Να γιατί δεν θέλουν τους ανεμβολίαστους γιατρούς στα νοσοκομεία! Παιδοχειρούργος: ΖΕΛΕ οι ιστοί εμβολιασμένων παιδιών, vid

«Είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ αυτό που συμβαίνει», λέει. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για μετά τα εμβόλια!!! Να παρέμβει εισαγγελέας τώρα και να ερευνήσει το θέμα…

Για τις επιπτώσεις των εμβολιασμών στα παιδιά μίλησε η Βασιλική Σουλειμάνοβα, παιδοχειρουργός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, σε συγκέντρωση πολιτών στην Χαλκίδα.

Η ιατρός κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου και αναφέρει ότι είναι ανήθικος ακόμα και ο οποιοσδήποτε υπαινιγμός για επέμβαση στον παρθένο οργανισμό των παιδιών μέσω εμβολιασμών.

«Ο κίνδυνος των παιδιών από τον κορωνοϊό είναι απειροελάχιστος, ενώ ο κίνδυνος από τον εμβολιασμό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ», τόνισε και συνέχισε:

«Όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των παιδιών, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να βρω αυτό που βρήκα.

Στην εφημερία έρχονται παιδιά με σκωληκοειδίτιδα, αυξήθηκαν κατά 300-400%, αλλά αυτό που με συγκλόνισε, είναι αυτό που βρήκα στην αρχή τυχαία, καθώς δεν ήμουν υποψιασμένη, ότι ανοίγοντας τους ιστούς για να φτάσω στη σκωλικοειδή υπόφυση βρήκα μια κατάσταση ιστών τόσο αλλοιωμένη, που πραγματικά σάστισα, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην διεκπεραίωση του χειρουργείου, χρειάστηκα εργαλεία τα οποία εμείς συνήθως δεν χρησιμοποιούμε στα παιδοχειρουργικά περιστατικά, χρειάστηκε να ανοίξουμε και άλλο σετ με εργαλεία ενηλίκων, να βάλουμε άγκιστρα, γιατί οι ιστοί δεν συγκρατούνταν.

Για να σας δώσω να καταλάβετε, ήταν μια κατάσταση ζελέ των ιστών… χλαπάτσας, που δικαιολογείται από κάποιες καταστάσεις χρονίως πάσχοντων ενηλίκων με τις καταχρήσεις και τις χρόνιες βαριές ασθένειες, δεν δικαιολογείται ούτε καν σε μετρίου βαθμού ασθένειας στον ενήλικα.

Σε βαριές καταστάσεις λοιπόν, σε καρκινοπαθείς με πολλαπλές χημειοθεραπείες & ακτινοθεραπείες, καμιά φορά βλέπουμε αυτή την εικόνα. Εγώ όμως αυτή την εικόνα την αντίκρυσα σε παιδιά.

Να σας πω τη μαύρη αλήθεια, επειδή ο εμβολιασμός, αυτός κάθε αυτός, εμένα ως παιδοχειρουργό δεν με αφορά, ανοίγοντας και αντικρίζοντας αυτή την εικόνα, δεν ήμουν ενήμερη αν το παιδί αυτό είναι εμβολιασμένο ή όχι και, στην αρχή δεν μου πέρασαν καν από το μυαλό ότι μπορεί να υφίσταται τέτοιο πράγμα, περίμενα τελείως διαφορετικές παρενέργειες, περίμενα θρομβώσεις ας πούμε.

Αν και ήμουν και είμαι κάθετα αντίθετη σε αυτά τα εμβόλια, επειδή δεν ήθελα να είμαι προκατειλημμένη, άνοιξα βιβλιογραφία, Καμία, ακόμα και η πιο βαριά κατάσταση στην υγεία ενός παιδιού δεν δικαιολογούσε αυτή την εικόνα.

Άλλο να διαβάζεις πως υπάρχουν παρενέργειες και άλλο να το βλέπεις. Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ αυτό που συμβαίνει.

Εμείς οι χειρούργοι τα βλέπουμε τα πράγματα, όπως είναι».

Ακούστε την παιδοχειρουργό να μιλά υπεύθυνα για αυτά που αντίκρυσε σε περιστατικά εμβολιασμένων, όπως λέει στην συνέχεια, παιδιών! Κάποιος εισαγγελέας θα ερευνήσει τις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ;;;

scr