Λιακόπουλος: Οι στόχοι του 2030 οδηγούν στην πρακτική εφαρμογή της νοοτροπίας του Σκότους

Θα τα πω με πολύ λίγα λόγια

Είδαμε σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο του el.gr ότι το όνειρο της μεγάλης επανεκκίνησης και της εγκαθίδρυσης της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, είναι το να μην έχει κανείς καμία ιδιοκτησία και καμία ιδιωτικότητα. Επομένως η νέα τάξη πραγμάτων δεν είναι μία συνωμοσιολογική ανοησία, αλλά είναι μία νέα μέθοδος ζωής, που όπως όμως θα δούμε ισοδυναμεί με ζωντανό θάνατο.

Το απατηλό τους σύνθημα είναι: Welcome to 2030. I own nothing, have no privacy, and life has never been better.

Δηλαδή, καλώς ήλθατε στο 2030, Δεν κατέχω τίποτε, δεν έχω ιδιωτικότητα και η ζωή ποτέ δεν ήταν καλύτερη. Το παραμύθι αυτό βρίσκει απήχηση στους διαρκώς περισσότερους μη έχοντες και κατέχοντες καθώς η φτωχοποίηση του πληθυσμού του πλανήτη προχωράει με γοργούς ρυθμούς, αφού με δικαιολογία τον κορωνοϊό, έκλεισαν την παγκόσμια οικονομία με τον κατάλληλο ρυθμό για να μην αντιδράσει κανείς.

Αυτό σημαίνει ότι θα καταλήξουμε στο να είναι όλοι οι άνθρωποι ολόιδιοι και να αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο, στο οποίο κανείς δεν θα έχει τίποτε δικό του και δεν θα υπάρχει τίποτε που να το κάνει μόνος του. Επομένως το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα έχει επιτευχθεί απόλυτα.

Η νοοτροπία του Σκότους, αποτελεί το τρόπο με τον οποίο υφίσταται η ανυπαρξία μέσα στο Σκότος.

Κάθε ον μετατρέπεται εκεί σε μη ον, αφού τα κύρια χαρακτηριστικά της ύπαρξης με την νοοτροπία του Φωτός είναι

  1. η απόλυτη ελευθερία κίνησης
  2. η δυνατότητα δημιουργίας
  3. η δυνατότητα του να έχεις δικά σου πράγματα, άσχετα αν κάποια θέλεις να τα χαρίσεις ή να τα μοιραστείς, με δική σου όμως απόφαση
  4. η δυνατότητα να μείνεις μόνος όποτε το επιθυμείς
  5. η δυνατότητα να σκέφτεσαι και να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις
  6. η δυνατότητα να κάνεις ό,τι θέλεις και όχι ό,τι σου λένε
  7. η δυνατότητα να κάνεις ό,τι θέλεις εσύ, κάτι το διαφορετικό και όχι ό,τι κάνουν όλοι οι άλλοι μαζί

Το Σκότος, που είναι ο εχθρός κάθε ύπαρξης επιβάλει τα εξής χαρακτηριστικά

1. δεν κινείσαι όποτε θέλεις και δεν πας όπου θέλεις

2. δεν μπορείς να δημιουργήσεις τίποτε

3. δεν μπορείς να έχεις δικά σου πράγματα

4. δεν μπορείς να μείνεις μόνος, ακόμη και να το επιθυμείς

5. δεν μπορείς να σκέφτεσαι και να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις

6. δεν μπορείς να μην κάνεις ό,τι σου επιβάλλουν να κάνεις

7. δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από τους άλλους

8. εκείνο που κάνουν όλοι και υποχρεούσαι να κάνεις και εσύ είναι το να μένεις άπραγος και να μην διαφέρεις από τους άλλους με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να είναι το κεντρικό σύνθημα, αλλά και η κεντρική νοοτροπία ανυπαρξίας και απόκρυψης της προσωπικότητας

Όλα τα παραπάνω είναι τα χαρακτηριστικά του κόσμου του Σκότους, που ακόμη και οι θρησκείες έχουν αποκρύψει επιμελώς από τον κόσμο. Ο κόσμος του Σκότους υφίσταται και επιζητά να απορροφήσει τους πάντες και τα πάντα μέσα στην απραξία, την ομοιομορφία και ουσιαστικά την ανυπαρξία μιας ενιαίας συλλογικότητας που μένει αδρανής και άπραγη, έχοντας όμως πλήρη συνείδηση της δυστυχίας της σε μία ατέρμονη καταπίεση.

Η καμπάνια της Ατζέντας 2030, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ (απόλυτος κομμουνισμός), εκεί οδηγεί και αποκαλύπτει στους αφελείς, ότι αυτή είναι η νέα τάξη των πραγμάτων στον οποία οδηγούμαστε, η οποία νέα τάξη είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και απόλυτα διαφορετικό από αυτό που μέχρι σήμερα ξέραμε και είναι αυτό που φέρνει ήδη, ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ του κορωνοϊού, στο όνομα του οποίου, μπορούν να επιβάλουν στον παγκόσμιο πληθυσμό την νοοτροπία του Σκότους.

Το πρώτο βήμα είναι το να μας λένε ότι θα έχουμε ότι είχαμε, αλλά όλα θα είναι κοινόχρηστα και όλοι αντί να αγοράζουν, απλά θα νοικιάζουν και θα χρησιμοποιούν τα ίδια πράγματα από κοινού.

Όταν καταργηθεί η ιδιοκτησία, τότε θα καταργηθούν και τα κοινά πράγματα και θα επιβληθεί η απραξία που ισοδυναμεί με την ανυπαρξία που επιβάλει το Σκότος, στον κόσμο του οποίου, όλα είναι ακίνητα και όλα και όλοι λαμβάνουν πληροφόρηση από την κεντρική ΕΞΟΥΣΙΑ που κατέχει Ο ΜΗ ΩΝ.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είναι το κεντρικό σύνθημα ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, αλλά και η κεντρική νοοτροπία ανυπαρξίας και απόκρυψης της προσωπικότητας, που στις μέρες μας ξεκίνησε με την απόκρυψη του προσώπου μας με μία μάσκα.

Για να συνειδητοποιήσετε καλύτερα την κατάσταση διαβάστε το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ, όσο υπάρχει ακόμη χρόνος.