνου γένους μαζικά και όχι μόνο στον μικρόκοσμο της Ελλάδας, καταστάσεις παγκόσμιας χούντας για τις οποίες έχω προειδοποιήσει εδώ και 20 χρόνια.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Και εδώ θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

Όλοι ήμασταν εθνικά υπερήφανοι για την εντιμετώπιση του τουρκικού “ντου” στις Καστανιές του Έβρου με τη χρήση λαθρομεταναστών. Υπήρχε εθνική σύμπνοια και υπερηφάνεια για την αντιμετώπιση της κατάστασης, στην οποία αντιμετώπιση η κυβέρνηση Μητσοτάκη πήρε άριστα.

Υπάρχουν όμως κάποια πολύ σοβαρά δεδομένα που μας κάνουν να αμφιβάλουμε για το τι ακριβώς συνέβη εκεί.

 1. Όλα τα κανάλια παρουσίασαν τους ήρωες αστυνομικούς που αντιμετώπισαν τους λαθρομετανάστες και στήριξαν (τα κανάλια την κυβέρνηση) λέγοντας σε όλους μας ότι όλα πήγαν πολύ καλά. Όταν τα κανάλια λένε με σύμπνοια κάτι σε όλους μας μαζικά, τότε κάτι δεν πάει καλά, αφού είναι στυγνά όργανα προπαγάνδας, όπως αποδείχτηκε με τον κορωνοϊό.
 2. Το ελληνικό κράτος πήρε άριστα. Αυτό είναι κάτι εντελώς καινούργιο και βέβαια ύποπτο. Άριστα δεν μπορεί να πάρει κάτι το διαλυμένο.
 3. Οι Τούρκοι έχοντας αμέτρητο στρατό και αμέτρητους διαθέσιμους μετανάστες, επέμεναν να “επιτίθενται” μαζικά σε ένα μόνο μέρος, στις Καστανιές και όχι σε 20 ταυτόχρονα. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν αναφέρομαι στις προσπάθειες 5 ή 10 ατόμων να περάσουν τα σύνορα σε 20 διαφορετικά σημεία αλλά 5 ή 10 χιλιάδων, οπότε με τον κορεσμό επιχειρήσεων το ελληνικό κράτος που μετά βίας μετέφερε αστυνομικούς σε ένα σημείο (στις Καστανιές) δεν θα μπορούσε με μία περίπολο 3 ή 5 ατόμων να σταματήσει 5.000 λαθρομετανάστες. Η υπόθεση θύμιζε τα στημένα σώου μεταξύ αναρχικών (αλήθεια τώρα με το LOCK DOWN που είναι αυτοί οι μεγάλοι θιασώτες της ελευθερίας;;) και ΜΑΤ, αλλά σε διακρατικό επίπεδο. Κοινώς κάτι δεν πήγαινε καλά στην όλη υπόθεση, για να καθιερωθεί η εμπιστοσύνη του λαού απέναντι στην κυβέρνηση στο θέμα της διαχείρισης των μεταναστών.
 4. Στη Λέσβο κάηκε ο μεγάλος καταυλισμός των μεταναστών. Πού πήγαν όλοι αυτοί που έμεναν εκεί;;; Τελικά προφανώς τους μετέφεραν εν μέσω LOCK DOWN κρυφά και αθόρυβα στην ενδοχώρα με την κυβέρνηση και τα κανάλια να αποκρύπτουν οποιαδήποτε πληροφορία πάνω στο θέμα. Ο κόσμος λοιπόν, ήσυχος για τις τακτικές της νικήτριας κυβέρνησης στον Έβρο, έμεινε ήσυχος για την διαχείριση των λαθρομεταναστών, οι οποίοι εισέρχονται στη χώρα σε άγνωστους πλέον αριθμούς και χωρίς τα κανάλια να λένε οτιδήποτε, διανέμονται μέσα στην πατρίδα μας αλλοιώνοντας την πληθυσμιακή σύνθεση με τον σοφό λαό να ασχολείται με τα πρόστιμα της μάσκας και του LOCK DOWN.

Λοιπόν;;; Πως σας φάνηκε το έτος που κύλησε;;;;

Πολύ βολικός ο κορωνοϊός.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

============================

Τα κόσμια και χωρίς ύβρεις σχόλιά σας, δεκτά