Λιακόπουλος: Η υποκρισία του σάπιου μας συστήματος ξεπέρασε τον εαυτό της στην περίπτωση της γιαγιάς και του σκύλου, vid

Ιδού το “έγκλημα”

Μια 75χρονη γιαγιά, από τη Χρυσαυγή Θεσσαλονίκης, προχωρούσε μέσα στον Αυγουστιάτικο καύσωνα, στο κλασικό ελληνικό στενό (ανύπαρκτο ουσιαστικά) πεζοδρόμιο του χωριού της, στηριζόμενη με το δεξί χέρι σε ειδικό αλουμινένιο ελαφρύ μπαστουνάκι με πολλαπλά πόδια και με το αριστερό στα κάγκελα της αυλής ενός σπιτιού. Ο δρόμος της όμως μπλοκαριζόταν από ένα μεγάλο σκύλο, που αμέριμνος κοιμόταν στη σκιά του μαντρότοιχου, πάνω στο πεζοδρόμιο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε ότι μία γιαγιά που κινείται έτσι:

α. δεν μπορεί να κατέβει το πεζοδρόμιο των 10 εκατοστών, που της φαίνεται γκρεμός (αυτό το καταλαβαίνουν μόνο όσοι έχουν διατελέσει γέροι με κινητικά προβλήματα) και αν το επιχειρήσει μπορεί να πέσει, να σπάσει το πόδι της και να καταλήξει ίσως νεκρή σε μονάδα COVID στο σύστημα υγείας των Μητσοτάκη – Πλεύρη.

β. είναι δεδομένο, ότι πολλά σκυλιά που ζουν αδέσποτα κάποιες φορές αγριεύουν και επιτίθενται σε περαστικούς, οπότε η γιαγιά που ήταν ακίνητος “στόχος” δεν θα απέφευγε την επίθεσή του.

Μέσα στην απελπισία του καύσωνα, της ήρθε της γιαγιάς να πετάξει το πανάλαφρο αλουμινένιο μπαστουνάκι της προς τον σκύλο για να τον κάνει να φύγει από το στενό πεζοδρόμιο το οποίο κάλυπτε πλήρως καθώς είχε ξαπλώσει, πράγμα και που έγινε.

Κάποιος άγνωστος όμως, συνέλαβε ε την κάμερά του το “φρικτό έγκλημα” και βάσει των τρομακτικών αυτών στοιχείων έγινε καταγγελία προφανώς στη αστυνομία και η αστυνομία έκανε αυτεπαγγέλτως την μήνυση, ή έγινε απ΄ ευθείας μήνυση, άγνωστο από ποιον.

Τίθεται το κορυφαίο ερώτημα:

Αυτός ή αυτή που τραβούσε το βίντεο, γιατί βιντεοσκοπούσε τη γιαγιά;;;; Τι περίμενε να συμβεί που ήταν άξιο βιντεοσκόπησης;;;;;;; Να πέσει η γιαγιά από το πεζοδρόμιο, ή να της επιτεθεί ο μεγάλος σκύλος;;;

Γιατί δεν πήγε να διώξει τον σκύλο, ή αν ήταν τόσο φιλόζωος, να βοηθήσει την ανήμπορη γιαγιά να ξεπεράσει αυτό το τεράστιο για αυτήν εμπόδιο;;;

Το μπαστούνι δεν χτύπησε καν το σκύλο, που ο καημένος τρόμαξε και απλά έφυγε.

Το μισογύνικο και κομπλεξικό ελληνικό κράτος, που πριν λίγο καιρό είχε κάνει τον βιασμό των γυναικών πλημμέλημα (μπροστά στην γενική κατακραυγή το άλλαξαν), έχει άνει τις επιθέσεις κατά ζώων κακούργημα, ίσως για να καλύψει την γενοκτονία γατών και σκύλων την οποία έχει ψηφίσει, καθώς κάθε κατοικίδιο μπορεί να κάνει και να κρατήσει (ο ιδιοκτήτης του) μόνο ένα γατάκι ή σκυλάκι ετησίως και έχει ψηφίσει τη στείρωση όλων των γατών και των σκύλων που είναι αδέσποτοι 9χωρίς δεσπότη, χωρίς ιδιοκτήτη δηλαδή).

Η 75χρονη δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε το όριο του αυτόφωρου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση, αναμένεται να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει αυτός ο εισαγγελέας, αν δηλαδή την οδηγήσει στην αίθουσα να δικαστεί, ή αν βάλει την γελοία αυτή υπόθεση στο αρχείο, διότι εδώ δεν μιλάμε για κακοποίηση ζώου. Αναρωτιέμαι επίσης αν ο εισαγγελέας διατάξει να βρεθεί ποιος ή ποια τραβούσε το βίντεο και να τον/την καλέσει για να μάθει γιατί το τραβούσε.

Βλέπετε, οι εισαγγελείς, αποτελούν την τελευταία σανίδα σωτηρίας μέσα στο μυαλό αυτού του λαού, που απογοητευμένος από πολιτικούς, εκκλησία και αστυνομία, θέλει από κάποιου να πιαστεί, αλλά μάταια.

Δεν είδαμε κανένα εισαγγελέα να ψάχνει την κατάντια του συστήματος υγείας ή να ζητά να μάθει γιατί φούσκωσαν στην Ελλάδα τον αριθμό των θυμάτων του κορωνοϊού, βαφτίζοντας νεκρούς του κορωνοϊού όσους πέθαιναν από οιποιαδήποτε αιτία και απλά ήταν θετικοί στο τεστ κορωνοϊού. Με τον τρόπο αυτό βλέπετε, η κυβέρνηση πανικόβαλε τον κόσμο για δήθεν εκατόμβες νεκρών λόγω πανδημίας, κατάστρεψε την ήδη παραπάιουσα οικονομία, κατέστρεψε την υγεία των πολιτών φυλακίζοντάς τους με τα παρανοϊκά lock down, και άφηνε κόσμο μέσα στα νοσοκομεία να πεθαίνει αβοήθητος είτε στους διαδρόμους, είτε σε μονάδες COVID ενώ πήγαινε με εγκεφαλικό ή έμφραγμα, ή ένα απλό κάταγμα, σαν αυτό που θα πάθαινε η γιαγιά, αν έπεφτε επειδή θα άφηνε το κάγκελο για να αποφύγει το σκύλο, ή αν της ορμούσε τρομαγμένος ο σκύλος.

Την ίδια ώρα η Ελλάδα έγινε Βόρεια Κορέα και Σοβιετική Ένωση με την κορωνοχούντα, τα απομεινάρια της οποίας ζούμε ακόμη με τα υποχρεωτικά τεστ που κάνουν οι εργαζόμενοι που δεν έκαναν το περιβόητο εμβόλιο, τη στιγμή που όλος σχεδόν ο πληθυσμός είναι ανεμβολίαστος πλέον, καθώς πέρασε τουλάχιστον πεντάμηνο από την τελευταία του δόση. Απλά αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν, δεν υπέκυψαν στον εκβιασμό και θεωρούνται μιάσματα.

Σαν να μην έφταναν αυτά, προέκυψαν και οι παρακολουθήσεις κινητών που όλοι ήξεραν ότι γίνονται αλλά κανείς δεν μιλούσε.

Μεγάλο το βάρος λοιπόν πάνω στους Εισαγγελείς, που φαντάζουν ακίνητοι μέσα στον χαμό που γίνεται, καθώς ο λαός περιμένει από αυτούς να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

https://www.youtube.com/watch?v=yeRE7GpdWBA