Οι ιδεολογικές διαστρωματώσεις των ανθρώπων σήμερα

Κυβερνήσεις και δικαστικοί “λειτουργοί”, παραβίασαν τα βασικότερα άρθρα, κανονισμούς και νόμους σε όλη την υφήλιο, επιβάλλοντας χούντα παντού.

Έτσι στον πλανήτη μας, διακρίνουμε τις εξής ομάδες ατόμων, σε σχέση με την αντιμετώπιση της εμβολιαστικής χούντας:

  1. Αυτοί που εν γνώσει τους συμμετέχουν στο “κόλπο” (πολιτικοί, διεθνείς οργανισμοί, θρησκευτικοί φορείς, τοπικοί φορείς, γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, τηλε-ειδικοί και τηλε-παρουσιαστές) είτε επειδή χρηματίζονται (τα παίρνουν δηλαδή), είτε επειδή εκβιάζονται, είτε επειδή απλά φοβούνται για το τι θα τους συμβεί αν πάνε κόντρα στο κατεστημένο.
  2. Εκείνοι που εμβολιάστηκαν τρομοκρατημένοι από τα κανάλια μήπως πεθάνουν και κοιτούν σαν χαμένοι γύρω τους.
  3. Εκείνοι που εμβολιάστηκαν και επειδή έκαναν το μπόλι και αισθάνονται ότι πήραν κάποιο ρίσκο, σκέφτονται εμείς μ@λ@κες είμαστε που το κάναμε (;;) και με μίσος και ρουφιανιά, καταδίδουν συνανθρώπους, στηρίζουν τα χουντομέτρα και προτείνουν από μόνοι τους και χειρότερα. Αυτοί είναι συνένοχοι ω συνεργοί της χούντας.
  4. Εκείνοι που έκαναν εκβιαζόμενοι το μπόλι και τώρα είναι γεμάτοι οργή για τον βιασμό της ψυχής και του σώματός τους.
  5. Εκείνοι που δεν έκαναν το μπόλι για λόγους υγείας.
  6. Εκείνοι που πήραν μούφα πιστοποιητικά εμβολιασμού, στηρίζοντας έστω και άθελά τους έμμεσα τα χουντομέτρα.
  7. Εκείνοι που δεν μπολιάστηκαν διότι δεν έχουν εμπιστοσύνη ούτε στους κατασκευαστές, ούτε στους πλασιέ (πολιτικοί, παρουσιαστές ΜΜΕ, τηλε-ειδικοί και τηλεμαϊντανοί με άποψη) των εμβολίων.

Στο τέλος της ημέρας, όλες αυτές οι κατηγορίες των ανθρώπων, θα ανακαταταχθούν και θα χωριστούν εκ νέου σε δύο βασικές κατηγορίες.

Στα σκουλήκια και τους ανθρώπους. Στην ήρα και το σιτάρι.

Το τι θα γίνει μετά το ξέρετε.