Μάνα καταπέλτης κατά της συνεπιμέλειας και κάποιων εκ των Μ.Κ.Ο. που την υποστηρίζουν – ΒΙΝΤΕΟ

Καθώς ο χρόνος κυλάει, είναι ξεκάθαρο, ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα βρει μπροστά της και εναντίον της, το σύνολο των γονέων και των πολιτών που σταδιακά συνειδητοποιούν τι κουβαλάει μαζί του ο πολυδιαφημισμένος και σύμφωνα με καθηγητές πανεπιστημίου καταστροφικός για τα παιδιά νόμος της συνεπιμέλειας και της διπλής κατοικίας.

Άρχισαν τα όργανα και επώνυμα γονείς, μητέρες και πατέρες βγαίνουν και μιλούν κατά της τυφλά και χωρίς δικαστικό έλεγχο οριζόμενης συνεπιμέλειας, καθώς και κατά του άρθρου 1519 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό ορίστηκε μέσα στο κατακαλόκαιρο μέσα σε νομοσχέδιο τσόντα και με αντισυνταγματικό τρόπο απαγορεύει την ελεύθερη μετεγκατάσταση μιας μάνας με το παιδί της. Το μαύρο κατά της κυβέρνησης στις επόμενες εκλογές αν δεν σταματήσει άμεσα τις καταστροφικές της εμμονές είναι αναπόφευκτο.

Η συγκεκριμένη μητέρα, αναπτύσσει στο βίντεο που ακολουθεί με θαυμαστά απλό και λογικό τρόπο όλα της τα επιχειρήματα που είναι καταπέλτης στην άκριτα και χωρίς δικαστικό έλεγχο υπό απόδοση συνεπιμέλειας, χωρίς να κάνει χρήση νομικών ή παιδοψυχιατρικών επιχειρημάτων.

Διότι αν αρχίσουμε να ακούμε τους διεθνούς κύρους πανεπιστημιακούς καθηγητές παιδοψυχιατρικής που ειδικά στα συγκρουσιακά διαζύγια μιλάνε για καταστροφή του ψυχικού κόσμου των παιδιών και τους έγκριτους νομικούς, όπως ο Πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Πλαγάκος που ουσιαστικά καταγγέλλει την κυβέρνηση για το ότι επηρεάζεται από μπαμπάδες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και πολιτική επιρροή, που θέλουν να αλλοιώσουν τις εις βάρος τους δικαστικές αποφάσεις μέσω του νόμου της συνεπιμέλειας, τότε το Υπουργείο δικαιοσύνης θα έρθει σε ακόμη δυσκολότερη θέση.