Λιακόπουλος: Σκέψεις με την ευκαιρία των δηλώσεων Μπογδάνου για το τσιπάκι – VIDEO

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Μπογδάνου για τα τσιπάκια και τον έλεγχο της πολιτείας πάνω στους πολίτες μέσω αυτών, αλλά και το “συγκαταβατικό” (αν όχι και υποτιμητικό) ύφος των τηλεπαρουσιαστών κατά τη διάρκεια των δηλώσεων Μπογδάνου, πιστεύω ότι είμαι από τους λίγους που μπορούν να τον νοιώσουν, αφού αυτά που συνειδητοποίησε παρακολουθώντας τις εκπομπές μου τόσα χρόνια, δεν μπορεί να τα εκφράσει ελεύθερα δημόσια, γιατί θα τον αποκαλέσουν γραφικό και γιατί όχι ακατάλληλο για μέλος του κοινοβουλίου.

Το σύστημα βλέπετε, θεωρεί αδύνατο να υπάρχουν συνωμοσίες, αλλά θεωρεί ότι υπάρχουν μόνο γραφικοί συνωμοσιολόγοι, που είναι άτομα διαταραγμένα ψυχικά και λένε άλλα αντί άλλων τρομάζοντας τις έγκυες. Το έχω ζήσει στο πετσί μου το σώου, όπου οι “ειδικοί”, ξέρουν υποτίθεται τα πάντα και μπορούμε άφοβα να ακούμε τις συμβουλές τους.

Μόνο που εγώ σαν Φυσικός και μάλιστα πολύ “προχώ” και “ψαγμένος” ανήκω στο συνάφι των “ειδικών” και ξέρω πολύ καλά πάνω σε τι και μέχρι ποιο σημείο μπορούν να έχουν άποψη οι ειδικοί και ξέρω πολύ καλά πως παίρνουν τις θέσεις τους στο δημόσιο οι “ειδικοί”, που έχουν “συμβουλεύσει” κατά καιρούς με ένα σωρό βλακείες τους πολίτες, λέγοντας ασυναρτησίες, ανοησίες και εκφέροντας ολέθρια λανθασμένες απόψεις.

Εκείνο που μένει από το LOCK DOWN του κορωνοϊού, είναι η προπαγάνδα του ότι η κυβέρνηση, έπραξε σωστά που άκουγε τους “ειδικούς” που με ειδικό τρόπο ρήμαξαν και την οικονομία της Ελλάδας αλλά και την ίδια την κυβέρνηση, που θα έχει να διαχειριστεί τώρα ένα νέο άτυπο μνημόνιο.

Την επόμενη λοιπόν φορά , όλοι θα κληθούν να ακούσουν και πάλι τους “ειδικούς”.

Ξέρετε κάτι;; Εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς, το θέμα είναι ποιοι είναι οι πραγματικά ειδικοί.