ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τα κανάλια: «Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, ο COVID μπορεί να ξέφυγε από εργαστήριο» – ΒΙΝΤΕΟ «ΣΤΑΘΜΟΣ»

Το μόνο που ξέρουν είναι να χαρακτηρίζουν την αλήθεια HOAX!!! Όταν όμως ειπώνεται από τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ του Π.Ο.Υ.;;;

Όταν ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού υπήρχαν πληροφορίες και ενδείξεις, όπως διαβάσατε σε αμέτρητα άρθρα του ΕΛ, που ήθελαν να προέρχεται ο ιός από εργαστήριο της Γιουχάν στην Κίνα.

Για παράδειγμα: Η κατασκευή του COVID 19 έγινε σε εργαστήριο και ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2015 !!! Άντε γειά.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ: Πού φτιάχτηκε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο COVID!!! Το ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ο Π.Ο.Υ.!!! Πληροφοριοδότης από Κίνα προκαλεί ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΛΛΩΝ ΡΙΧΤΕΡ!!! vid

Πως χαρακτηρίζονταν τέτοιου είδους άρθρα;;; HOAX!

Ήρθε όμως η ώρα και η στιγμή, όπως διαβάσατε χθες ,να το επιβεβαιώσει, έστω ανεπίσημα, ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Δρ. Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους, σύμφωνα με τα όσα είπε off the record, όπως αποκάλυψε μια πηγή στα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τη «Mail On Sunday» ο Γ.Γ. του Οργανισμού είχε πρόσφατα εκμυστηρευτεί σε υψηλόβαθμο Ευρωπαίο πολιτικό ότι η πιθανότερη εξήγηση είναι από ένα «καταστροφικό ατύχημα σε εργαστήριο στη Γουχάν», από όπου ξεκίνησαν οι λοιμώξεις στα τέλη του 2019.

Με την εκμυστήρευση αυτή ο Δρ. Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους ουσιαστικά διαψεύδει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αφού υποστήριζε ότι είναι «θεωρία συνωμοσίας» η πιθανότητα διαρροής του κορωνοϊού από εργαστήριο, την οποία τώρα δεν αποκλείει ως πιθανότητα, όπως διαβάσατε πρώτοι στο el.gr (ΕΔΩ)!

Η είδηση έγινε θέμα και στα μεγάλα ΜΜΕ της Ελλάδας!

ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!! Δεν ζήτησαν ούτε ένα συγγνώμη για όσο καιρό λοιδορούσαν όσους μετέδιδαν σχετικές ειδήσεις!

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ «ΞΑΝΘΙΕΣ»: