Μη συμβατή με το GDPR η δημόσια προβολή των διευθύνσεων των εταίρων επιχειρήσεων

Απόλυτα παράνομο όπως πάντα το ελληνικό κράτος. Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις.

Το σταθερά παράλογο ελληνικό δημόσιο ήθελε να είναι φανερές και δημόσια προβεβλημένες οι διευθύνσεις κατοικίας όλων των επιχειρηματιών της Ελλάδος από τους περιπτεράδες μέχρι τους μεγαλοεργοστασιάρχες.

Τώρα θα μου πείτε γιατί, αφού οι διευθύνσεις τους υπάρχουν καταγεγραμμένες σε χίλα μέρη στις εφορίες, στο ΓΕΜΗ, στις τράπεζες κτλ.

Το παράλογο και κομμουνιστικής νοοτροπίας ελληνικό δημόσιο, ήθελε να φαίνονται και δημόσια ώστε κάθε ένας να ξέρει που ακριβώς μένει όποιος τόλμησε να κάνει μία εταιριούλα για να βγάλει μεροκάματο αλλά και να προσφέρει εργασία.

Γιατί άραγε;;; Ποιό το βαθύ σκεπτικό του ελληνικού απύθμενα κομμουνιστικού κράτους;;; Για κάποιο μελλοντικό πογκρόμ του αγανακτισμένου (!!!!!!!!!!!) λαού κατά όποιου τόλμησε να έχει δική του δουλειά;;;;

Πρακτικά πάντως δεν έχει νόημα ο νόμος που απαιτεί ότι ακόμη και πάνω σε κάθε απλή απόδειξη λιανικής των εταιρειών τύπου Ι.Κ.Ε. θα πρέπει να αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας του κάθε εταίρου και το κεφάλαιο που έβαλε για να γίνει η εταιρεία.

Κομμουνιστική παθογένεια, αλλά και καραμπινάτη παραβίαση των διατάξεων του GDPR, που ισχύουν από ότι φαίνεται για τους υπαλλήλους και τους πελάτες αλλά όχι για τους επιχειρηματίες που χρηματοδοτούν με τους φόρους και τις εισφορές που πληρώνουν το τελευταίο κομμουνιστικό κράτος του κόσμου, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Ωστόσο κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να σταματήσει με μία παρέμβαση στα δικαστήρια αυτή την παρανοϊκή διάταξη.