ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ: Η δούλα μάνα θα μεγαλώνει τα παιδιά και ο πατέρας-αφέντης θα περνάει όλες τις διακοπές μαζί τους

Αποδείχθηκε ότι οι νομοθέτες δεν ξέρουν μαθηματικά.

Την ημέρα της υποτιθέμενης εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, επέλεξε η ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ να βάλει ταφόπλακα πάνω στις γυναίκες χωρίς καν να κάνει διάκριση για τις κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά.

Ακούστηκε λοιπόν, και περιμένουμε να δούμε το νομοσχέδιο, ότι οι χωρισμένοι μπαμπάδες θα έχουν υποχρεωτικά το 1/3 του χρόνου τα παιδιά, έως και το 1/2 (50%), αλλά δεν θα υπάρχει εναλλασσόμενη κατοικία, οπότε την επιμέλεια θα έχει συνήθως η μάνα με διευρυμένες παρεμβάσεις του πατέρα στα θέματα εκπαίδευσης, υγείας κτλ (έρχεται κόλαση). Με δεδομένο μάλιστα ότι τα περισσότερα χωρισμένα ζευγάρια δεν κατοικούν σε μικρές αποστάσεις, αλλά σε μακρινές συνοικίες ή και άλλες πόλεις, μπαίνει η ελληνική κοινωνία σε μία απίστευτη περιπέτεια που θα έχει δραματική κατάληξη.

Δηλαδή 365/3=122 μέρες (περίπου), πρέπει να έχει ο πατέρας τα παιδιά. Τους μπαμπάδες τους ρώτησαν οι νομοθέτες αν το θέλουν αυτό;;;; Επηρεάστηκαν μόνο από τις ρητορικές κάποιας μειοψηφίας που ακουγόταν μέσα στη Βουλή και τα ΜΜΕ;;;

Οπότε 15 μέρες Χριστούγεννα και Πάσχα (από μία εβδομάδα) + 3 Χ15 (45) καλοκαιρι=60 μέρες (4 δηλαδή 15 ήμερα, που περιλαμβάνουν 8 Σαββατοκύριακα)

Υπολοίπονται 122-60=62 μέρες, δηλαδή 31 Σαββατοκύριακα.

Αν λάβουμε υπόψη και τα 8 Σ/Κ που ήδη υπολογίστηκαν, έχουμε 31+8=39 Σ/Κ

Οπότε μένουν για τη μάνα 52-39= 13 Σ/Κ.

Αν λάβουμε υπόψη ότι αντιστοιχούν και στη μάνα 2Χ15ήμερα το καλοκαίρι (1 Ιούλιο +1 Αύγουστο και κανένα τον Ιούνιο αφού τα παιδιά πάνε στο σχολείο μέχρι τα μέσα περίπου Ιουνίου) και 1Χ15 (1+1 εβδομάδα) Χριστούγεννα + Πάσχα που περιλαμβάνουν 6 Σ/Κ, τότε η μάνα θα έχει το παιδί της 13-6=7 Σ/Κ σε αντίθεση με τον πατέρα που θα το έχει 31 Σ/Κ.

Τα μαθηματικά ήταν πάντα η αδυναμία μου.

Έτσι έχουμε:

ΠΑΤΕΡΑΣ

1 Χριστ.+1 Πάσχα+2 Ιουν+2 Ιουλ+2 Αυγ. = 8 (και πλέον) εβδομάδες διακοπών ΚΑΙ 31 Σ/Κ για τον πατέρα

ΜΗΤΕΡΑ

1 Χριστ+ 1 Πάσχα+ 2 Ιουλ +2 Αυγ. = 6 εβδομάδες διακοπών και 7 Σ/Κ για τη μάνα.

Όλο το λούκι της καθημερινότητας του νταντέματος του πλυσίματος του διαβάσματος, του τρεξίματος στις δραστηριότητες θα το έχει η δούλα γυναίκα.

Αν μάλιστα δοθεί το 50% του χρόνου στον πατέρα, τότε θα πρέπει να του δοθούν 365/2=182 ημέρες, επομένως 182-122=60 ημέρες ακόμη οπότε θα έχουμε

ΠΑΤΕΡΑΣ (σε εβδομάδες και Σ/Κ)

2 Χριστ. + 2 Πασχα +1 Ιουν +2 Ιουλ + 2 Αυγ. = 9, 15ήμερα που περιλαμβάνουν 18 Σ/Κ σύνολο 9Χ15=135 μέρες και μας μένουν 182-135=47 μέρες δηλαδή 24 Σ/Κ, επομένως τα Σ/Κ του πατέρα πάνε στα 18+24 = 42 Σ/Κ

ΜΗΤΕΡΑ

καθόλου διακοπές Χριστούγεννα Πάσχα και καλοκαιριού και θα έχει 10 Σ/Κ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Προτείνω στις μάνες να δώσουν τα παιδιά να τα μεγαλώνουν οι μπαμπάδες και να κρατήσουν αυτές τις διακοπές και τα Σ/Κ

Η λογική επιβάλει και η πράξη θα αποδείξει, ότι πρέπει να αποσυρθεί ο θλιβερός αυτός νόμος που εμφανίζεται να υιοθετεί αυτά που λέει η Παλιά Διαθήκη και το Ισλάμ, ότι δηλαδή οι γυναίκες και τα παιδιά είναι ιδιοκτησία του ανδρός, ακόμη και μετά το διαζύγιο.

ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Αφού ο πατέρας έχει άδεια από τη δουλειά του μόνο 22 έως 24 εργάσιμες, ποιός θα κρατάει τα παιδιά κατά τη διάρκεια των διακοπών Χριστουγέννων Πάσχα και 2,5 μήνες το καλοκαίρι που δεν έχουν σχολείο για να απασχολούνται μέχρι τις 16.00;;;; Θα πληρώνει μια ξένη γυναίκα για να μένουν τα παιδιά μόνα μαζί της, αντί να μένουν με τη μάνα τους;;;;;;

Οι νομοθέτες προφανώς δεν το σκέφτηκαν αυτό, ίσως διότι οι άνδρες, που κυρίως νομοθέτησαν, δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με την καθημερινότητα των παιδιών, όπως όλοι εμείς οι άνδρες.

Δεν μπορείτε να επιβάλετε διάρκεια επικοινωνίας αν δεν την ζητάει ο γονέας. Οι καταναγκαστικές παρεμβάσεις είναι λανθασμένες.