Λιακόπουλος: Σε χρόνο μηδέν ήρθε ο λιτός βίος και τα “μη απαραίτητα” προϊόντα στην Ελλάδα

Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την απαγόρευση προϊόντων τεχνολογίας που απαγόρευσε ο αρμόδιος Υπουργός Α. Γεωργιάδης να πωλούνται στα σούπερ μάρκετ, θέμα που αφορά καθαρά εμπορικό ανταγωνισμό.

Εδώ μιλάμε για προϊόντα που δεν θεωρούνται απαραίτητα για την επιβίωση του πληθυσμού και που κάποιοι, μικροί ή μεγάλοι θα τα στερηθούν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση της στέρησης λόγω δήθεν ανάγκης.

Μιλάω για ψευδαίσθηση, διότι τα προϊόντα υπάρχουν και απαγορεύεται να πωληθούν.

Η τρομολαγνεία των καναλιών, συνοδεύεται πλέον και από μέτρα που ήδη είχαμε καταγγείλει ότι εφαρμόστηκαν στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχει ούτε λογική, ούτε θέμα εμπορικού ανταγωνισμού στα απλά παιδικά παιχνιδάκια, πλην της λογικής δημιουργίας του αισθήματος στέρησης και απαγόρευσης και κρατικού τσαμπουκά, σε θέμα παράλογο και χωρίς λόγο. Έτσι για να γίνει κατανοητό ότι κάποιοι κάνουν κουμάντο και κάνουν ότι θέλουν σε όποιον θέλουν. Και το μέτρο δεν είναι ελληνικό λέμε, διότι εφαρμόστηκε πριν μερικές μέρες και στην Ευρώπη και η Ελλάδα κλασικά πρώτη τρέχει να εφαρμόσει ότι παράλογο έλθει απ΄ έξω.

Όσο για τα σούπερ μάρκετ, απλά ακολουθούν τη νομοθεσία, χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό όπως κάνουμε όλοι μας.