Οδηγός επίλυσης προβλημάτων απρόσεκτων χρηστών του site taklamakan.gr

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν τα προβλήματα με το καταπληκτικό νέο site. Προσέξτε τα παρακάτω:https://d4a4db62bbf684ad75055e11f7d208ae.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

  1. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (2310521010) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ
  2. Για να μπορώ να σας βοηθήσω θα μου στέλνετε το ακριβές email με το οποίο είστε γραμμένοι, αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτε
  3. Όταν πάτε να κάνετε σύνδεση, πρέπει να βάζετε το σωστό όνομα χρήστη ή το σωστό email. Aν δεν τα βάλετε σωστά, δεν θα μπείτε ποτέ. Οπότε κάνετε από την αρχή εγγραφή στο κουμπί ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.
  4. Στο νέο site δεν υπάρχει καμία πρόσβαση σε κανέναν εκτός από τους χρήστες. Πρέπει όποιος δεν έχει παλιό λογαριασμό στο site taklamakan.gr και θέλει να εγγραφεί, να πατήσει το κουμπί στο μενού επάνω, που λέει ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ και να συμπληρώσει τα στοιχεία του. Θα μου έρθει αυτόματα email και όταν και εφόσον πάρει έγκριση, θα του πάει ένα email που θα του δίνει την δυνατότητα να μπει στο site και να επιλέξει που θέλει να έχει πρόσβαση. Επιλέγετε μετά που θέλετε να έχετε πρόσβαση και σας έρχεται αυτόματα email που λέει πως θα πληρώσετε και σε ποιό email θα στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής (ΟΧΙ στο [email protected]). Μετά πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (ή e-banking) ή με PAYPAL (οπότε ενεργοποιείστε αυτόματα, χωρίς να περιμένετε να σας ενεργοποιήσω εγώ.). Μετά την πληρωμή, στέλνετε σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο email της παραγγελίας σας, που δεν πρέπει να χάσετε, το αποδεικτικό πληρωμής για ενεργοποίηση.
  5. Για να επιλέξετε που θέλετε να έχετε πρόσβαση, (αφού πάρετε έγκριση και μετά), ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ, στην αρχική σελίδα που λέει ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. Μετά εμφανίζονται οι επιλογές που έχεις και πατάς εκεί που θέλεις το κουμπί με τα πράσινα γράμματα, που λέει ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ή ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ και σου εμφανίζεται ο τραπεζικός λογαριασμός και οι οδηγίες πληρωμής.
  6. Όσοι κλείσατε ή χάσατε το παλιό σας email με το οποίο είχατε εγγραφεί παλιά, ή όσοι χάσατε τους κωδικούς του, θα πρέπει να κάνετε νέα εγγραφή. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συμπληρώσετε το φόρμα έγκρισης πρόσβασης που εμφανίζεται όταν πατήσετε επάνω στο ΜΕΝΟΥ, ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ και αφού συμπληρώσετε OΛA τα στοιχεία σας και πάρετε έγκριση που σας έρχεται με ένα email, να κάνετε νέα εγγραφή και να αγοράσετε εκ νέου ότι είχατε αγορασμένο. Για να μην ξαναπληρώσετε, θα πρέπει να στείλετε email στο [email protected] με τίτλο ΕΧΑΣΑ ΤΟ EMAIL MOY και να μου πείτε ποιος ο νέος και ποιος ο παλιός λογαριασμός σας και βέβαια το κινητό σας τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό σας.
  7. Όσων δεν δουλεύει το παλιό password και δεν άλλαξαν email, να κάνουν κλικ στη ΣΥΝΔΕΣΗ, στο μενού και να κάνουν μετά κλικ στο ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ, οπότε θα τους έρθει στο email τους ένα λινκ που θα το κλικάρουν και θα ορίσουν ένα νέο συνθηματικό (password) που θα φροντίσουν να μη το ξεχάσουν.
  8. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ. Μη βάζετε ότι ποσό νάναι στην τράπεζα ή στο paypal, διότι δεν θα ενεργοποιηθείτε για λογιστικούς λόγους.
  9. O κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί τους κωδικούς τους για μία μόνο σύνδεση. Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τους ίδιους κωδικούς από δύο διαφορετικές συσκευές. Αν δεν κάνετε αποσύνδεση δηλαδή από μία συσκευή, δεν μπορείτε με τους ίδιους κωδικούς να κάνετε σύνδεση σε άλλη.

Για όποιο άλλο πρόβλημα προκύπτει, θα εμπλουτίζεται το παρόν άρθρο.