Λιακόπουλος: Δείτε το βίντεο της μισής αλήθειας. Δείτε τη διαφορά ανάμεσα σε ό,τι αποκαλύπτω και ό,τι κρύβουν.

Πρόκειται για μία συνέντευξη της Kathryn Austin Fitts, που διετέλεσε υφυπουργός στέγασης στις ΗΠΑ. Άτομο που έχει γνώση και επίγνωση του οικονομικού κατεστημένου αλλά και γενικά του κατεστημένου διαχείρισης του πλανήτη. Η συνέντευξη θα αποτελέσει μέρος ενός ντοκιμαντέρ που θα αναρτηθεί στο site https://www.planetlockdownfilm.com/.

Η συνέντευξη αυτή, έλαβε πρόσφατα μεγάλη δημοσιότητα και μου θύμισε το ντοκιμαντέρ ZEITGEIST που ξεμπρόστιαζε δήθεν το οικονομικό και πολιτικό και μασoνικό κατεστημένο και στο τέλος, πρότεινε ότι η τεχνολογία είναι αυτή που θα μας σώσει από τα δεινά που η απληστία των λίγων πλουσίων επιφέρει σε όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Στην συνέντευξη, λέει η κυρία Kathryn Austin Fitts, ουσιαστικά με διάθεση αποκαλυπτική, προς τους “έκπληκτους” ακροατές της, ότι υπάρχει κάποιος Mr. GLOBAL (κ. Παγκόσμιος) που ελέγχει τα πάντα και που κατά τη γνώμη της είναι μία επιτροπή λίγων ατόμων.

Αυτός ο Mr. GLOBAL, ελέγχει τους βασικούς πυλώνες προώθησης κάποιου σχεδίου, που έχει σκοπό να μετατρέψει όλους τους ανθρώπους σε σκλάβους.

Α. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

Οι αλήθειες στις οποίες αναφέρεται, είναι στις μέρες μας τόσο προφανείς, αφού τις ζούμε, ώστε δεν αποτελούν αποκάλυψη, αλλά επισήμανση. Αποκάλυψη ήταν πριν από 20 χρόνια, όταν τα είπα στο ντοκιμαντέρ μου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ .

  1. Λέει ότι οι τραπεζίτες θέλουν να εξαφανίσουν τα μετρητά και να μας ελέγχουν μέσω ψηφιακών νομισμάτων που θα διακινούνται μόνο μέσω τραπεζικών πληρωμών, μέσω κάποιου είδους ηλεκτρονικού πορτοφολιού που η Αποκάλυψη του Ιωάννη ονομάζει χάραγμα του θηρίου.
  2. Λέει ότι οι φαρμακοβιομηχανίες ετοιμάζουν ενέσεις (δεν τις ονομάζει εμβόλια) που εκτός από πιθανή στείρωση, θα βάζουν στον οργανισμό μας διαρκώς γενετικό υλικό που θα μας μετατρέψει ουσιαστικά σε μετανθρώπους με τσιπάκια στον εγκέφαλο, που θα δέχονται αναβαθμίσεις και ότι οδηγία θέλει η ελίτ που διοικεί να μας δώσει.
  3. Οι άνθρωποι της τεχνολογίας ετοιμάζουν αυτή την τεχνολογία μετατροπής των ανθρώπων σε άβουλα όντα.
  4. Οι δυνάμεις ασφαλείας και βεβαίως ο στρατός ελέγχουν τον πληθυσμό.
  5. Τα ΜΜΕ περνούν την προπαγάνδα τρόμου στον κόσμο για να είναι υπάκουος με αφορμή τον “αόρατο κορωνοϊό” και προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο την άποψη ότι όλοι αυτοί οι πυλώνες εξουσίας και έργου δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους ενώ δουλεύουν για το ίδιο σχέδιο και τον ίδιο σκοπό.
  6. Οι άνθρωποι που θα εργάζονται θα πρέπει να εργάζονται κάπου κοντά στο σπίτι τους, ώστε να μην είναι ελεύθεροι να μετακινούνται σε μεγάλες αποστάσεις.
  7. Έχει εισαχθεί η έννοια του μη απαραίτητου. Οι μη απαραίτητες επιχειρήσεις κλείνουν, οι μη απαραίτητες μετακινήσεις απαγορεύονται και οι μη απαραίτητοι και περισσευούμενοι άνθρωποι θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν με την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
  8. Για όλα τα παραπάνω βοηθάει ο μαγικός ιός που επιτρέπει να κάνουν οι συνωμότες ότι θέλουν χωρίς να φέρνει αντίρρηση κανείς.

Δηλώνει ότι δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί που είναι η επιτροπή του Mr. GLOBAL, αλλά μας θέλουν για σκλάβους και επειδή είμαστε πολλοί και δεν θα μπορούν για πάντα να μας συντηρούν με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα κάθε ανέργου, θα μειώσουν τον πληθυσμό της Γης.

Όλα τα παραπάνω, πάνω κάτω, είχαν ειπωθεί και στο παλιό ντοκιμαντέρ ZEITGAEIST.

Β. ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Όλα τα παραπάνω είναι εντάξει, αλλά λέει ότι δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί οι λίγοι (το 1%) που τα κάνουν όλα αυτά και ότι η τεχνολογία θα τους κάνει να ζουν πάνω από 150 χρόνια ενώ εμείς θα πεθαίνουμε, ίσως και από την πείνα και τους ιούς.

Την ρώτησαν στην καραμπινάτα στημένη αυτή συνέντευξη, αν υπάρχει λύση και βεβαίως, από ότι πιστεύω να έχετε μάθει από εμένα εδώ και 20 χρόνια, αυτοί που δίνουν το πρόβλημα, δίνουν και την λύση.

Πρότεινε να σταματήσουν όλοι να δουλεύουν για τις πολυεθνικές κάνοντας μια άλλη δουλειά. Καλή μέθοδος το να την ακούσουν αρκετές χιλιάδες και να παραιτηθούν χωρίς το κόστος της αποζημίωσης για τις πολυεθνικές. Και μέσα στην ανεργία του lock down πού θα βρουν δουλειά;;; Πρότεινε και να κάνουν κηπάκια για να καλλιεργούν την τροφή τους ενώ ξέρει ότι απαγορεύεται αυστηρά στις ΗΠΑ.

Πρότεινε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις τράπεζες και τις πολυεθνικές και να σταματήσουμε να εργαζόμαστε σε αυτές, γιατί εμείς συντηρούμε το σχέδιο που προωθούν, ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας ανθρώπινο και να τον ελέγχουμε εμείς.

Να πάρουμε δηλαδή τον έλεγχο του ΜΑΤΡΙΞ και να το απολαύσουμε. Να πάρουμε την κυριαρχία στο ΜΑΤΡΙΞ, στα πρότυπα της παλιάς τάξης πραγμάτων (ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, λογικό αφού επαινούσε τον Τραμπ). Πρότεινε να έχουμε MATRIX DOMINION. Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ζήτησε ο Χριστός.

«Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος εάν τον κόσμον όλον κερδήσει, την δε ψυχήν αυτού ζημιωθεί;» [Ματθ. ιστ’ 26]

Λέει μάλιστα η κυρία ότι εκείνοι που προωθούν την παγκοσμιοποίηση και τον έλεγχο μέσω των lock down και την αχρήματη κοινωνία και την τεχνολογία των μικροτσίπ ελέγχου του ανθρωπίνου γένους, είναι φανατικοί και θυμίζουν θρησκευτική σέχτα (το λέει πάνω από μία φορά).

Οι άνθρωποι θα πρέπει να διαλέξουν και θα χωριστούν σε αυτούς που υπακούν και σε αυτούς που δεν υπακούν. Πρέπει όσοι δεν υπακούν, να πάρουν πίσω τις ζωές τους (ίδιο σύνθημα με τον αντίπαλο), γιατί οι δύο αντίπαλοι, ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, θέλουν οι άνθρωποι να λατρέψουν αυτό τον ψεύτικο κόσμο , το ΜΑΤΡΙΞ και ποτέ να μην ζητήσουν να πάνε στον αληθινό.

Ο Χριστός ξεκάθαρα είπε και εγώ που γράφω κάθε άλλο παρά θρησκόληπτος και τυπολάτρης είμαι:   ζητεῖτε δὲ πρῶτον τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ καὶ τὴν δικαιοσύνην αὐτοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν. (Ματθ. 6,33). Να ζητάτε διαρκώς να γυρίσετε στη βασιλεία του Θεού, στον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα και ανούσια.

Δήλωσε μάλιστα η κυρία ξανά και ξανά, ότι δεν ξέρει που ακριβώς αποσκοπεί ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, λέγοντας διάφορες οικονομικού περιεχομένου ασυναρτησίες, διότι απλούστατα, αυτοί που προωθούν το σχέδιο, το προωθούν διότι έπεσαν στην ΠΑΓΙΔΑ κάποιου που αποδείχτηκε πιο έξυπνος από αυτούς και που έστησε το σχέδιο, ώστε να τους αναγκάσει να κάνουν τους ανθρώπους να φθάσουν στο σημείο να διαλέξουν αυτό τον κόσμο ή το ΦΩΣ.

Αυτός λοιπόν που έστησε το σχέδιο, ωθεί τον Mr. GLOBAL στο παρακάτω κομβικό σημείο:

13.16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 13.17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Όποιος άνθρωπος, σύμφωνα με το σχέδιο δεν πάρει το χάραγμα, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει πλέον στην ανθρώπινη κοινωνία, αφού δεν θα μπορεί να κάνει καμία οικονομική συναλλαγή.

Αυτό είναι το ΨΕΜΑ της κυρίας και των αφεντικών της. Η λύση δεν είναι να κερδίσουμε αυτόν τον κόσμο, αλλά να τον απορρίψουμε υπέρ του κόσμου που ο Αληθινός Χριστός, ο Ζωντανός Χριστός μας ζήτησε να επιλέξουμε και να πάμε κοντά του.

Δεν είναι παραμύθι, η ώρα που θα κληθείτε να επιλέξετε μπορεί να είναι πολύ κοντά. Η επιλογή ή απόρριψη του εμβολίου είναι προετοιμασία. Οι λεγόμενοι αρνητές του εμβολίου είναι μία προειδοποιητική φράση.

Μια μέρα, ίσως σχετικά σύντομα, θα ακούσετε τη φράση οι αρνητές της ζωής, για όσες και όσους δεν πάρουν το χάραγμα αρνούμενοι έτσι να συνεχίσουν να συμμετέχουν στη ζωή που θα τους προταθεί και θα οδηγηθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Σας έκαναν να νομίζετε ότι ο Χριστός είναι ένα φανταστικό πρόσωπο με το οποίο ασχολούνται γιαγιάδες με κεριά στα χέρια και παπάδες επαγγελματίες ρασοφόροι.

Μιλήστε στον Χριστό απ΄ ευθείας. Δεν χρειάζεστε επαγγελματίες μεσάζοντες. Μιλήστε Tου μέσα από την καρδιά σας. Ζητείστε Του αποκλειστικά και μόνο αυτό που υποσχέθηκε. Τον κόσμο του Φωτός, που δεν είναι αυτός που ζούμε εδώ, μέσα στη μιζέρια.

ΞΥΠΝHΣΤΕ

ΙΧΝ

Ακολουθεί το επικίνδυνο βίντεο της μισής αλήθειας