Μας δουλεύει το κράτος με τα RAPID TEST; Απαιτούν ΤΡΙΑ ανά εβδομάδα και όχι δύο

Το κράτος για να αναγκάσει, κοινώς να εκβιάσει, τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο, ενώ είπε ότι θα ζητήσει από τους πολίτες του να κάνουν δύο rapid test ανά εβδομάδα, τα έβαλε να ισχύουν 48 ώρες, ή και λιγότερο (εγώ έκανα rapid test την Κυριακή γύρω στις 22.00 και έληξε την Τρίτη στις 17.30), οπότε για να δουλεύει κάποιος εξαήμερο, ή και πενθήμερο, απαιτούνται ΤΡΙΑ rapid test ανά εβδομάδα.

Κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης μου είπε ότι οι “ειδικοί” τους ζητάνε γενικό lock down, αν δεν εμβολιαστεί το 90% του πληθυσμού και εγώ του απάντησα ότι οι “ειδικοί” είναι αγράμματοι, διότι πρέπει να επιτευχθεί το 90% των εμβολιασμών που θέλουν μέσα σε 6 μήνες, αφού μετά τα εμβόλιά τους δεν λειτουργούν επαρκώς.

Αυτό μάλιστα υποτίθεται ότι οι “ειδικοί”,. δεν το ήξεραν ενώ βοούσε όλος ο πλανήτης.

Αυτή η κυβέρνηση μαζί με όλους όσους συμμετέχουν στο “παιχνίδι του εμβολιασμού”, δεν ενδιαφέρεται για την υγεία μας, αλλά για το αν απλά θα μπολιαστούμε ή όχι.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι επιβολής μιας παγκόσμιας εντολής πάνω στον παγκόσμιο πληθυσμό και κυρίως στον πληθυσμό της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, γιατί τους υπόλοιπους τους θεωρούν του χεριού τους ότι ώρα θέλουν, στο να τους επιβάλουν ότι θέλουν. Οι στατιστικές συγκεντρώνονται και έχουν λυσσάξει, γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.