Λιακόπουλος: Όσο εμείς ασχολούμαστε μόνο με τα εμβόλια, η Τουρκία κινείται υπογείως στο θέμα των ΑΟΖ

H κυβέρνηση Μητσοτάκη, παρέα με τα αδειοδοτημένα πανελλήνια κανάλια, δεν ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το πως θα μπολιάσουν με το ζόρι όσους δεν μπολιάστηκαν αλλά και τα μικρά παιδάκια, καθώς και τους διπλά μπολιασμένους με τρίτη και ίσως και τέταρτη δόση.

Τηλε-ειδικοί βρίζουν όλη μέρα τους μη εμβολιασμένους παρέα με την κυβέρνηση, έχοντας δημιουργήσει κλίμα ακραίου διχασμού στον πληθυσμό. Την ώρα που η οικονομία πάει κατά διαβόλου και που η Τουρκία, που αποδεικνύεται σοβαρό κράτος, συνεχίζει να ασχολείται με τις ΑΟΖ ενώ η Ελλάδα δηλώνει χώρα οικολόγων και πράσινων τροβαδούρων που εκτόξευσαν την τιμή της KWh στα ύψη.

Η ανάπτυξη πάει κατά διαβόλου και αντί να χαρούν που η μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ είναι της πλάκας και δεν προκαλεί από ότι φαίνεται ασθενείς, ονειρεύονται χάριν κάποιου ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥ νέα lock down και περιοριαστικά μέτρα και πρόστιμα σε ανεμβολίαστους μέχρι να σπάσει ο τσαμπουκάς τους, ή να σπάσουν οι ίδιοι, αφού το σύστημα της δικαιοσύνης μένει ατάραχο και αδιάφορο μπροστά στις κρατικές παρανομίες εις βάρος των ανεμβολίαστων πολιτών, αλλά και των ανυπεράσπιστων παιδιών.

Με την Ελλάδα λοιπόν να είναι διαλυμένη πλήρως, ακούσαμε τα παρακάτω: σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τη Δευτέρα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου προσπάθησε να δελεάσει το Κάιρο, αναφέροντας ότι η Αίγυπτος μπορεί να συζητήσει τα πάντα με την Τουρκία όπως τις θαλάσσιες ζώνες. 

«Με τον (σ.σ Αιγύπτιο ΥΠΕΞ) κ. Σούκρι μπορούμε να συζητήσουμε για διάφορα θέματα, είμαστε άνετοι. Αν η Αίγυπτος υπογράψει συμφωνία καθορισμού θαλάσσιων περιοχών ευθύνης, τότε θα αποκτήσει μεγαλύτερη θαλάσσια περιοχή ευθύνης. Στη Μεσόγειο, ως υφαλοκρηπίδα και ως ΑΟΖ οτιδήποτε κηρύξει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ΥΠΕΞ. «Για το ζήτημα αυτό δεν υπήρξε μια επίσημη συνομιλία» διευκρίνισε ο Τσαβούσογλου. 

Μέχρι στιγμής πάντως, η Αίγυπτος έχει εντελώς διαφορετική άποψη, καθώς δεν είναι μόνο οι θαλάσσιες ζώνες, είναι ευρύτερα οι διμερείς σχέσεις που είναι κακές, καθότι η Άγκυρα υποστήριζε τη Μουσουλμανική Αδελφότητα προσπαθώντας να ανατρέψει τον Σίσι.

Ας μας πει η κυβέρνηση, αν τελικά την ενδιαφέρουν οι ΑΟΖ και οι κινήσεις των Τούρκων, ή αν απλά το μόνο που θέλει είναι να μπολιάσει δέκα φορές τον κάθε Έλληνα.