Ο Μητσοτάκης αποκαλώντας τον Πούτιν εγκληματία έβαλε την Ελλάδα στο πυρηνικό στόχαστρο. Ποιοι οι κύριοι στόχοι

Ο Πούτιν έκανε την κίνηση στην Ουκρανία, επειδή είδε ότι νομοτελειακά οι δυτικοί έπνιγαν την Ρωσία και οικονομικά και στρατιωτικά στήνοντας πυραύλους στις χώρες του πρώην συμφώνου της Βαρσοβίας και απειλώντας άμεσα την δυνατότητα της Ρωσίας να αμυνθεί με αντιαεροπορικά και αντιβαλλιστικά συστήματα στον “φράχτη της αυλής της”.

Όπως λοιπόν επιτέθηκε στην Ουκρανία, με τα οικονομικά μέτρα που της επιβλήθηκαν και το μήνυμα εξοπλισμού της Γερμανίας, θεωρείται δεδομένο ότι θα χτυπήσει, όπως είπα χθες σε κυβερνητικά στελέχη, τα κράτη της βόρειας Ευρώπης.

Η συμβατική ισχύς της Ρωσίας είναι μεγάλη αλλά όχι αρκετή για να αντιμετωπίσει όλο τον πλανήτη.

Η αναγκαστική χρήση πυρηνικών είναι δεδομένη και ο Πούτιν είπε ότι όποιος σταθεί εναντίον μας θα πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα στην ιστορία του.

Ο Μητσοτάκης απερίσκεπτα και χωρίς εξουσιοδότηση του ελληνικού λαού και χωρίς να παραδειγματιστεί από την ήρεμη στάση των φίλων του στο Ισραήλ, στέλνει αμυντικό υλικό στην Ουκρανία κάνοντας την Ελλάδα εχθρό της Ρωσίας (παλιό όνειρο της οικογένειας Μητσοτάκη), απεμπολώντας την δυνατότητα της Ελλάδας να παίξει το ρόλο διαμεσολαβητή, αφού έχουμε και μεγάλη κοινότητα μέσα στην Ουκρανία.

Οι στόχοι πυρηνικής επίθεσης των Ρώσων στην Ελλάδα, από τότε που ήμουν στο ΝΑΤΟ, δεν άλλαξαν

  1. Σούδα
  2. Αττική
  3. Αλεξανδρούπολη (νέος στόχος)

Μία ακόμη προσφορά του Μητσοτάκη στην Ελλάδα